Kids’ Valley

This post is available in: In English

Kids’ Valley

Englannin kieltä – iloista mieltä!

Ryhmät

Dolphins (2-5v.)
puh. 040 567 3998

Seahorses (Esikoulu) 
puh. 040 418 5990

Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 325 euroa kuukaudessa.

Aukioloajat

Ma–Pe klo 07.00-17.00

Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Kids’ Valleystä, täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen!

Kids’ Valley on kodinomainen englanninkielinen päiväkoti Hyvinkäällä Perttulan vanhalla maatilalla

Kids’ Valley on englanninkielinen päiväkoti, joka sijaitsee Hyvinkäällä Hanneksenkadulla Perttulan vanhan maatilan päärakennuksessa. Kids’ Valley on lämmin ja kodinomainen päiväkoti, jossa on 26 hoitopaikkaa. Kids’ Valleyta edelsi Englantilainen leikkikoulu, English kindergarten, joka aloitti toimintansa Hyvinkäällä jo 48 vuotta sitten. Kids’ Valley tarjoaa alle kouluikäisille lapsille laadukasta kokopäiväistä varhaiskasvatusta sekä esiopetusta. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota turvallinen ja jokaista lasta kunnioittava ja arvostava kasvuympäristö.

Kids’ Valley tarjoaa laajamittaista kaksikielistä varhaiskasvatusta, jolloin sekä englannin että suomen kieli ovat luonnollisena osana kaikkea päivittäistä toimintaa. Tavoitteenamme on hyödyntää lasten varhaisen kielen oppimisen herkkyyskausia tarjoamalla lapsille kielikasvatusta toiminnallisesti ja leikinomaisesti. Tavoitteenamme on myös herättää lasten kielellinen uteliaisuus ja kokeilunhalu. Myös monikulttuurisuus on luonteva osa varhaiskasvatustamme. Meillä lapsi saa vapaasti käyttää äidinkieltään eikä häneltä vaadita aikaisempaa kokemusta englannin kielestä.

Vanhempien ei tarvitse osata englantia. Heidän tärkein tehtävänsä on pitää yllä lapsen äidinkieltä sekä kannustaa ja rohkaista lasta englannin kielen oppimisessa ja käyttämisessä. Perheiden aktiivisuudella on tärkeä rooli päiväkotimme toiminnassa. Vanhempien ja opettajien välinen kiinteä yhteistyö luo parhaat puitteet onnistuneelle varhaiskasvatukselle. Päiväkodissamme vallitsee välittävä ja lämmin ilmapiiri, jossa lasten on hyvä kasvaa ja kehittyä. Kids’ Valleyssa työskentelee ammattitaitoinen henkilökunta; suomenkieliset kasvattajat sekä englantia äidinkielenään puhuva opettaja.

Painotus

Englannin kieli

Sijainti

Yhteystiedot

Nina.Epie

Päiväkodin johtaja Nina Epie
Puh. 040 839 9932
nina.epie@pilkepaivakodit.fi

Hanneksenkatu 4
05880 Hyvinkää

Hae päiväkotipaikkaa

dav
Täytä Pilke päiväkotihakemus

Usein kysyttyä

Kokemuksemme mukaan kyllä. Ymmärrämme, että jokainen lapsi on yksilö. Tuemme heitä varhaiskasvatuksen eri vaiheissa juuri sellaisella tavalla, kuin mitä lapsi tarvitsee.

Tiedämme myös, että tämä asia mietityttää monia perheitä. Kokemuksemme mukaan päiväkodin aloitusta voi kuitenkin helpottaa monin tavoin.

Alla muutama käytännön vinkki, joilla lapsesi varhaiskasvatuksen aloitusvaihe sujuu kaikkien kannalta mahdollisimman mukavasti:

  • Säännölliset varhaiskasvatusajat 
  • Selkeä päivärytmi 
  • Selkeä, lyhyt hyvästely lasta päiväkotiin tuodessa
  • Perheen myönteinen asennoituminen päiväkotiin
  • Avoin ihmettely on sallittua, meiltä saa aina kysyä!

Jokaisen päiväkodin arki rakentuu aina yksilöllisesti päiväkodin koon ja sen omien tavoitteiden mukaisesti. Päiväkotimme ovat auki joustavasti perheiden tarpeiden mukaan klo 6–18 välillä.

Tutustu esimerkkiaikatauluun päiväkodin päivästä!

Loma-aikoina päiväkodeissa on vähemmän lapsia, sillä monet perheet lomailevat ja lapset ovat kotona. Siksi osa päiväkodeistamme on kiinni ja osa auki. Auki olevat päivystävät päiväkodit tarjoavat hoitopaikan kaikille niille alueen Pilkkeen päiväkotien lapsille, jotka tarvitsevat varhaiskasvatusta. Päivystävissä päiväkodeissa työskentelee Pilkkeen omia varhaiskasvattajia saman alueen eri päiväkodeista.

Ilmoitamme hyvissä ajoin tiedot loma-aikojen aukioloajoista ja alueen päivystävistä Pilke-päiväkodeista. Kysy tarkemmat aukioloajat kunkin päiväkodin johtajalta!

Lasten aivot muovautuvat ja kehittyvät kiihkeimmin varhaislapsuudessa. Huima kehitys vaatii myös riittävän määrän lepoa ja unta. Kaikille lapsille annetaan mahdollisuus lepoon päiväkotipäivän aikana. Jos lapsi ei nukahda, hän rauhoittuu hetkeksi kuuntelemaan satua tai musiikkia ennen päivän muihin puuhiin palaamista. Jos lapsi nukahtaa lepohetkellä, hänellä on tarve uneen ja sille suomme mahdollisuuden.

Aamupalan ja välipalan valmistuksesta huolehtii Pilkkeen päiväkodeissa päiväkotihuoltaja. Pääsääntöisesti lounasruoka tuodaan päiväkoteihimme valmiina, ja ruoan valmistuksesta vastaavat yhteistyökumppanimme ympäri Suomea. Toivomme lounasruoan toimittajiltamme lähiruoan käyttöä.

Otamme huomioon myös erityisruokavaliot. Kysy niistä lisää suoraan päiväkodista! Alle 12 kk:n ikäiselle lapselle tarjoamme tarvittaessa äidinmaidonkorvikkeen.

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina yksikön koon ja tavoitteiden mukaisesti, joten tämä aikataulu on yleisarvio päivästä.

6.00-7.00 Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa! Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.
8.00-8.30 Aamupalan aika
8.30 -11  Pienryhmätoimintaa sisällä ja ulkona.
n. 11.15 Lounas

Lounaan jälkeen on päivälevon aika. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika ennen välipalaa.

n. 14.00 Välipala
14.30 Pienryhmätoimintaa sisällä ja ulkona.
17.00 Päiväkodin ovet sulkeutuvat ja sanomme näkemiin, huomiseen!