This post is available in: In English

0
Pilkemäistä arkea eletään päiväkodeissa, esikouluissa ja ip-kerhoissa.
0
Teemme päivittäin yli 10000 lapselle hyvän päivän.
0
Pilkkeellä työskentelee yli kaksi tuhatta hyvän päivän tekijää.

Pilke päiväkodit Oy on kasvava ja monipuolisesti suomalaisia lapsiperheitä palveleva yritys. Haluamme luoda lapselle hyvän päivän joka päivä.

Toimimme suomalaisten kuntien kumppanina varhaiskasvatuksessa ja lapsiperheiden kotipalvelussa, perhetyössä sekä tehostetussa perhetyössä. Palvelemme perheystävällisiä yrityksiä, jotka tarjoavat lastenhoitoa työsuhde-etuna omille työntekijöilleen. Autamme perheitä tasapainottamaan lasten ja aikuisten tarpeet sujuvaksi arjeksi.

Mistä aineksista syntyy lapsen hyvä päivä?

Monen monta maukasta eväsvoileipää.

Suloisen pehmeitä päiväunia – niin pitkään kuin uni maistuu.

Varmasti tarpeeksi ulkoilua säässä kuin säässä.

Loputtomasti leikkiä.

Kauhea kasa kadonneita tumppuja ja yksinäisiä sukkia… ja
… ihan varmaan miljoona iloista halia!

 

= 365 hyvää päivää vuodessa

Me teemme lapselle hyvän päivän, joka päivä

Pilkkeen sydämen muodostavat sen hyvän päivän tekijät, yli 2 500 varhaiskasvatuksen, lastenhoidon, sosiaali- ja terveysalan ja muiden työtämme tukevien alojen ammattilaista, jotka haluavat tehdä lapsen päivästä hyvän päivän joka päivä. Me Pilkkeellä tiedämme, että hyvän päivän puitteet luodaan tarjoamalla lapselle mahdollisuus oppia, ihmetellä, kysellä, leikkiä ja kasvaa – turvallisen ja luotettavan aikuisen seurassa.

Me tuemme lapsen hyvää päivää aktiivisuudella, ammatillisuudella, pedagogisella osaamisella, lapsen osallisuudesta huolehtimisella, toimipisteidemme muokkautuvilla oppimisympäristöillä sekä työyhteisöjemme kannustavalla ja motivoivalla ilmapiirillä.

Lue tästä lisää, millainen Pilke on työnantajana.

Liikevaihto vuonna 2021 oli 109 miljoonaa euroa.
Meillä on yli 20 vuoden kokemus päiväkoti- ja iltapäiväkerhotoiminnasta, lastenhoidosta ja perhepalveluista.

Pilke: paljon osaamista yhdessä yrityksessä

Pilke on kasvava yritys ja toimimme ympäri Suomea. Tarjoamme varhaiskasvatusta, esiopetusta, iltapäiväkerhotoimintaa, lastenhoidon palveluja sekä sosiaalihuollon perhepalveluja.

Pilke päiväkodit Oy perustettiin vuonna 2012, kun kaksi pitkään toiminutta yksityistä päiväkotiyritystä – Kissankulman Muksut ja Parasta pienelle – liittyivät yhteen. Muita merkittäviä etappeja Pilkkeen tarinassa viime vuosina ovat olleet lastenhoidon palveluihin sekä sosiaalihuollon avopalveluihin laajentuminen. Aiempi toiminta huomioiden Pilkkeellä on siis yli 20 vuoden kokemus päiväkoti- ja iltapäiväkerhotoiminnasta, lastenhoidosta sekä sosiaalihuollon perhepalveluista. Tutustu tästä tarkemmin Pilkkeen kasvutarinaan 1990-luvulta tähän päivään.

Pilke päiväkotien liikevaihto vuonna 2021 oli noin 109 miljoonaa euroa, ja se työllistää Suomessa yli 2 500 ihmistä. Kesällä 2020 Pilkkeen pääomistajaksi tuli norjalainen varhaiskasvatuksen perheyritys Dibber, lue tästä lisää.

Pilkkeen päiväkodit ja esikoulut

Pilke tarjoaa innovatiivisesti toteutettua varhaiskasvatusta 180 yksityisessä päiväkodissa ja esikoulussa ympäri Suomen. Varhaiskasvatuksemme ja esiopetuksemme on monipuolista, ja päiväkodeissamme on mahdollisuus valita myös eri tavoin painotettua opetusta. Pilkkeen päiväkotien painotukset ovat kielet, tiede, luonto, liikunta, musiikki, taide ja ilmaisu. Noudatamme toiminnassamme aivan samoja tavoitteita, laatumittareita ja koulutusvaatimuksia kuin kunnalliset päiväkodit ja esikoulut. 

