This post is available in: In English

Arvostamme ammattilaisiamme

Me arvostamme osaavia varhaiskasvattajiamme, lastenhoidon ja perhetyön ammattilaisiamme, ja haluamme olla heille hyvä työnantaja. Arvojemme ohella meidän toimintaamme työyhteisönä ohjaavat vahvasti laatu, yhdessä tekeminen ja kannustaminen.

Palkkaus ja työsuhde-edut Pilkkeellä

Tarjoamme useita etuja työntekijöillemme. Pilkkeellä osaavat ihmiset etenevät halutessaan urallaan nopeasti. Annamme aktiivisesti tunnustusta, palautetta ja palkitsemme hyvistä suorituksista.

Tarjoamme työnohjausta työntekijöille ja tiimeille, ja tuemme siten hyvinvointia, kehittymistä ja luottamuksen rakentumista työyhteisöissä.

Pilkkeellä maksamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, sekä sen päälle erilaisia osaamiseen ja työsuoritukseen perustuvia lisiä sekä palvelusvuosipalkkioita.

Pilkkeen työntekijöiden etuja liiketoiminnasta riippuen ovat muun muassa (alla on kuvattu tiivistetysti edut ja tarkemmat yksityiskohdat etuihin liittyen kuvataan Pilkkeen henkilöstöohjeissa):

1500 € Muuttoraha

Myönnämme muuttorahan kauempaa muuttaville uusille työntekijöillemme.

Palvelusvuosi- palkkiot

Pilkkeellä saa palvelusvuosipalkkiot 10v. 15v. 20v. 30v. 40v. Pilkkeellä työskennelleet.

Virikesetelit

Pilke tarjoaa työntekijöilleen virikeseteleitä kannustaakseen liikunnan ja kulttuurin pariin.

Hierontaa työajalla

Paikat jumissa? Pilkkeellä on mahdollisuus hierontaan työajalla.

1000 € Rekrytointi-palkkio

Palkitsemme opettajien ja johtajien rekrytointiin johtaneista vinkeistä.

300 € Valmistumis-bonus

Kannustamme suorittamaan opinnot loppuun. Meiltä saat 300 euron valmistumisbonuksen.

Edullinen lounas

Työpaikkalounas hintaan 4,14 euroa.

25 % Alennus hoitopaikasta

Tarjoamme 25 prosentin alennuksen kokoaikaisesta asiakasmaksusta työntekijöidemme lapsille Pilke-päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa.

HALTI

30 % ale Halti- ja Raiski-tuotteista Haltin omissa myymälöissä.

SCANDIC

Scandic-alennukset ja Scandic Friends-jäsenedut

Pilkkeellä tehdään maailman tärkeintä työtä, sydämellä sitoutuen.

Työhyvinvointi ja laatu

Me tuemme hyvän päivän tekijöidemme kehittymistä ja hyvinvointia työssä monin erilaisin tavoin. Laadimme esimerkiksi vuosittaisen työhyvinvointisuunnitelman, joka tukee henkilöstön työssä jaksamista.

Seuraamme sitä, miten tyytyväisiä työntekijämme ovat. Viimeisimmässä henkilöstökyselyssä Pilke yrityksenä sai arvosanaksi 3,98/5. Tyytyväiset ja hyvinvoivat työntekijät luovat myös laatua lapsille. Asiakasperheidemme mukaan Pilkkeen suositteluindeksi vuonna 2019 oli 4,32 (asteikolla 1–5).

Pilkkeelle on myönnetty laatusertifikaatti, jonka mukaan laatujärjestelmämme täyttää ISO 9001:2015 -standardin vaatimukset. Pilkkeen tarjoama lapsen hyvä päivä on siis tutkitusti laadukas!

Pilkkeen hyvän päivän tekijöiden perehdytys ja koulutus

Perehdytämme uudet Pilkkeen hyvän päivän tekijät työtehtäväänsä huolella. Lisäksi järjestämme perehdyttämiseen keskittyviä webinaareja. Kaikki Pilke-päiväkotien työntekijät suorittavat esimerkiksi turvallisuuteen ja varhaiskasvatukseen liittyvät webinaarit. Päiväkotiemme ammattihuoltajille on oma perehdytys ja koulutus, samoin kuin iltapäiväkerhojen sekä lastenhoidon työntekijöille.

