This post is available in: In English

   Pilke-päiväkodit kaupungeittain

   Listaus aakkosjärjestyksessä

   Pilkkeen päiväkodit ovat tärkeä osa lapsiperheiden arkea ympäri Suomea, aina Helsingistä Rovaniemelle. Yksityiset päiväkotimme tarjoavat varhaiskasvatusta 0-6-vuotiaille lapsille. Tuemme lasten oppimista ja oivalluksia ikätason mukaisesti, ja lapset pääsevät innostumaan ja harjoittamaan taitojaan monipuolisten aktiviteettien parissa.

   Päiväkodit eri painotuksilla: kieliä, taidetta, liikuntaa ja paljon muuta!

   Pilkkeen päiväkotien painotteisuudet sopivat monenlaisiin toiveisiin ja tarpeisiin. Meillä on päiväkoteja niin liikunta-, musiikki-, tiede-, luonto- ja taide- ja ilmaisupainotuksilla. Pilkkeellä on lisäksi englannin- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja.

   Kerromme lisää päiväkotiemme painotuksista. Tutustu myös asiakkaidemme kokemuksiin Pilke päiväkodeista.

   Osa päiväkodeistamme on ekologisissa hirsirakennuksissa, joiden jykevät puurakenteet luovat rauhaisan tunnelman. Meillä on myös Vihreä lippu -päiväkoteja, jotka osallistuvat kestävän kehityksen kansainväliseen ohjelmaan.

   Tervetuloa tutustumaan

   Pilkkeen päiväkodit sijaitsevat ympäri Suomea, ja pääset etsimään lähimmän yksityisen päiväkotimme helposti sivujemme kautta.

   Tavoitteenamme on tehdä lapsesi jokaisesta päivästä hyvä. Päiväkodissamme lapset viihtyvät, oppivat ja ystävystyvät. Ammattilaisemme huolehtivat, että lapset tulevat kuulluiksi ja kohdatuiksi turvallisessa ja suvaitsevassa ilmapiirissä.

   Pilkkeen päiväkodit toivottavat perheesi tervetulleeksi tutustumaan!

   Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

   Hae päiväkotipaikkaa
   täältä

   Hae päiväkotipaikkaa

   Kieliä, tiedettä, luontoa, liikuntaa, musiikkia, taidetta vai ilmaisua?