Lue tästä lisää pedagogiikastamme, varhaiskasvatuksesta Pilkkeen päiväkodeissa ja esiopetuksessa ja kun lapsi aloittaa päiväkodissa.

Pilkkeen iltapäiväkerhot

Iltapäiväkerhot on tarkoitettu pienille koululaisille, yleensä ensimmäisten ja toisten luokkien oppilaille. Iltapäiväkerhot pidetään useimmiten lasten kouluilla, jotta lapset voivat jäädä kerhoon suoraan koulupäivän jälkeen. Iltapäiväkerhoissa haluamme tukea sitä, että lapsilla olisi eheä ja tasapainoinen päivä, jossa toteutuu oikeus vapaa-aikaan, lepoon, leikkiin sekä huolenpitoon. Pilkkeellä on iltapäivätoimintaa 29 koululla Espoossa, Vantaalla, Porissa, Hämeenkyrössä, Helsingissä, Kirkkonummella ja Porvoossa.

Lue tästä lisää iltapäiväkerhoistamme

Pilkkeen lastenhoidon palvelut

Pilkkeen lastenhoidon palveluiden avulla perheiden arjessa tasapainotetaan lasten ja aikuisten tarpeita. Pilkkeen ammattitaitoiset lastenhoitajat ovat luotettavia ja turvallisia aikuisia, joiden kanssa lapsella on aina mahdollisuus hyvään päivään. Yritykset tarjoavat lastenhoidon palveluja työntekijöilleen henkilöstöetuna ja yksityiset perheet voivat tilata kauttamme lastenhoitoapua.

Lue lisää Pilkkeen lastenhoidon palveluista

Pilkkeen perhepalvelut

Pilke perhepalvelut tuo hyvinvointia ja sujuvaa arkea lapsiperheille erilaisiin, haastaviinkin elämäntilanteisiin. Perhepalvelumme toimii tiiviissä yhteistyössä kuntien kanssa sosiaalihuollon avopalveluissa: lapsiperheiden kotipalvelut, perhetyö ja tehostettu perhetyö. Luotettavat ja kokeneet perhetyöntekijämme mahdollistavat yhdessä arjen muutoksia, pieniä ihmeitä ja valon säteitä asiakasperheillemme.

Lue lisää Pilke perhepalveluista

Pilke on osa kansainvälistä Dibber-konsernia

 

Pilkkeen omistaja, norjalaislähtöinen Dibber , on kansainvälisesti toimiva varhaiskasvatusta tarjoava perheyritys. 

”Dibberiä ja Pilkettä yhdistää sama pohjoismainen näkemys varhaiskasvatuksesta ja pedagogiikasta sekä yhteinen lapsen etua ja laadukasta varhaiskasvatusta vaaliva arvomaailma.”

  • Dibberin perustajat ovat Randi ja Hans-Jacob Sundby, varhaiskasvatuksen opettajia & aviopari. Ensimmäinen päiväkoti perustettu Norjassa vuonna 2003.
  • Toimii Norjassa nimellä Läringsverkstedet, Suomessa osti Pilke-päiväkodit kesällä 2020. 
  • Emoyhtiö Suomessa on viralliselta nimeltään Dibber Early Education Finland Oy. 
  • Henkilökuntaa maailmanlaajuisesti  yli 9 000 henkilöä ja varhaiskasvatukseen osallistuu yli 40 000 lasta. 
  • Toimii Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Latviassa, Saksassa, Yhdistyneissä Arabiemiraateissa, Etelä-Afrikassa ja Hongkongissa. 
  • Koko Dibber-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 500 milj. euroa.

Ota yhteyttä Pilke päiväkoteihin!

Yhteydenotot Pilkkeen johdolle ja toimistolle:
Lähetä meille viesti tästä ➔
Johdon ja hallinnon yhteystiedot ➔

Päiväkotien, iltapäiväkerhojen, lastenhoidon ja perhepalveluidn yhteyshenkilöt ja yhteystiedot: 

Päiväkotien yhteystietojen haku päiväkotien sivulta
Iltapäiväkerhojen yhteystietojen haku kerhojen sivulta
Lastenhoidon yhteystiedot
Perhepalveluiden yhteystiedot

Löydä lähin Pilke-päiväkoti
Hae päiväkotipaikkaa

Pilkahduksia arjestamme löydät sosiaalisen median kanavistamme Facebookista ja Instagramista.

Ajankohtaista