This post is available in: In English

Pilke liikuntapäiväkoti Vauhti

Vauhdikasta menoa ja kuplivaa naurua!

Ryhmät

Sankarit (alle 3 v.)
puh. 040 661 7672

Puuharit (3-4 v.) 
puh. 040 661 7537

Taiturit (5-6 v.) 
puh. 040 661 7883

Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 308 €

Aukioloajat

Ma–Pe klo  6.30-17 (tarpeen mukaan)

Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Vauhdista, täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Pilke päiväkoti Vauhti tarjoaa tavoitteellista ja säännöllistä liikuntaa luonnonläheisellä omakotitaloalueella Tuusulassa

Pilke liikuntapäiväkoti Vauhti sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä omakotitaloalueella Tuusulan Lahelassa. Päiväkoti piha-alueineen on suunniteltu erityisesti lapsille soveltuviksi. Tilat ovat avarat ja niissä on tilaa liikkua ja leikkiä. Päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta.

Vauhti tarjoaa lapsille ohjattua ja tavoitteellista liikunta säännöllisesti. Tuemme lasten päivittäistä  omaehtoista liikkumista järjestäen oppimisympäristön liikunnan kannalta houkuttelevaksi ja innostavaksi. Vauhdin liikunta on vauhtia, elämyksiä, onnistumisia, seikkailua, hikeä ja kuplivaa naurua. Liikuntapäiväkodin henkilökunta työskentelee tiimeinä, joihin kuuluu lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa.

Lapsuus on jokaisen ihmisen ainutlaatuinen elämänvaihe, jota aikuisina arvostamme. Lapsilähtöisyytemme on kiinnostusta, kykyä ja herkkyyttä havaita ja analysoida lapsen yksilöllisiä tarpeita. Toiminnassamme tavoitteena on kiireetön ilmapiiri, jossa lapsella on aikaa oppimiselle, leikille, liikkumiselle ja tutkimiselle. Päiväkotimme toiminnan perusta on pienryhmätoiminta, sekä arjen taitojen opettelu yhdessä varhaiskasvattajan kanssa

Painotus

Liikunta

Sijainti

Yhteystiedot

emo_sini_emilia-blackwhite-272x300

Päiväkodin johtaja Emöke Bardi-Jankujne
Puh. 044 298 2388
emoke.bardi-jankujne@pilkepaivakodit.fi

vauhti@pilkepaivakodit.fi

Neitoperhonkuja 2
04330 LAHELA

Hae päiväkotipaikkaa

Vauhti
Täytä Pilke päiväkotihakemus

Usein kysyttyä

Päiväkodit ovat pääsääntöisesti auki kesälomakautena. Kysy tarkemmat kesäkauden aukioloajat päiväkodin johtajalta.

Pakko ei ole nukkua, mutta kaikille järjestetään pieni lepohetki päivän aikana.

Ennen varhaiskasvatuksen aloitusta sovitaan yhteinen tapaaminen. Päivittäiset kohtaamiset lapsen tuonti- ja hakutilanteissa ovat tärkeä osa yhteydenpitoa. Yhteyttä pidetään puhelimitse, tekstiviestein ja sähköposteilla. Jokaisessa päiväkodissa on myös infotaulut, joita kannattaa seurata. Päiväkodeissa järjestetään säännöllisesti vanhempainiltoja ja muita tapahtumia ja vuosittain järjestetään varhaiskasvatuskeskustelut.

Kodin ja päiväkodin välisenä tiedotuskanavana toimii myös toiminnanohjausjärjestelmä Daisy, jonka kautta tehdään mm. hoitoaikavaraukset ja tiedotetaan päiväkodin tapahtumista. Monissa päiväkodeissa toimii myös vanhempaintoimikunta.

Pilkkeen arvot ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, myönteisyys, osallisuus ja innovatiivisuus. Nämä viisi arvoa kiteytyvät laatulupaukseen: parasta oppia pienelle.

Kaikki yksityiset varhaiskasvatuspalveluja tuottavat yksikkömme ovat kunnan/kaupungin hyväksymiä ja toimintaamme valvotaan säännöllisesti. Noudatamme varhaiskasvatuslakia ja valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina yksikön koon ja tavoitteiden mukaisesti, joten tämä aikataulu on yleisarvio päivästä.

7:00 Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa! Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.
8.00-8.30 Aamupalan aika
8:30 Esiopetus alkaa
n. 11.15 Lounas

Lounaan jälkeen on päiväunien aika. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika ennen välipalaa.

12:30 Esiopetus päättyy
13-15  Leikkejä, pienryhmätoimintaa ja ulkoilua
14:30 Välipala
17:00 Päiväkodin ovet sulkeutuvat ja sanomme näkemiin, huomiseen!