Pilkkeen yksityiset päiväkodit tarjoavat innostavaa ja monipuolista varhaiskasvatusta yli 180 päiväkodissa ja esikoulussa ympäri Suomea.

Pilke-päiväkodeissa aktiiviset aikuisemme luovat hyvän päivän puitteet tarjoamalla jokaiselle lapselle mahdollisuuden oppia, ihmetellä, kysellä, leikkiä ja kasvaa – turvallisen ja luotettavan aikuisen seurassa.

Kaikissa Pilkkeen päiväkodeissa noudatetaan suomalaista varhaiskasvatuslakia ja toimintaamme ohjaa valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma. Meille on tärkeää, että henkilökunnallamme on aikaa kohdata lapsi ja perheet aidosti ja yksilöllisesti.

Tervetuloa tutustumiskäynnille lähimpään Pilke-päiväkotiin!

Pilkkeellä tehdään maailman tärkeintä työtä, sydämellä sitoutuen!

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa
0
Pilkemäistä arkea eletään päiväkodeissa, esikouluissa ja ip-kerhoissa.
0
Teemme päivittäin yli 10000 lapselle hyvän päivän.
0
Pilkkeellä työskentelee yli kaksi tuhatta hyvän päivän tekijää.

Hyvän päivän tekijöidemme tärkein tehtävä on tarjota lapselle hyvä päivä

 

Teemme hyvän päivän yli 10 000 lapselle yhdessä perheiden kanssa. Päiväkodeissamme laadukas, aktiiviseen oppimiseen perustuva varhaiskasvatus kohtaa leikin riemun ja oivaltamisen ilon.

Pilke-päiväkotien arjessa hyvän päivän puitteet näkyvät monin eri tavoin. Jokainen 180 päiväkodistamme on paikallinen ja omanlainen, osa paikallista ympäristöä ja aktiivinen osa omaa yhteisöään – silti aina tuttu ja turvallinen Pilke.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen laatu saa korkeat pisteet asiakasperheiltämme

Haluamme varmistaa korkean laadun kaikessa toiminnassamme Pilke-päiväkodeissa. Vuosittaisessa päiväkotikohtaisessa asiakastyytyväisyyskyselyssä saamme tärkeää palautetta asiakasperheiltämme toimintamme kehittämiseen. Hyvä ja turvallinen päiväkodin aloitus on erityishuomionamme, ja selvitämme uusien asiakasperheiden aloituskokemuksia säännöllisesti.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

0
Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: ``Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).

Millaista on varhaiskasvatus ja esiopetus Pilke-päiväkodeissa?

Varhaiskasvatus tarkoittaa päiväkodin tarjoamaa lapsen kasvatuksen, opetuksen ja hoidon kokonaisuutta. Pilkkeen varhaiskasvatus keskittyy siihen, että lapsella on aina turvallinen ja hyvä olla – ja että ammattilaiset aikuisemme osaavat oikealla tavalla kohdata, aktivoida ja kuunnella häntä.

Kaikissa Pilke-päiväkodeissa on sama pilkeläinen tapa toimia: lapselle tarjotaan hyvä päivä aktiiviseen oppimiseen perustuvan, laadukkaan varhaiskasvatuksen parissa, syliä ja turvaa unohtamatta.

Painotteinen varhaiskasvatus Pilkkeen päiväkodeissa

Monissa päiväkodeissamme on mahdollisuus valita myös eri tavoin painotettua varhaiskasvatusta. Pilke-päiväkotien painotteisuudet ovat kielet, tiede, luonto, liikunta, musiikki, taide ja ilmaisu.

Painotteisuus kirjataan päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelmaan ja sen tarkoituksena on herättää lapsen luontainen uteliaisuus ja kiinnostus oppimiseen ja elämyksiin. Painotteinen varhaiskasvatus näkyy monella tavalla päiväkodin arjessa.

Oletko hakemassa ensimmäistä kertaa päiväkotipaikkaa lapsellesi?

Päiväkotitaipaleen aloitus on iso askel pienen lapsen elämässä, ja usein se jännittää koko perhettä. Me Pilkkeellä haluamme kohdata lapsesi aidosti ja ottaa huomioon hänen yksilölliset taitonsa sekä kiinnostuksensa. Teemme ryhmäkasvatuksesta niin yksilöllistä kuin se voi olla.

Mietitkö, mitä on hyvä tietää päiväkotipaikkaa hakiessa? Tai miten päiväkotiin haetaan? Entä mitä yksityinen päiväkoti maksaa, ja millaista tukea on mahdollista saada yksityisen varhaiskasvatuksen asiakasmaksuihin?

Tervetuloa tutustumaan lähimpään Pilke-päiväkotiisi!

Tilat, tunnelma ja arki. Päiväkotiemme toimintaan tutustut aina parhaiten paikan päällä. Soita ja sovi tapaaminen ja tutustumiskäynti lähimpään Pilke-päiväkotiin!

Tutustu oman alueesi Pilke-päiväkoteihin: karttahakumme avulla voit selata päiväkoteja sijainnin ja painotteisuuksien mukaan. Päiväkotien ja päiväkodin johtajien yhteystiedot löytyvät kunkin Pilke-päiväkodin omalta sivulta.

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa

Hyvä päivä – joka päivä

Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä oppia – joka päivä. Turvallinen ja ilmapiiriltään kannustava ympäristö tarjoaa hyvät lähtökohdat ystävyydelle, yllätyksille ja yhdessä oppimiselle. Päiväkodin, jonne on kiva mennä ja jossa on hyvä olla.

Mitä ensimmäisinä päiväkotipäivinä tapahtuu? Miten lapset sopeutuvat päiväkodin arkeen?

Pilkkeen päiväkodeissa aloittaa vuosittain satoja lapsia, ja jokainen uusi lapsi ja perhe kohdataan aina yksilöllisesti. Näin osaamme valita toimivimmat keinot sujuvan päiväkotiarjen käynnistämiseksi. Myös yhteistyö kotien kanssa on tärkeässä roolissa.

Usein kysyttyä varhaiskasvatuksesta ja Pilke-päiväkodeista
Kokosimme meiltä useimmiten kysyttyjä kysymyksiä.

Kysy lisää!

 

Mitä sinä haluaisit tietää tai kysyä? Asiakkuusjohtajamme Riikka Mattsson työskentelee Vantaan toimistollamme, ja hän auttaa mielellään.

Asiakkuusjohtaja
Riikka Mattsson
040 579 9066
riikka.mattsson@pilkepaivakodit.fi

Voit olla myös yhteydessä oman alueesi Pilke-päiväkotien johtajiin tai aluejohtajaan.

Pilkahduksia arjestamme löydät sosiaalisen median kanavistamme Facebookista ja Instagramista.