Pilke päiväkodit
Vantaa

,

Pilke tiedepäiväkoti Tähtisumu

Pilke tiedepäiväkoti Tähtisumu aukesi Leinelään elokuussa 2019. Tähtisumu tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa keskitytään lasten kiinnostuksesta nousseiden luonnon ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä lasten kanssa. Lapset oppivat tiedepäiväkodissa oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta. Keskiössä on ihmettely ja tutkiminen yhdessä lapsen kanssa.

Päiväkodin johtaja Jaana Sielunahjo
Puh. 040 457 8944
jaana.sielunahjo@pilkepaivakodit.fi

Leinelänkaari 10
01340 Vantaa

,

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu aukesi upouuteen hirsirakennukseen Myyrmäkeen Ojahaanpolulle elokussa 2018. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta. Pilke Pikkukarhu on luonnontiedepainotteinen päiväkoti, jossa lapset oppivat oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta.

Päiväkodin johtaja Ulla Keskinen
Puh. 040 905 2925
ulla.keskinen@pilkepaivakodit.fi

Ojahaanpolku 10
01600 Vantaa

,

Pilke tiedepäiväkoti Oivallus

Pilke tiedepäiväkoti Oivallus aukesi elokuussa 2016 Vantaan Päiväkumpuun Tuovintielle uudisrakennukseen. Oivalluksessa on 75 hoitopaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille neljässä ryhmässä ja päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta. Oivallus on luonnontiedepainotteinen päiväkoti.

Päiväkodin johtaja Mari Sissala
Puh. 040 9053 689
mari.sissala@pilkepaivakodit.fi

Tuovintie 39
01420 VANTAA

,

Pilke tiedepäiväkoti Hohto

Pilke tiedepäiväkoti Hohto aukesi elokuussa 2018 Kivistöön. Päiväkodin varhaiskasvatuksessa yhdistyvät aivan uudella tavalla tiede, taide, talous ja tekniikka. Päiväkodin oppimisympäristöt rakennetaan nämä painotukset huomioiden mielenkiintoisiksi ja lapset pääsevät mm. tutkimusleikkitilaan, ateljeehen, musiikkihuoneeseen, kaupunkileikkiin, roolileikkeihin ja liikuntatilaan. Päiväkodissa on myös englanninkielistä toimintaa. Hae nyt päiväkotipaikkaa!

Päiväkodin johtaja Anu Avelin-Rahtu
Puh. 040 457 3961
anu.avelin-rahtu@pilkepaivakodit.fi

Spinellikuja 4
01700 Vantaa

,

Pilke Pohjantähti

Pilke Pohjantähdessä jokainen lapsi on tähti! Pilke Pohjantähti on kansainvälinen päiväkoti Vantaan Koivuhaassa. Pohjantähti tarjoaa laajamittaista kaksikielistä (suomi-englanti) varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

Päiväkodin johtaja Ringa Koskinen
Puh. 040 457 7077
ringa.koskinen@pilkepaivakodit.fi

Mesikukantie 13
01300 Vantaa

,

Pilke musiikkipäiväkoti Kaniini

Pilke musiikkipäiväkoti Kaniini on pieni musiikkipainotteinen päiväkoti, joka sijaitsee Hiekkaharjun rauhallisella pientaloalueella. Päiväkoti Kaniinissa ilmapiiri on turvallinen, lämmin ja välitön. Pidämme tärkeänä lasten kiireetöntä kohtaamista, kuuntelua ja kokemusten huomiointia sekä syliä, läheisyyttä ja hyvää mieltä.

Päiväkodin johtaja Sanna Slip
Puh. 050 919 4993
sanna.slip@pilkepaivakodit.fi

Kielotie 47
01350 VANTAA

Päiväkodit Vantaa

,

Pilke luontopäiväkoti Kielo

Pilke luontopäiväkoti Kielo on pieni ja kodikas, 30-paikkainen päiväkoti Vantaan Simonkylässä. Aivan kävelyetäisyydeltä löytyvät niin metsät, puistot kuin lampimaisematkin. Talvella ympäristö tarjoaa hyvät pulkkailu- ja hiihtomaastot sekä luistelukentän. Luontopainotteisessa päiväkodissa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon, ulkoiluun sekä kestävään elämäntapaan.

Päiväkodin johtaja Johanna Huiko
puh. 040 458 9330
johanna.huiko@pilkepaivakodit.fi

Sananjalantie 6
01350 Vantaa

,

Pilke Käpälämäki

Pilke Käpälämäki on pieni, kodinomainen päiväkoti lähellä Hiekkaharjun asemaa. Käpälämäessä jokainen lapsi hyväksytään omana itsenään. Lapsi saa kasvaa ja kehittyä omien taitojensa mukaisesti kasvattajan kuunnellessa, antaessa aikaa, hellyyttä ja kannustusta. Huumorin ja ilon avulla lapsi saa kokemuksen hyvästä päivästä.

Päiväkodin johtaja Anni Vesalainen
p. 040 4566 503
anni.vesalainen@pilkepaivakodit.fi

Heinätie 5
01350 VANTAA

,

Pilke ilmaisupäiväkoti Illusia

Pilke ilmaisupäiväkoti Illusia sijaitsee Koivukylässä, Havukosken alueella. Illusia on toiminut vuodesta 1999 asti ja siellä järjestetään myös esiopetusta. Illusiassa ilmaisullisuus ja luovat toimintatavat liittyvät kaikkeen toimintaan. Elämä ja oppiminen näyttäytyvät innostavana ja houkuttelevana matkana, jota kuljetaan lämpimässä ja yhteisöllisessä ilmapiirissä.

Päiväkodin johtaja Johanna Huiko
Puh. 040 458 9330
johanna.huiko@pilkepaivakodit.fi

Kytökuja 2
01360 VANTAA

Vantaan yksityiset päiväkodit

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa