PILKE PÄIVÄKODIT VANTAA

Vantaan yksityiset päiväkodit

Päiväkodit Vantaa

Pilke ilmaisupäiväkoti IllusiaKOIVUKYLÄ

Pilke ilmaisupäiväkoti Illusia sijaitsee Koivukylässä, Havukosken alueella. Illusiaan on hyvät kulkuyhteydet junalla ja bussilla. Lähellä on myös loistavat liikunta- ja retkeilymaastot. Illusia on toiminut vuodesta 1999 asti ja siellä järjestetään myös esiopetusta. Illusiassa ilmaisullisuus ja luovat toimintatavat liittyvät kaikkeen toimintaan. Elämä ja oppiminen näyttäytyvät innostavana ja houkuttelevana matkana, jota kuljetaan lämpimässä ja yhteisöllisessä ilmapiirissä. Lapset oppivat leikkimällä, tutkimalla, liikkumalla ja kokeilemalla: itse tehden, eläytyen ja kysellen vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa.

Päiväkodin johtaja Johanna Huiko
puh. 040 458 9330
johanna.huiko@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke KäpälämäkiHIEKKAHARJU

Pilke Käpälämäki on pieni, kodinomainen päiväkoti lähellä Hiekkaharjun asemaa. Käpälämäessä jokainen lapsi hyväksytään omana itsenään. Lapsi saa kasvaa ja kehittyä omien taitojensa mukaisesti kasvattajan kuunnellessa, antaessa aikaa, hellyyttä ja kannustusta. Huumorin ja ilon avulla lapsi saa kokemuksen hyvästä päivästä. Päiväkodissa järjestetään myös muskaria keväällä 2018. Musiikkikerhoa on maanantaisin klo 9-9.45. Tervetuloa mukaan!

Päiväkodin johtaja Suvi Sumkin
puh. 040 456 6503
suvi.sumkin@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke luontopäiväkoti KieloSIMONKYLÄ

Pilke luontopäiväkoti Kielo on pieni ja kodikas, 30-paikkainen päiväkoti Vantaan Simonkylässä. Aivan kävelyetäisyydeltä löytyvät niin metsät, puistot kuin lampimaisematkin. Talvella ympäristö tarjoaa hyvät pulkkailu- ja hiihtomaastot sekä luistelukentän. Luontopainotteisessa päiväkodissa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon, ulkoiluun sekä kestävään elämäntapaan.

Päiväkodin johtaja Johanna Huiko
puh. 040 458 9330
johanna.huiko@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke musiikkipäiväkoti KaniiniHIEKKAHARJU

Pilke musiikkipäiväkoti Kaniini on pieni musiikkipainotteinen päiväkoti, joka sijaitsee Hiekkaharjun rauhallisella pientaloalueella. Päiväkotiimme pääsee helposti junalla, bussilla ja omilla kulkuvälineillä.Päiväkoti Kaniinissa ilmapiiri on turvallinen, lämmin ja välitön. Pidämme tärkeänä lasten kiireetöntä kohtaamista, kuuntelua ja kokemusten huomiointia sekä syliä, läheisyyttä ja hyvää mieltä. Lapset osallistuvat toimintamme suunnitteluun yhdessä aikuisten kanssa.

Päiväkodin johtaja Suvi Sumkin
puh. 040 456 6503
suvi.sumkin@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke PohjantähtiKOIVUHAKA

Pilke Pohjantähdessä jokainen lapsi on tähti! Pilke Pohjantähti on kansainvälinen päiväkoti Vantaan Koivuhaassa. Pohjantähti tarjoaa laajamittaista kaksikielistä (suomi-englanti) varhaiskasvatusta. Pohjantähdessä on 120 päivähoitopaikkaa 0-6 -vuotiaille lapsille, jotka toimivat kuudessa ryhmässä.

Päiväkodin johtaja Kaisa Kopisto
puh.040 4566 294
kaisa.kopisto@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke tiedepäiväkoti HohtoKIVISTÖ

Pilke tiedepäiväkoti Hohto aukesi elokuussa 2018 Kivistöön Spinellinkujalle, Kivistön vanhan koulun tontille. Päiväkodin varhaiskasvatuksessa yhdistyvät aivan uudella tavalla tiede, taide, talous ja tekniikka. Päiväkodin oppimisympäristöt rakennetaan nämä painotukset huomioiden mielenkiintoisiksi ja lapset pääsevät mm. tutkimusleikkitilaan, ateljeehen, musiikkihuoneeseen, kaupunkileikkiin, roolileikkeihin ja liikuntatilaan. Päiväkodissa on myös englanninkielistä toimintaa. Hae nyt päivähoitopaikkaa!

Päiväkodin johtaja Anu Avelin-Rahtu
puh. 040 457 3961
anu.avelin-rahtu@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke tiedepäiväkoti OivallusPÄIVÄKUMPU

Pilke tiedepäiväkoti Oivallus aukesi elokuussa 2016 Vantaan Päiväkumpuun Tuovintielle uudisrakennukseen.

Päiväkodin johtaja Mari Sissala
puh. 040 9053 689
mari.sissala@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke tiedepäiväkoti PikkukarhuMYYRMÄKI

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu aukesi upouuteen hirsirakennukseen Myyrmäkeen Ojahaanpolulle elokussa 2018. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Pilke Pikkukarhu on luonnontiedepainotteinen päiväkoti, jossa lapset oppivat oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta.

Päiväkodin johtaja Ulla Keskinen
Puh.040 905 2925
ulla.keskinen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke tiedepäiväkoti TähtisumuLEINELÄ

Avaamme syksyllä 2019 päiväkodin Vantaalle. Pilke tiedepäiväkoti Tähtisumu tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa. Tiedepainotteisessa päiväkodissa keskitytään lasten kiinnostuksesta nousseiden luonnon ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä lasten kanssa.

Johanna Raski-Pitkänen
Puh.040 514 8370
johanna.raski-pitkanen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2018 Pilke Päiväkodit