This post is available in: In English

Pilke liikuntapäiväkoti Pupuna

Monipuolista toimintaa ja sopivasti hassuttelua!

Ryhmät

Pupuset (alle 3v.) 
puh.  045 2647 748

Jänöt (2-4v.) 
puh. 0400 316 888

Töpöhännät (4-5v.)
puh. 050 3218 618

Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkoti on mukana Espoon kaupungin 5-vuotiaiden lasten maksuttoman 20 viikkotunnin varhaiskasvatuksen kokeilussa. Kysy lisää päiväkodin johtajalta.

Aukioloajat

Ma–Pe klo 7-17 (tarpeen mukaan)

Hakeminen

Pupuna on Espoon kaupungin ostopalvelupäiväkoti. Päiväkotipaikkaa haetaan Espoon kaupungin sivuilta.

Pilke liikuntapäiväkoti Pupuna sijaitsee hyvien retkeilymahdollisuuksien varrella Espoossa

Pilke liikuntapäiväkoti Pupuna sijaitsee Laajalahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella Kehä ykkösen läheisyydessä. Kävelymatkan päässä päiväkodista sijaitsee Kauppakeskus Sello, jonka kulttuuripalveluja käytämme säännöllisesti. Myös Tapiolan kulttuuripalvelut ovat hyvin saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä. Lähiympäristö tarjoaa oivat retkeily- ja liikkumismahdollisuudet luonnossa.

Pilke Pupuna on liikuntapainotteinen päiväkoti. jonka tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen.  50-paikkaisessa Pupunassa kaikki lapset ja aikuiset tuntevat toisensa ja sisarukset saavat olla lähellä toisiaan. Järjestämme säännöllisesti koko talon yhteisiä tilaisuuksia. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi saa olla oma itsensä. Tuemme hänen kasvuaan ja kehitystään yhdessä vanhempien kanssa.

Toimintamme on tavoitteellista, monipuolista ja lapsen kehitystason huomioonottavaa. Pidämme tärkeänä sitä, että lapsi saa erilaisia elämyksiä ja kokemuksia, tutustuu lähiympäristöön ja oppii ottamaan toiset huomioon. Hassuttelu on meillä sallittua ja teemmekin työtä Pilke silmäkulmassa!

Painotus

Liikunta

Sijainti

Yhteystiedot

opettaja_pollo

Päiväkodin johtaja

Katja Jukka

Puh. 050 321 7434
katja.jukka@pilkepaivakodit.fi

Kirvuntie 45
02140 ESPOO

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke liikuntapäiväkoti Pupuna_Espoo
Hae päiväkotipaikkaa Espoon kaupungin sivuilta

Usein kysyttyä

Päiväkodit ovat pääsääntöisesti auki kesälomakautena. Kysy tarkemmat kesäkauden aukioloajat päiväkodin johtajalta.

Pakko ei ole nukkua, mutta kaikille järjestetään pieni lepohetki päivän aikana.

Ennen varhaiskasvatuksen aloitusta sovitaan yhteinen tapaaminen. Päivittäiset kohtaamiset lapsen tuonti- ja hakutilanteissa ovat tärkeä osa yhteydenpitoa. Yhteyttä pidetään puhelimitse, tekstiviestein ja sähköposteilla. Jokaisessa päiväkodissa on myös infotaulut, joita kannattaa seurata. Päiväkodeissa järjestetään säännöllisesti vanhempainiltoja ja muita tapahtumia ja vuosittain järjestetään varhaiskasvatuskeskustelut.

Kodin ja päiväkodin välisenä tiedotuskanavana toimii myös toiminnanohjausjärjestelmä Daisy, jonka kautta tehdään mm. hoitoaikavaraukset ja tiedotetaan päiväkodin tapahtumista. Monissa päiväkodeissa toimii myös vanhempaintoimikunta.

Pilkkeen arvot ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, myönteisyys, osallisuus ja innovatiivisuus. Nämä viisi arvoa kiteytyvät laatulupaukseen: parasta oppia pienelle.

Kaikki yksityiset varhaiskasvatuspalveluja tuottavat yksikkömme ovat kunnan/kaupungin hyväksymiä ja toimintaamme valvotaan säännöllisesti. Noudatamme varhaiskasvatuslakia ja valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina yksikön koon ja tavoitteiden mukaisesti, joten tämä aikataulu on yleisarvio päivästä.

7:00 Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa! Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.
8.00-8.30 Aamupalan aika
n. 11.15 Lounas

Lounaan jälkeen on päiväunien aika. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika ennen välipalaa.

13-15  Leikkejä, pienryhmätoimintaa ja ulkoilua
14:30 Välipala
17:00 Päiväkodin ovet sulkeutuvat ja sanomme näkemiin, huomiseen!