This post is available in: In English

Englanti

Pilke päiväkotien englanninkielinen varhaiskasvatus

Pilke päiväkodit tarjoaa varhaiskasvatusta myös englanninkielellä. Päiväkodista riippuen tarjolla on kokonaan englanninkielistä varhaiskasvatusta (playschools), laajamittaista kaksikielistä varhaiskasvatusta ja kielirikasteista varhaiskasvatusta. Kokonaan englanninkielisissä päiväkodeissa puhutaan ainoastaan englantia, kun taas laajamittaisessa ja kielirikasteisessa varhaiskasvatuksessa toinen arkikielistä on suomi.

Päiväkotien päivittäiseen toimintaan kuuluvat mm. ulkoilu, liikunta, kädentaidot, leikki, musiikkihetket, retkeily lähialueella ja tietenkin lepohetket. Kaikissa Pilkkeen päiväkodeissa noudatetaan suomalaista varhaiskasvatuslakia ja toimintaamme ohjaa valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma.

Kokonaan englanninkielinen varhaiskasvatus, kaksikielisyys vai kielirikasteinen opetus?

 

Kokonaan englanninkielisissä päiväkodeissa (playschools) puhutaan ainoastaan englantia ammattitaitoisen ja kannustavan henkilökunnan kanssa. Kaiken toiminnan keskiössä on kasvava ja kehittyvä lapsi. Haluamme tarjota lapselle turvallisen ja lämpimän ympäristön uuden kielen omaksumiselle. Kaikki lapset ovat tervetulleita oppimaan englantia eikä aikaisempaa kielitaitoa vaadita lapselta tai huoltajalta.

 

Englanninkielisissä kaksikielisissä päiväkodeissa toinen arkikielistä on suomi. Kaksikielisissä päiväkodeissa vierasta kieltä käytetään mahdollisimman paljon ja vähintään puolet toiminnasta toteutetaan vieraalla kielellä. Kaksikielisen varhaiskasvatuksen tavoitteena on hyödyntää lasten varhaisen kielenoppimisen herkkyyskautta tarjoamalla lapsille tavanomaista monipuolisempaa kielikasvatusta. Lapsille tarjotaan tilaisuuksia omaksua kieliä ja käyttää niitä toiminnallisesti ja leikinomaisesti. Samalla luodaan pohjaa elinikäiselle kielten opiskelulle. Tavoitteena on, että toiminta monikielisessä ympäristössä herättää lasten kielellisen uteliaisuuden ja kokeilunhalun. Myös monenlaiset kulttuurit kohtaavat luontevasti tällä tavoin järjestetyssä varhaiskasvatuksessa.

 

Kielirikasteinen varhaiskasvatus on kevyempi versio kaksikielisestä varhaiskasvatuksesta. Kielirikasteisessa varhaiskasvatuksessa opitaan englanninkieltä arjen toimintojen lisäksi erityisesti laulujen, leikkien, lorujen ja jokapäiväisten fraasien avulla. Kielirikasteiseen varhaiskasvatukseen voi osallistua englantia/suomea äidinkielenään puhuva tai kaksikielinen lapsi. Kielirikasteisen varhaiskasvatuksen tavoitteena on kielenoppimisen tukeminen, lasten motivoiminen ja kielivalintojen monipuolistaminen. Lisäksi tavoitteena voi olla siirtyminen kielirikasteiseen tai muuhun kaksikieliseen esi- ja perusopetukseen.

Englanninkieliset päiväkodit kartalla

   Aluksi aamupiirissä oli jännää kun kysyttiin ”Where is Elina”, ja vastasin, että ”Here I am”. Nyt enkku tuntuu aika helpolta ja tykkään puhua sitä.” -Elina 6v.

   Tutustu ja hae lapsellesi päiväkotipaikkaa!

   Pilke Playschool Espoonlahti

   Avasimme lämminhenkisen kielipäiväkodin Espoonlahteen kauppakeskus Lippulaivaan elokuussa 2022. Päiväkodisssa on englanninkielisten ryhmien lisäksi myös suomenkielisiä ryhmiä sekä ruotsinkielinen päiväkotiryhmä Kissankulma. Toteutamme päiväkodissa suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa englannin, ruotsin sekä suomen kielillä. Haluamme tutustuttaa lapset erilaisiin kulttuureihin ja auttaa heitä kehittymään uteliaaksi maailmankansalaisiksi. Hae nyt!

   Päiväkodin johtaja Marja Kemppainen
   Puh. 044 493 8441
   marja.kemppainen@pilkepaivakodit.fi

   Merikarhunkuja 9,
   02320 Espoo

   Pilke Playschool Vuosaari

   Pilke Playshool on lämminhenkinen, englanninkielinen päiväkoti, jossa lapsi pääsee sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa. Toteutamme päiväkodissa suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa englannin kielellä. Keskeinen sijainti tarjoaa mahdollisuuksia lähiympäristöön tutustumiseen ja päiväkodissa retkeilläänkin usein mm. puistoissa, kirjastossa, museoissa ja muissa kulttuurikohteissa. Haluamme tutustuttaa lapset erilaisiin kulttuureihin ja auttaa heitä kehittymään uteliaaksi maailmankansalaisiksi.

   Päiväkodin johtaja Sanna Nykänen
   Puh. 040 526 9018
   sanna.nykanen@pilkepaivakodit.fi

   Havukuja 8,
   00980 Helsinki

   Pilke Peippo (Kirstinpiha)

   Pilke-päiväkoti Peippo aukesi Espoon keskukseen syksyllä 2021. Peippo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille. Peipossa järjestetään kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi ja lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä. Kielirikasteisessa toiminnassa lapsen on helppo tutustua uuteen kieleen vähitellen.

   Päiväkodin johtaja Virpi Hiza
   p. 040 514 3054
   virpi.hiza@pilkepaivakodit.fi

   Kirstinpiha 3
   02760 Espoo

   Pilke Playschool Laajalahti

   Avasimme englanninkielisen päiväkodin Laajalahteen elokuussa 2021. Pilke Playschool on lämminhenkinen, englanninkielinen päiväkoti, jossa lapsi pääsee sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa. Toteutamme päiväkodissa suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa englannin kielellä. Samassa osoitteessa sijaitsee myös Pilkkeen toinen päiväkoti, Pilke liikuntapäiväkoti Laajalahti.

   Päiväkodin johtaja Taisekwa Sigobodhla
   Puh. 044 493 9058
   taisekwa.sigobodhla@pilkepaivakodit.fi

   Kivennavantie 21
   02130 Espoo

   Pilke Playschool Pasila

   Avaamme englanninkielisen päiväkodin Pasilaan tammikuussa 2022. Pilke Playshool on lämminhenkinen, englanninkielinen päiväkoti, jossa lapsi pääsee sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa. Toteutamme päiväkodissa suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa englannin kielellä. Keskeinen sijainti tarjoaa mahdollisuuksia lähiympäristöön tutustumiseen ja päiväkodissa retkeilläänkin usein mm. puistoissa, kirjastossa, museoissa ja muissa kulttuurikohteissa. Haluamme tutustuttaa lapset erilaisiin kulttuureihin ja auttaa heitä kehittymään uteliaaksi maailmankansalaisiksi.

   Päiväkodin johtaja Janaina Bittencourt
   puh.  040 455 9706
   janaina.bittencourt@pilkepaivakodit.fi

   Pasilankatu 17 A-C
   00520 Helsinki

   ICEC Kauniainen

   Englanninkielinen päiväkoti ICEC aukesi elokuussa 2021 uuteen hirsirakennukseen Kauniaisiin osoitteeseen Kasavuorentie 6, 02700 Kauniainen. Yksityiset ICEC-päiväkodit tarjoavat 30 vuoden kokemuksella laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta englannin kielellä n. 400 lapselle pääkaupunkiseudulla kahdeksassa päiväkodissa. Päiväkodin toiminnassa korostetaan  lasten luovuutta, leikkiä, monikulttuurisuutta ja osallistavaa oppimista.

   Päiväkodin johtaja Anneleen Burmansson
   Puh. 040 185 6191
   anneleen.burmansson@pilkepaivakodit.fi

   Kasavuorentie 6
   02700 Kauniainen

   Pilke musiikkipäiväkoti Paahtimo

   Avasimme upouuden musiikkipainotteisen päiväkodin Sturenkadulle tammikuussa 2021. Päiväkoti Paahtimo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on päiväkotipaikkoja 69 lapselle. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Päiväkodissamme jokainen lapsi on oman elämänsä supertähti, juuri sellaisena kuin on. Päiväkodissa järjestetään myös yli 3-vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi.

   Päiväkodin johtaja Johanna Saunamäki
   puh. 040 350 6066
   johanna.saunamaki@pilkepaivakodit.fi

   Sturenkatu 21
   00510 Helsinki

   Pilke taidepäiväkoti Taikahattu

   Hyvinkään keskustassa sijaitsevassa Pilke taidepäiväkoti Taikahatussa lapsi saa sukeltaa taiteen maailmaan. Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille. Taide- ja ilmaisupainotteisuuden tarkoituksena on vahvistaa lapsen luovuutta, uteliaisuutta ja kokeilumieltä. Ilmaisun monet muodot toteutuvat päiväkodin arjessa kuvallisena, sanallisena ja kehollisena ilmaisuna. Taikahatussa järjestetään kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi ja lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä.

   Päiväkodin johtaja Niina Berg
   p. 040 559 0323
   niina.berg@pilkepaivakodit.fi

   Sähkökatu 14
   05800 Hyvinkää

   ICEC Kempele

   Englanninkielinen päiväkoti ICEC aukesi lokakuussa 2020 uudisrakennukseen Kempeleeseen. ICEC-päiväkodit tarjoavat 30 vuoden kokemuksella laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta englannin kielellä n. 400 lapselle pääkaupunkiseudulla kahdeksassa päiväkodissa. Päiväkodin toiminnassa korostetaan lasten luovuutta, leikkiä, monikulttuurisuutta ja osallistavaa oppimista.

   Päiväkodin johtaja Anna Komu
   Puh. 040 619 5904
   anna.komu@pilkepaivakodit.fi

   Kokkokankaantie 177
   90450 Kempele

   Pilke Satakieli

   Satakieli tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille. Satakielessä järjestetään kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi ja lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä.

   Päiväkodin johtaja Marjukka Lindroos
   Puh. 040 484 6517
   marjukka.lindroos@pilkepaivakodit.fi

   Ruotsinsalmenkatu 6
   20240 Turku

   Pilke Kattimatti

   Pilke-päiväkoti Kattimatti on Matinkylässä sijaitseva kaksikielinen, kansainvälinen päiväkoti, joka tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille. Englanti sekä suomi ovat arkikieliä lapsille ja aikuisille.

   Päiväkodin johtaja Maija Ross
   Puh. 045 773 48514
   maija.ross@pilkepaivakodit.fi

   Sepetlahdentie 7
   02230 Espoo

   Pilke Pohjantähti

   Pilke Pohjantähdessä jokainen lapsi on tähti! Pilke Pohjantähti on kansainvälinen päiväkoti Vantaan Koivuhaassa. Pohjantähti tarjoaa laajamittaista kaksikielistä (suomi-englanti) varhaiskasvatusta ja esiopetusta lämminhenkisessä päiväkodissa. Kaksikielisen varhaiskasvatuksen tavoitteena on hyödyntää lasten varhaisen kielenoppimisen herkkyyskautta tarjoamalla lapsille tavanomaista monipuolisempaa kielikasvatusta. Samalla luodaan pohjaa elinikäiselle kielten opiskelulle.

   Päiväkodin johtaja
   Ringa Sunn
   Puh. 040 457 7077
   ringa.sunn@pilkepaivakodit.fi

   Mesikukantie 13
   01300 Vantaa

   Pilke Pikkuponi

   Avasimme tammikuussa 2019 päiväkodin Vaasan Pukinjärveen uudisrakennukseen. Päiväkoti Pikkuponi tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa järjestetään kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi. Kielirikasteisessa varhaiskasvatuksessa lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä.

   Päiväkodin johtaja Jonna Tonberg
   Puh. 040 482 4416
   jonna.tonberg @pilkepaivakodit.fi

   Ratsutie 11,
   65230 Vaasa

   Pilke Tähtimetsä

   Pilke Tähtimetsä sijaitsee Hirvensalon Haarlassa. Päiväkodissa on 73 paikkaa 0–6-vuotiaille lapsille ja päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta sekä kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi. Lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä. Lisäksi päiväkodissa järjestetään tiedekerhoa yli 3-vuotiaille lapsille kerran viikossa.

   Päiväkodin johtaja Annette Palanen
   Puh. 040 455 9712
   annette.palanen@pilkepaivakodit.fi

   Isohaarlantie 1
   20900 TURKU

   Pilke Kielipolku

   Pilke Kielipolku sijaitsee Porin Tiilimäessä. Päiväkodissa on 45 päivähoitopaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille ja siellä järjestetään kielirikasteista varhaiskasvatusta yli 3-vuotiaille lapsille. Kielirikasteisessa varhaiskasvatuksessa lapset pääsevät päivittäin harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä englanniksi yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen.

   Päiväkodin johtaja Jaana Setälä
   puh. 040 574 4694
   jaana.setala@pilkepaivakodit.fi

   Maamiehenkatu 8
   28500 Pori

   Peppi & Bobby

   Päiväkoti Peppi & Bobby sijaitsee Nokian Vikkulankadulla. Päiväkodissa on 120 hoitopaikkaa 10kk-6-vuotiaille lapsille kolmessa englannin- ja kolmessa suomenkielisessä ryhmässä. Päiväkodin arjessa luetaan paljon satuja, sadutellaan ja leikitään sanoilla.

