Pilke päiväkodit
Turku

,

Pilke Satakieli

Satakieli tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille. Satakielessä järjestetään kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi ja lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä.

Aluejohtaja Tuulia Tamminen
040 450 6270
tuulia.tamminen@pilkepaivakodit.fi

Ruotsinsalmenkatu 6,
20240 Turku

Päiväkodit Turku

,

Pilke Auringonnousu

Pilke Auringonnousu sijaitsee Turun Haritussa, aivan Kaarinan rajalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Auringonnousua ympäröi rauhallinen asuinalue sekä lähes päiväkodin pihalta avautuva metsä. Auringonnousu on pieni, vain 33 paikkainen, päiväkoti, jossa toiminnassa painottuvat pienryhmätoiminta sekä lapsen yksilöllinen kohtaaminen.

Päiväkodin johtaja Tiina Kärri
Puh. 040 455 7483
tiina.karri@pilkepaivakodit.fi

Ahvenanmaankatu 2
20740 TURKU

,

Pilke musiikkipäiväkoti Sinikello

Pilke Sinikello on musiikkipainotteinen päiväkoti, joka on toiminut Turussa jo vuodesta 1963. Pilke Sinikello sijaitsee aivan Turun keskustan tuntumassa lähellä linja-autoasemaa. Sinikellon päiväkodin kukkasille eli Vuokoille, Kissantassuille, Orvokeille ja Esikoille luodaan turvallinen ja ravinnerikas kasvuympäristö, joka on perustana kestävälle kasvulle ja kukoistukselle.

Päiväkodin johtaja Maiju Oksanen
Puh. 040 455 7484
maiju.oksanen@pilkepaivakodit.fi

Tuureporinkatu 5 E 80
20100 Turku

,

Pilke Pikku-Omppu

Pilke Pikku-Omppu on 26 lapsen pieni kodinomainen päiväkoti keskellä meren ympäröimää metsäistä luontoa Hirvensalossa. Meillä Päivänsäteille ja Menninkäisille luodaan rakkautta ja rajoja vaaliva turvallinen kasvuympäristö, jossa annamme lapsille aikaa leikkiä ja kokea iloa, rauhaa ja luonnonläheisyyttä.

Päiväkodin johtaja Emilia Lassila
Puh. 040 4559 712
emilia.lassila@pilkepaivakodit.fi

Pitkäpellonkatu 2
20900 Turku

,

Pilke Puolikko

Päiväkoti Puolikko tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 30 päiväkotipaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Toteutamme päiväkodissa projektityöskentelyä, jossa toimintaa suunnitellaan ja arvioidaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Toiminta lähtee lasten vahvuuksista, oivalluksista ja mielenkiinnokohteista käsin.

Päiväkodin johtaja Tiina Kärri
Puh. 040 455 7483
tiina.karri@pilkepaivakodit.fi

Puolikontie 2
20300 Turku

Päiväkodit Turku

,

Pilke Tähtimetsä

Pilke Tähtimetsä sijaitsee Hirvensalon Haarlassa. Päiväkodissa on 73 paikkaa 1–6-vuotiaille lapsille ja päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta sekä kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi. Lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä. Lisäksi päiväkodissa järjestetään tiedekerhoa yli 3-vuotiaille lapsille kerran viikossa.

Päiväkodin johtaja Emilia Lassila
Puh. 040 4559 712
emilia.lassila@pilkepaivakodit.fi

Isohaarlantie 1
20900 TURKU

,

Pilke Vienola

Päiväkoti Vienola tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 40 päiväkotipaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Toteutamme päiväkodissa projektityöskentelyä, jossa toimintaa suunnitellaan ja arvioidaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Projektityöskentelyssä toiminta lähtee lasten vahvuuksista, oivalluksista ja mielenkiinnokohteista käsin.

Päiväkodin johtaja Tiina Kärri
Puh. 040 455 7483
tiina.karri@pilkepaivakodit.fi

Vienolanrinne 2
20210 Turku

,

Pilke Välskäri

Päiväkoti Välskäri avasi ovensa elokuussa 2010 Skanssin kulmilla Koivulassa. Tarjoamme laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 75 päiväkotipaikkaa. Välskäri sijaitsee rauhallisella asuinalueella omppupuiden katveessa ja tarjoaa hyviä liikunta- ja metsäretkimahdollisuuksia lähiympäristöön.

Päiväkodin johtaja Laura Hellsten
Puh. 044 757 7551
laura.hellsten@pilkepaivakodit.fi

Välskärinkatu 15
20740 Turku

,

Pilke Äppelbo

Pilke Äppelbo daghem on Turussa sijaitseva, Pilke päiväkotien ruotsinkielinen yksikkö. Äppelbo on 33 paikkainen lämminhenkinen päiväkoti valoisilla ja avarilla tiloilla sekä aurinkoisella ja suojatulla pihalla. Päiväkodilta on hyvät kulkuyhteydet muun muassa Hirvensalon luontoon ja Turun keskustaan.

Päiväkodin johtaja Annette Palanen
p. 040 455 7481
annette.palanen@pilkepaivakodit.fi

Stålarmsgatan 36
20810 Åbo

pk_samplekuva

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa