Kiddy House

This post is available in: In English

Kiddy House

Englannin kieltä – iloista mieltä!

Ryhmät

Starlets
puh. 040 523 9868

Moonbeams
puh. 040 523 9571

Sunrays (esiopetus)
puh. 040 523 9758

Hinnat

Asiakasmaksu keravalaisille perheille:

yli 35 h/vko 319,00
25-35 h/vko 256 ,00
max 25 h vko 192,00

Aukioloajat

Ma–Pe klo 6.45 – 17 (tarpeen mukaan)

Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Kiddy Housesta, täytä Pilkkeen hakemus varhaiskasvatukseen!

Kiddy House on kaksikielinen päiväkoti Keravalla, jossa puhutaan Suomen lisäksi Englantia

Kiddy House on kaksikielinen päiväkoti, jossa puhutaan sekä suomea että englantia. Tavoitteenamme on monipuolista kehittymistä ja oppimista tukevan varhaiskasvatuksen lisäksi tutustuttaa yli 3-vuotiaat lapset englannin kieleen ja rohkaista heitä uuden kielen aktiiviseen käyttöön englanninkielisen ja suomenkielisen henkilökunnan avulla. Toteutamme valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden (2016) mukaista laajamittaista kaksikielistä varhaiskasvatusta.

Pidämme tärkeänä lapsen yksilöllistä aktiivista oppimista ja ajattelutaitojen kehittymistä turvallisessa ja hyväksyvässä ympäristössä. Toiminnan sisällöissä painotetaan kansainvälisyyttä.

Kiddy Housen vanhempainyhdistys on toiminut vuodesta 1996 alkaen.
Vanhempainyhdistyksen tavoitteena on tuottaa erilaisia elämyksiä lapsille ja koko perheelle. Yhdistys ideoi ja toteuttaa tapahtumia sekä kerää tarvittavia lisävaroja yhdessä päiväkodin henkilökunnan kanssa.

Painotus

Englannin kieli

Sijainti

”Kiitos erittäin ammattitaitoisesta päiväkotitoiminnasta! Hoitajilla ja opettajilla on lämminhenkinen tapa kohdata lapset sekä työyhteisön jäsenet että vanhemmat.”

”Jätämme lapset turvallisin mielin päiväkotiin, meidät otettu uusina vastaan hyvin ja meillä todella hyvä fiilis päiväkodin aloituksesta. Päiväkoti on lämminhenkinen ja sinne on helppo ja mukava tuoda lapset.”

”Aivan mahtava henkilökunta ja englannin kieltä painotetaan päivittäisessä toiminnassa todella hienosti.”

”Olen ollut itse päiväkotiin ja sen toimintaan todella tyytyväinen, hoitajat tekevät työtä täydestä sydämestä.”

-Vanhempien palautteita 2020

Yhteystiedot

opettaja_pollo

Päiväkodin johtaja Nina Finsk
Puh. 040 451 7034
nina.finsk@pilkepaivakodit.fi

 

Varajohtaja  Sari Harakka
puh. 040 457 8048
varajohtaja.kiddyhouse@pilkepaivakodit.fi.

kiddyhouse@pilkepaivakodit.fi
Marjatantie 19
04230 Kerava

Hae päiväkotipaikkaa

päiväkodit järvenpää
Täytä Pilke päiväkotihakemus

Usein kysyttyä

Kokemuksemme mukaan kyllä. Ymmärrämme, että jokainen lapsi on yksilö. Tuemme heitä varhaiskasvatuksen eri vaiheissa juuri sellaisella tavalla, kuin mitä lapsi tarvitsee.

Tiedämme myös, että tämä asia mietityttää monia perheitä. Kokemuksemme mukaan päiväkodin aloitusta voi kuitenkin helpottaa monin tavoin.

Alla muutama käytännön vinkki, joilla lapsesi varhaiskasvatuksen aloitusvaihe sujuu kaikkien kannalta mahdollisimman mukavasti:

  • Säännölliset varhaiskasvatusajat 
  • Selkeä päivärytmi 
  • Selkeä, lyhyt hyvästely lasta päiväkotiin tuodessa
  • Perheen myönteinen asennoituminen päiväkotiin
  • Avoin ihmettely on sallittua, meiltä saa aina kysyä!

Jokaisen päiväkodin arki rakentuu aina yksilöllisesti päiväkodin koon ja sen omien tavoitteiden mukaisesti. Päiväkotimme ovat auki joustavasti perheiden tarpeiden mukaan klo 6–18 välillä.

Tutustu esimerkkiaikatauluun päiväkodin päivästä!

Loma-aikoina päiväkodeissa on vähemmän lapsia, sillä monet perheet lomailevat ja lapset ovat kotona. Siksi osa päiväkodeistamme on kiinni ja osa auki. Auki olevat päivystävät päiväkodit tarjoavat hoitopaikan kaikille niille alueen Pilkkeen päiväkotien lapsille, jotka tarvitsevat varhaiskasvatusta. Päivystävissä päiväkodeissa työskentelee Pilkkeen omia varhaiskasvattajia saman alueen eri päiväkodeista.

Ilmoitamme hyvissä ajoin tiedot loma-aikojen aukioloajoista ja alueen päivystävistä Pilke-päiväkodeista. Kysy tarkemmat aukioloajat kunkin päiväkodin johtajalta!

Lasten aivot muovautuvat ja kehittyvät kiihkeimmin varhaislapsuudessa. Huima kehitys vaatii myös riittävän määrän lepoa ja unta. Kaikille lapsille annetaan mahdollisuus lepoon päiväkotipäivän aikana. Jos lapsi ei nukahda, hän rauhoittuu hetkeksi kuuntelemaan satua tai musiikkia ennen päivän muihin puuhiin palaamista. Jos lapsi nukahtaa lepohetkellä, hänellä on tarve uneen ja sille suomme mahdollisuuden.

Aamupalan ja välipalan valmistuksesta huolehtii Pilkkeen päiväkodeissa päiväkotihuoltaja. Pääsääntöisesti lounasruoka tuodaan päiväkoteihimme valmiina, ja ruoan valmistuksesta vastaavat yhteistyökumppanimme ympäri Suomea. Toivomme lounasruoan toimittajiltamme lähiruoan käyttöä.

Otamme huomioon myös erityisruokavaliot. Kysy niistä lisää suoraan päiväkodista! Alle 12 kk:n ikäiselle lapselle tarjoamme tarvittaessa äidinmaidonkorvikkeen.

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina yksikön koon ja tavoitteiden mukaisesti, joten tämä aikataulu on yleisarvio päivästä.

6.00-7.00 Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa! Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.
8.00-8.30 Aamupalan aika
8.30 -11  Pienryhmätoimintaa sisällä ja ulkona.
n. 11.15 Lounas

Lounaan jälkeen on päivälevon aika. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika ennen välipalaa.

n. 14.00 Välipala
14.30 Pienryhmätoimintaa sisällä ja ulkona.
17.00 Päiväkodin ovet sulkeutuvat ja sanomme näkemiin, huomiseen!