   Päiväkodinjohtaja Alina Laurila
   Puh. 050 303 7552
   alina.laurila@pilkepaivakodit.fi

   Vikkulankatu 6
   37150 Nokia

   Pilke Playschool Lempäälä

   Olemme pieni ja lämminhenkinen päiväkoti, jossa on englanninkielen painotus. Kahden ryhmämme välillä on paljon yhteistyötä ja kaikki aikuiset tulevat lapsille tutuiksi. Ulkoilemme paljon ja hyödynnämme runsaasti lähialueen metsiä ja luontoa. Arkeemme kuuluu paljon leikkiä, laulua ja kielen harjoittelua hauskalla ja lapsiehtoisella tavalla.

   Päiväkodin johtaja Sofia Johansson
   Puh. 040 4566 994
   sofia.johansson@pilkepaivakodit.fi

   Manttaalitie 8,
   37500 Lempäälä

   Päiväkoti Smile

   Päiväkoti Smile on pieni, leppoisa reilun 20 lapsen päiväkoti Utinkadulla. Päiväkoti on tarkoitettu 1-5-vuotiaille lapsille ja kysynnän mukaan järjestetään myös esiopetusta. Päiväkoti Smile on englanninkielipainotteinen. Englannin kieli on mukana päivittäin; kohteliaisuuksina, sanontoina, tietyissä peleissä ja leikeissä, lauluissa ja loruissa. Tarkoituksena on tutustua vieraaseen kieleen ja saada lapsissa kehittymään positiivinen asennoituminen kielen oppimiseen.

   Päiväkodin johtaja Sanna Alho
   Puh. 040 457 8206
   sanna.alho@pilkepaivakodit.fi

   Utinkatu 43,
   45200 Kouvola

   Kiddy House

   Kiddy House on kaksikielinen lämminhenkinen päiväkoti, jossa puhutaan sekä suomea että englantia. Tavoitteenamme on tutustuttaa yli 3-vuotiaat lapset englannin kieleen ja rohkaista heitä uuden kielen aktiiviseen käyttöön englanninkielisen ja suomenkielisen henkilökunnan avulla.

   Päiväkodin johtaja Nina Finsk
   Puh. 040 451 7034
   nina.finsk@pilkepaivakodit.fi

   Marjatantie 19
   04230 Kerava

   Kangasalan Enkku

   Kangasalan Enkku (Kangasalan englanninkielinen leikkikoulu) on kaksikielinen päiväkoti, jossa puhutaan sekä suomea että englantia. Kaksikielisen varhaiskasvatuksen tavoitteena on tutustuttaa lapset englannin kieleen ja rohkaista heitä uuden kielen aktiiviseen käyttöön. Päiväkoti muuttaa alkuvuodesta 2023 upouusiin tiloihin Lentolaan osoitteeseen Vällintie 1, 36220 Kangasala. Suosittuun päiväkotiin aukeaa tällöin lisää paikkoja. Varmista paikka lapsellesi jo nyt ja hae päiväkotipaikkaa!

   Päiväkodin johtaja Maria Kesola
   Puh. 040 458 9878
   maria.kesola@pilkepaivakodit.fi

   Pikonlinnantie 240
   36280 Pikonlinna

   Pilke Playschool Jyväskylä

   Pilke Playschool Jyväskylä on englanninkielinen päiväkoti Jyväskylässä. Pilke Playschool Jyväskylä tarjoaa kaikille lapsille turvallisen oppimisympäristön ja toiminnan keskiössä on pedagogiikka. Meille on tärkeää lapsen sosiaalisten taitojen kehittyminen ja yksilöllinen kasvu. Päiväkodin arjessa käytetään sujuvasti sekä suomen että englannin kieltä.

   Päiväkodin johtaja Emma Törmälä
   Puh. 050 462 5838
   emma.tormala@pilkepaivakodit.fi

   Vaasankatu 2
   40100 Jyväskylä

   Kids’ Valley

   Kids’ Valley sijaitsee Hyvinkäällä Hanneksenkadulla omakotitalossa. Kids’ Valley on lämmin, kodinomainen päiväkoti, jossa on 26 hoitopaikkaa. Päiväkoti on osittain englanninkielinen. Kids’ Valley tarjoaa hienon mahdollisuuden lapsille oppia englantia leikin, musiikin, taiteen, liikunnan sekä luonnon välityksellä.

