This post is available in: In English

Kids’ Valley

Englannin kieltä – iloista mieltä!

Ryhmät

Dolphins (2-5v.)
puh. 040 567 3998

Seahorses (Esikoulu) 
puh. 040 418 5990

Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 325 euroa kuukaudessa.

Aukioloajat

Ma–Pe klo 07.00-17.00

Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Kids’ Valleystä, täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen!

Kids’ Valley on kodinomainen englanninkielinen päiväkoti Hyvinkäällä Perttulan vanhalla maatilalla

Kids’ Valley on englanninkielinen päiväkoti, joka sijaitsee Hyvinkäällä Hanneksenkadulla Perttulan vanhan maatilan päärakennuksessa. Kids’ Valley on lämmin ja kodinomainen päiväkoti, jossa on 26 hoitopaikkaa. Kids’ Valleyta edelsi Englantilainen leikkikoulu, English kindergarten, joka aloitti toimintansa Hyvinkäällä jo 48 vuotta sitten. Kids’ Valley tarjoaa alle kouluikäisille lapsille laadukasta kokopäiväistä varhaiskasvatusta sekä esiopetusta. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota turvallinen ja jokaista lasta kunnioittava ja arvostava kasvuympäristö.

Kids’ Valley tarjoaa laajamittaista kaksikielistä varhaiskasvatusta, jolloin sekä englannin että suomen kieli ovat luonnollisena osana kaikkea päivittäistä toimintaa. Tavoitteenamme on hyödyntää lasten varhaisen kielen oppimisen herkkyyskausia tarjoamalla lapsille kielikasvatusta toiminnallisesti ja leikinomaisesti. Tavoitteenamme on myös herättää lasten kielellinen uteliaisuus ja kokeilunhalu. Myös monikulttuurisuus on luonteva osa varhaiskasvatustamme. Meillä lapsi saa vapaasti käyttää äidinkieltään eikä häneltä vaadita aikaisempaa kokemusta englannin kielestä.

Vanhempien ei tarvitse osata englantia. Heidän tärkein tehtävänsä on pitää yllä lapsen äidinkieltä sekä kannustaa ja rohkaista lasta englannin kielen oppimisessa ja käyttämisessä. Perheiden aktiivisuudella on tärkeä rooli päiväkotimme toiminnassa. Vanhempien ja opettajien välinen kiinteä yhteistyö luo parhaat puitteet onnistuneelle varhaiskasvatukselle. Päiväkodissamme vallitsee välittävä ja lämmin ilmapiiri, jossa lasten on hyvä kasvaa ja kehittyä. Kids’ Valleyssa työskentelee ammattitaitoinen henkilökunta; suomenkieliset kasvattajat sekä englantia äidinkielenään puhuva opettaja.

Päiväkodissa toimii kerran viikossa 3-9-vuotiaille tarkoitettu englanninkerho. Sen toiminnasta vastaa päiväkodin englanninopettaja. Kerhon tarkoituksena on tutustuttaa lapsia englannin kieleen ja tarjota lapsille mahdollisuus päästä käyttämään vierasta kieltä ennen varsinaisen kielenopetuksen alkua koulussa. Englanninkerhon toiminta-ajat vastaavat koulujen aikataulua. Kokoontuminen on syys- ja kevätkaudella n. 15 kertaa. Kerhopäivä on tiistaisin klo 17.00-18.00. Kerhon hinta on 135e/per kausi.

Painotus

Englannin kieli

Sijainti

Yhteystiedot

opettaja_pollo

Päiväkodin johtaja Nina Epie
Puh. 040 839 9932
nina.epie@pilkepaivakodit.fi

Hanneksenkatu 4
05880 Hyvinkää

Hae päiväkotipaikkaa

dav
Täytä Pilke päiväkotihakemus

Usein kysyttyä

Päiväkodit ovat pääsääntöisesti auki kesälomakautena. Kysy tarkemmat kesäkauden aukioloajat päiväkodin johtajalta.

Pakko ei ole nukkua, mutta kaikille järjestetään pieni lepohetki päivän aikana.

Ennen varhaiskasvatuksen aloitusta sovitaan yhteinen tapaaminen. Päivittäiset kohtaamiset lapsen tuonti- ja hakutilanteissa ovat tärkeä osa yhteydenpitoa. Yhteyttä pidetään puhelimitse, tekstiviestein ja sähköposteilla. Jokaisessa päiväkodissa on myös infotaulut, joita kannattaa seurata. Päiväkodeissa järjestetään säännöllisesti vanhempainiltoja ja muita tapahtumia ja vuosittain järjestetään varhaiskasvatuskeskustelut.

Kodin ja päiväkodin välisenä tiedotuskanavana toimii myös toiminnanohjausjärjestelmä Daisy, jonka kautta tehdään mm. hoitoaikavaraukset ja tiedotetaan päiväkodin tapahtumista. Monissa päiväkodeissa toimii myös vanhempaintoimikunta.

Pilkkeen arvot ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, myönteisyys, osallisuus ja innovatiivisuus. Nämä viisi arvoa kiteytyvät laatulupaukseen: parasta oppia pienelle.

Kaikki yksityiset varhaiskasvatuspalveluja tuottavat yksikkömme ovat kunnan/kaupungin hyväksymiä ja toimintaamme valvotaan säännöllisesti. Noudatamme varhaiskasvatuslakia ja valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina yksikön koon ja tavoitteiden mukaisesti, joten tämä aikataulu on yleisarvio päivästä.

6.00-7.00 Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa! Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.
8.00-8.30 Aamupalan aika
8.30 -11  Pienryhmätoimintaa sisällä ja ulkona.
n. 11.15 Lounas

Lounaan jälkeen on päivälevon aika. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika ennen välipalaa.

n. 14.00 Välipala
14.30 Pienryhmätoimintaa sisällä ja ulkona.
17.00 Päiväkodin ovet sulkeutuvat ja sanomme näkemiin, huomiseen!