This post is available in: In English

Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikello

Musiikin iloa ja riemua!

Ryhmät

Hapsukaiset (alle 3v.)
puh. 040 458 9190

Rytmitassut (yli 3v.)
puh. 040 4589191

Hinnat

Yksityisen hoidon tuen jälkeen asiakasmaksu on 305 €/kk.

Tiedustele sisaralennusta päiväkodin johtajalta.

Päiväkoti on mukana Espoon kaupungin 5-vuotiaiden lasten maksuttoman 20 viikkotunnin varhaiskasvatuksen kokeilussa. Kysy lisää päiväkodin johtajalta.

Aukioloajat

Ma–Pe klo 7-17 (tarpeen mukaan)

Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Tuulikellosta, täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikello sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Perkkaalla

Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikello on viihtyisä yksityinen päiväkoti Espoon Perkkaalla Kauppakeskus Sellon läheisyydessä. Meille pääsee helposti bussilla, junalla ja omilla kulkuneuvoilla. Tuulikello tarjoaa monipuolista varhaiskasvatusta toiminnallisessa päiväkodissa, jossa on 28 hoitopaikkaa 10kk-5-vuotiaille lapsille.

Tuulikellossa jokainen lapsi saa olla yksilö, joka kasvaa ja kehittyy omien taitojensa mukaisesti kasvattajan kuunnellessa, mahdollistaessa ja antaessa aikaa. Pidämme tärkeänä välitöntä kohtaamista ja kokemusten huomiointia, läheisyyttä, huumoria ja hyvää mieltä niin lasten kesken kuin meidän aikuistenkin. Panostamme yhdessä tekemiseen ja toisten huomioimiseen.

Toimimme pienryhmissä, jotka rakentuvat eri päivinä joko iän, leikkien tai ohjatun toiminnan mukaan. Meille on tärkeää, että eri-ikäiset saavat touhuta yhdessä oppien toisiltaan tärkeitä taitoja. Lapset ja vanhemmat saavat osallistua toimintamme suunnitteluun yhdessä kasvattajien kanssa.

Tuulikellon musiikkitoiminta koostuu soittamisesta, laulamisesta, tanssista ja juhlista, loruista ja musiikkiliikunnasta, muskareista ja paljosta muusta! Musiikki on läsnä arjessa monella eri tavalla ja tavoitteenamme on kannatella lasten kiinnostusta musiikkiin kokonaisvaltaisesti sekä välittää musiikin ilo jokaiselle. Musiikkia saa jokainen toteuttaa omalla, itselleen ainutlaatuisella tavalla.

Tervetuloa tutustumaan!

Painotus

Musiikki

Sijainti

Yhteystiedot

Kaisa Mäki - Pilke päiväkodit Oy

Päiväkodin johtaja

Kaisa Mäki

Puh. 050 581 4329
kaisa.maki@pilkepaivakodit.fi 

Luutnantinkuja 2 A
02600 Espoo

Hae päiväkotipaikkaa

Tuulikello talo
Täytä Pilke päiväkotihakemus

Usein kysyttyä

Päiväkodit ovat pääsääntöisesti auki kesälomakautena. Kysy tarkemmat kesäkauden aukioloajat päiväkodin johtajalta.

Pakko ei ole nukkua, mutta kaikille järjestetään pieni lepohetki päivän aikana.

Ennen varhaiskasvatuksen aloitusta sovitaan yhteinen tapaaminen. Päivittäiset kohtaamiset lapsen tuonti- ja hakutilanteissa ovat tärkeä osa yhteydenpitoa. Yhteyttä pidetään puhelimitse, tekstiviestein ja sähköposteilla. Jokaisessa päiväkodissa on myös infotaulut, joita kannattaa seurata. Päiväkodeissa järjestetään säännöllisesti vanhempainiltoja ja muita tapahtumia ja vuosittain järjestetään varhaiskasvatuskeskustelut.

Kodin ja päiväkodin välisenä tiedotuskanavana toimii myös toiminnanohjausjärjestelmä Daisy, jonka kautta tehdään mm. hoitoaikavaraukset ja tiedotetaan päiväkodin tapahtumista. Monissa päiväkodeissa toimii myös vanhempaintoimikunta.

Pilkkeen arvot ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, myönteisyys, osallisuus ja innovatiivisuus. Nämä viisi arvoa kiteytyvät laatulupaukseen: parasta oppia pienelle.

Kaikki yksityiset varhaiskasvatuspalveluja tuottavat yksikkömme ovat kunnan/kaupungin hyväksymiä ja toimintaamme valvotaan säännöllisesti. Noudatamme varhaiskasvatuslakia ja valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina yksikön koon ja tavoitteiden mukaisesti, joten tämä aikataulu on yleisarvio päivästä.

7:00 Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa! Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.
8.00-8.30 Aamupalan aika
n. 11.15 Lounas

Lounaan jälkeen on päiväunien aika. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika ennen välipalaa.

13-15  Leikkejä, pienryhmätoimintaa ja ulkoilua
14:30 Välipala
17:00 Päiväkodin ovet sulkeutuvat ja sanomme näkemiin, huomiseen!