   Päiväkodin johtaja Niina Berg
   p. 040 559 0323
   niina.berg@pilkepaivakodit.fi

   Hanneksenkatu 4
   05880 Hyvinkää

   Pilke Taikapirtti

   Pilke Taikapirtti aukesi uusiin hienoihin tiloihin Helsingin Pitäjänmäkeen huhtikuussa 2020. Taikapirtissä leikitään, lauletaan ja liikutaan joka päivä! Päiväkodissa järjestetään yli 3-vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi ja Taikapirtissä järjestetään tarvittaessa myös esiopetusta. Päiväkoti Taikapirtissä viihtyvät niin lapset kuin henkilökuntakin.

   Päiväkodin johtaja Anna Tasanen
   Puh.  040 487 5925
   anna.tasanen@pilkepaivakodit.fi

   Konalantie 6
   00370 Helsinki

   Pilke Playschool Taikavuori

   Pilke Playschool Taikavuori on pieni ja kodikas englanninkielinen päiväkoti hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalliossa. Päiväkodissa on 33 hoitopaikkaa 10 kk – 5-vuotiaille lapsille. Taikavuoressa lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä.

   Päiväkodin johtaja Janaina Bittencourt
   puh.  040 455 9706
   janaina.bittencourt@pilkepaivakodit.fi

   Alppikatu 22-24
   00530 Helsinki

   Pilke Playschool Lehtisaari

   Pilke Playschool Lehtisaari (aiemmin Taikasaari) on lämminhenkinen, monikulttuurinen päiväkoti luonnonkauniissa Lehtisaaressa meren ja metsän äärellä, leikkipuistojen ja kulttuurikohteiden läheisyydessä. Tarjoamme tiedepainotteista englanninkielistä varhaiskasvatusta, minkä lisäksi tuemme suomen kielen oppimista kaksikielisissä ryhmissämme sekä kielikerhoissa.

   Päiväkodin johtaja Maria Kajanus Lopez
   Puh. 044 4937 896
   maria.kajanus-lopez@pilkepaivakodit.fi

   Papinpöydänkuja 4
   00340 Helsinki

   Pilke Merikatti

   Pilke-päiväkoti Merikatti on Kivenlahdessa sijaitseva kaksikielinen, kansainvälinen päiväkoti, joka tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille. Englanti sekä suomi ovat arkikieliä lapsille ja aikuisille.

   Päiväkodin johtaja Maija Ross
   Puh. 045 773 48514
   maija.ross@pilkepaivakodit.fi

   Kivenlahdenkatu 5 D
   02320 Espoo

   Pilke Playschool Mäntyviita

   Pilke Playschool Mäntyviita on englanninkielinen päiväkoti, joka sijaitsee Espoon Tapiolassa osoitteessa Mäntyviita 6. Päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella museoiden, puistojen ja luonnon läheisyydessä. Pilke Playschool Mäntyviita tarjoaa laadukasta ja lämminhenkistä varhaiskasvatusta 1-5-vuotiaille lapsille.

   Päiväkodin johtaja Anneleen Burmansson
   Puh. 040 185 6191
   annaleen.burmansson@pilkepaivakodit.fi

   Mäntyviita 6
   02110 Espoo

   Pilke Playschool Tapiola

   Pilke Tapiola Playschool sijaitsee Espoossa Tapiolassa, lähellä luontoa, puistoja, kirjastoa ja museoita. Päiväkoti on kävelyetäisyyden päässä Urheilupuiston metroasemalta, joten päiväkodille on helppo tulla Helsingistä ja Espoosta. Pilke Playschool Tapiola on kokonaan englanninkielinen päiväkoti, joka tarjoaa lämminhenkistä varhaiskasvatusta 2-6-vuotiaille lapsille.

   Päiväkodin johtaja Petri Seppänen da Costa
   Puh. 0432 113 321
   petri.seppanendacosta@pilkepaivakodit.fi

   Kaskenkaatajantie 5
   02100 Espoo

   Pilke Playschool Haukilahti

   Pilke Playschool Haukilahti (entinen Westend) sijaitsee Espoon Haukilahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodin läheisyydessä on leikkipuistoja, luontoa ja hyvät liikenneyhteydet. Noudatamme Playschool Haukilahdessa suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa. Päiväkoti on kokonaan englanninkielinen, mutta siellä järjestetään kerhotoimintaa suomen kielellä kahdesti viikossa.

   Päiväkodin johtaja Cornelia Tuoriniemi
   Puh. 0432 113 602
   cornelia.tuoriniemi@pilkepaivakodit.fi

   Kampelatie 4,
   Espoo 02170