Päiväkotien johtajat perehdytetään omassa johtajavalmennuksessamme Pilke-Akatemiassa, ja he saavat lähipäiväkodin johtajan ja aluejohtajan tukea työhönsä – lue tästä lisää Pilkkeen tutortoiminnasta uusille päiväkodin johtajille. Koulutuspäivillä päiväkodin johtajat pääsevät verkostoitumaan muiden Pilke-johtajien kanssa.

Perehdyttämisen lisäksi järjestämme säännöllisesti ammatillista täydennyskoulutusta. Esimerkiksi painotuspäiväkodeissa tarjotaan syventävää koulutusta painotuksen aloihin, kuten tieteeseen tai musiikkiin.

Tuemme osaamisen ylläpitämistä ja kannustamme opiskeluun ja ammatilliseen kehittymiseen osaamisen kehittämisen suunnitelmamme mukaisesti. Palkitsemme valmistumisesta.

Teemme yhteistyötä muun muassa Tampereen ja Joensuun yliopistojen sekä Laurea- ja Metropolia-ammattikorkeakoulujen kanssa.

Perhepalveluidemme ammattilaiset syventävät omaa ammatillista osaamistaan erilaisissa lisäkoulutuksissa oman erikoistumisalueensa ja niiden vaatimusten mukaisesti.

Monien mahdollisuuksien Pilke – Millaisen uraunelman ja ammatillisen kehittymisen polun sinä haluat rakentaa itsellesi?

 

Yli 2000 pilkeläisen varhaiskasvatuksen, perusopetuksen iltapäivätoiminnan, lastenhoidon ja perhetyön ammattilaisen joukkoon mahtuu yhtä monta omaa uraunelmaa ja -polkua. Pilkkeellä on lähes rajaton mahdollisuus oppia, kehittyä ja kasvaa – tai jopa vaihtaa suuntaa.

Hyvän päivän ainekset Pilkkeellä löytyvät erilaisista tehtävistä, erikoistumisesta, eri liiketoiminnoissamme, eri-ikäisten lasten ja nuorten parissa, eri puolella Suomea ja erilaisissa työn muodoissa.

Meillä on iltapäiväkerhojen ohjaajia, jotka ovat kouluttautuneet varhaiskasvatuksen lastenhoitajiksi tai opettajiksi. Osa ammattilaisistamme haluaa edetä esimies- ja johtajatyöhön, kun taas toiset erikoistuvat vaikkapa painotteisuuksiin tai pedagogisiin suuntauksiin. Moni pilkeläinen on löytänyt uuden työpaikan ja Pilke-yhteisön toiselta paikkakunnalta, kun perheen elämäntilanne on muuttunut.

Pilke on osa kansainvälistä organisaatiota, minkä ansiosta pilkeläisillä on mahdollisuus työn kiertoon ja vaihtoon Dibber-päiväkodeissa ympäri maailman. Tarvitsemme myös jatkuvasti sijaisia ja osa-aikaisia työntekijöitä – ja se sopii usein mainiosti eläköityneille hyvän päivän tekijöille.

Tässä vain muutama esimerkki. Meillä voit itse vaikuttaa oman urasi ja unelmiesi suunnan. Tervetuloa Pilkkeen maailmaan!

Avoimet työpaikat

Pilke on iso työnantaja ja meillä on jatkuvasti auki erilaisia työpaikkoja päiväkodeissa, iltapäiväkerhoissa, lastenhoidon palveluissa ja sosiaalihuollon avopalveluissa.

Jos et löytänyt tällä hetkellä avoinna olevista työpaikoista itsellesi kiinnostavaa tehtävää, kuulisimme silti sinusta mielellämme.

Kysy lisää!

Kerromme mielellämme lisää Pilkkeellä työskentelystä ja tavastamme toimia.
Ole yhteydessä, olisi kiva tutustua!

HR-asiantuntija Sanna Kleemola
sanna.kleemola@pilkepaivakodit.fi

Voit olla myös yhteydessä oman alueesi Pilke-päiväkotien johtajiin, aluejohtajiin, iltapäivätoiminnan aluekoordinaattoreihin tai lastenhoidon asiakaspalveluun.

Pilkahduksia arjestamme löydät sosiaalisen median kanavistamme Facebookista ja Instagramista.