This post is available in: English

Pilke Pikku-Omppu

Iloa, rauhaa ja luonnonläheisyyttä!

Ryhmät

Päivänsäteet (0–3v.)
puh. 045 136 8823

Menninkäiset (3–5v.)  
puh. 0400 473 754

Hinnat

Asiakasmaksu 295 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

Aukioloajat

Ma–Pe klo 7–17 (tarpeen mukaan)

Hakeminen

Päiväkotiin voi hakea palvelusetelihoitopaikkaa Turun kaupungin verkkosivuilta.

Päiväkotiin voi myös hakea yksityisenhoidontuella, täytä silloin Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Pilke Pikku-Omppu on pieni kodinomainen päiväkoti Hirvensalossa luonnon ympäröimänä

Pilke Pikku-Omppu on 26 lapsen pieni kodinomainen päiväkoti keskellä meren ympäröimää metsäistä luontoa Hirvensalossa. Meillä Päivänsäteille ja Menninkäisille luodaan rakkautta ja rajoja vaaliva turvallinen kasvuympäristö, jossa annamme lapsille aikaa leikkiä ja kokea iloa, rauhaa ja luonnonläheisyyttä. Monipuolinen toiminta tarjoaa jokaiselle lapselle mahdollisuuden kokea onnistumisen iloa. Pikku-Omppussa on päivähoitopaikkoja 0-5- vuotiaille lapsille.

Turvallinen hoito syntyy lämpimistä ja hyvistä ihmissuhteista. Jokainen talossamme toimiva aikuinen on omalta osaltaan luomassa lapselle lämmintä ja toisia arvostavaa ilmapiiriä. Hyvien tapojen, aidon välittämisen ja ystävällisyyden malli lähtee meistä aikuisista!

Pilke Pikku-Omppu on päiväkoti, jossa otetaan jokainen lapsi yksilöllisesti huomioon. Pienuudesta johtuen kaikenikäiset lapset saavat leikkiä päivän aikana myös keskenään ja näin eri-ikäiset sisaruksetkin voivat viettää aikaa yhdessä. Lapsen on helppo tulla kotoa pieneen kodinomaiseen päiväkotiimme.

Sijainti

Yhteystiedot

opettaja_pollo

Päiväkodin johtaja

Emilia Lassila

Puh. 040 4559 712
emilia.lassila@pilkepaiakodit.fi

pikkuomppu@pilkepaivakodit.fi

Pitkäpellonkatu 2
20900 Turku

Hae päiväkotipaikkaa

paivakodit_kaupungeittain
Täytä Pilke päiväkotihakemus

Hae päiväkotipaikkaa Turun kaupungin sivuilta

Usein kysyttyä

Päiväkodit ovat pääsääntöisesti auki kesälomakautena. Kysy tarkemmat kesäkauden aukioloajat päiväkodin johtajalta.

Pakko ei ole nukkua, mutta kaikille järjestetään pieni lepohetki päivän aikana.

Ennen varhaiskasvatuksen aloitusta sovitaan yhteinen tapaaminen. Päivittäiset kohtaamiset lapsen tuonti- ja hakutilanteissa ovat tärkeä osa yhteydenpitoa. Yhteyttä pidetään puhelimitse, tekstiviestein ja sähköposteilla. Jokaisessa päiväkodissa on myös infotaulut, joita kannattaa seurata. Päiväkodeissa järjestetään säännöllisesti vanhempainiltoja ja muita tapahtumia ja vuosittain järjestetään varhaiskasvatuskeskustelut.

Kodin ja päiväkodin välisenä tiedotuskanavana toimii myös toiminnanohjausjärjestelmä Daisy, jonka kautta tehdään mm. hoitoaikavaraukset ja tiedotetaan päiväkodin tapahtumista. Monissa päiväkodeissa toimii myös vanhempaintoimikunta.

Aamu- ja välipalan valmistuksesta huolehtii päiväkodin huoltaja. Pilkkeellä on käytössä ravintoterapeutin tekemä terveellinen aamu- ja välipalalista, joka vastaa uutta varhaiskasvatuksen ruokailusuositusta. Listalla on monipuolinen kattaus kotimaisia marjoja, juureksia ja vihanneksia sekä täysjyväviljatuotteita. Listalta on poistettu sokerikyllästetyt jugurtit ja rahkat sekä makkarat. Lisäaineiden määrää on myös vähennetty.

Pilkkeen arvot ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, myönteisyys, osallisuus ja innovatiivisuus. Nämä viisi arvoa kiteytyvät laatulupaukseen: parasta oppia pienelle.

Kaikki yksityiset varhaiskasvatuspalveluja tuottavat yksikkömme ovat kunnan/kaupungin hyväksymiä ja toimintaamme valvotaan säännöllisesti. Noudatamme varhaiskasvatuslakia ja valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina yksikön koon ja tavoitteiden mukaisesti, joten tämä aikataulu on yleisarvio päivästä.

7:00 Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa! Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.
8.00-8.30 Aamupalan aika
n. 11.15 Lounas

Lounaan jälkeen on päiväunien aika. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika ennen välipalaa.

13-15  Leikkejä, pienryhmätoimintaa ja ulkoilua
14:30 Välipala
17:00 Päiväkodin ovet sulkeutuvat ja sanomme näkemiin, huomiseen!
{{ reviewsOverall }} / 5 Arvostelijaa (0 arviota)
Arvostelu0
Lue arvosteluja... Kirjoita arviosi
Järjestys

Jätä ensimmäinen arvio

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Kirjoita arviosi

Tietosuojakäytäntömme Jättämällä arviosi hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Lue lisää täältä »