Pilke päiväkodit
Kaupunki: Turku

,

Pilke Vienola

Päiväkoti Vienola tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 40 päivähoitopaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Toteutamme päiväkodissa projektityöskentelyä, jossa toimintaa suunnitellaan ja arvioidaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Projektityöskentelyssä toiminta lähtee lasten vahvuuksista, oivalluksista ja mielenkiinnokohteista käsin. Se on monipuolista ja mielenkiintoista, lapsen osallisuutta ja kehitystä tukevaa, kuitenkaan lapsen omaehtoista leikkiä unohtamatta.

Päiväkodin johtaja Tiina Kärri
Puh. 040 455 7483
tiina.karri@pilkepaivakodit.fi

,

Pilke Välskäri

Päiväkoti Välskäri avasi ovensa elokuussa 2010 Skanssin kulmilla Koivulassa. Tarjoamme laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 75 päivähoitopaikkaa. Välskäri sijaitsee rauhallisella asuinalueella omppupuiden katveessa ja tarjoaa hyviä liikunta- ja metsäretkimahdollisuuksia lähiympäristöön. Päiväkodissa järjestetään Metsämörri-toimintaa ja metsäretkiä tehdään viikoittain.

Päiväkodin johtaja Laura Hellsten
Puh. 044 757 7551
laura.hellsten@pilkepaivakodit.fi

,

Pilke musiikkipäiväkoti Sinikello

Pilke Sinikello on musiikkipainotteinen päiväkoti, joka on toiminut Turussa jo vuodesta 1963. Pilke Sinikello sijaitsee aivan Turun keskustan tuntumassa lähellä linja-autoasemaa. Meille tuleekin lapsia myös Turun lähikunnista. Sinikellon päiväkodin kukkasille eli Vuokoille, Kissantassuille, Orvokeille ja Esikoille luodaan turvallinen ja ravinnerikas kasvuympäristö, joka on perustana kestävälle kasvulle ja kukoistukselle. Jos juuret on tiukasti maassa, ei pieni tuuli pääse tulevaisuudessakaan heilauttamaan.

Päiväkodin johtaja Maiju Oksanen
Puh. 040 455 7484
maiju.oksanen@pilkepaivakodit.fi

,

Pilke Puolikko

Päiväkoti Puolikko tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 30 päivähoitopaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Toteutamme päiväkodissa projektityöskentelyä, jossa toimintaa suunnitellaan ja arvioidaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Projektityöskentelyssä toiminta lähtee lasten vahvuuksista, oivalluksista ja mielenkiinnokohteista käsin. Se on monipuolista ja mielenkiintoista, lapsen osallisuutta ja kehitystä tukevaa, kuitenkaan lapsen omaehtoista leikkiä unohtamatta.

Päiväkodin johtaja Tiina Kärri
Puh. 040 455 7483
tiina.karri@pilkepaivakodit.fi

,

Pilke Pikku-Omppu

Pilke Pikku-Omppu n 26 lapsen pieni kodinomainen päiväkoti keskellä meren ympäröimää metsäistä luontoa Hirvensalossa. Meillä Päivänsäteille ja Menninkäisille luodaan rakkautta ja rajoja vaaliva turvallinen kasvuympäristö, jossa annamme lapsille aikaa leikkiä ja kokea iloa, rauhaa ja luonnonläheisyyttä. Monipuolinen toiminta tarjoaa jokaiselle lapselle mahdollisuuden kokea onnistumisen iloa.

Päiväkodin johtaja Emilia Lassila
Puh. 040 4559 712
emilia.lassila@pilkepaivakodit.fi

,

Pilke Tähtimetsä

Pilke Tähtimetsä sijaitsee Hirvensalon Haarlassa Tammistontien varrella lähellä Haarlan koulua. Päiväkodissa on 73 paikkaa 1–6-vuotiaille lapsille ja päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta sekä kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi. Lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä. Lisäksi päiväkodissa järjestetään tiedekerhoa yli 3-vuotiaille lapsille kerran viikossa.

Päiväkodin johtaja Emilia Lassila
Puh. 040 4559 712
emilia.lassila@pilkepaivakodit.fi

,

Pilke Auringonnousu

Pilke Auringonnousu sijaitsee Turun Haritussa, aivan Kaarinan rajalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Auringonnousua ympäröi rauhallinen asuinalue sekä lähes päiväkodin pihalta avautuva metsä.Auringonnousu on pieni, vain 33 paikkainen, päiväkoti, jossa toiminnassa painottuvat pienryhmätoiminta sekä lapsen yksilöllinen kohtaaminen. Toimintamme koostuu monipuolisesti leikistä, liikkumisesta, kädentaidoista sekä musisoinnista.

Päiväkodin johtaja Tiina Kärri
Puh. 040 455 7483
tiina.karri@pilkepaivakodit.fi

,

Pilke Äppelbo

Pilke Äppelbo daghem on Turussa sijaitseva, Pilke päiväkotien ruotsinkielinen yksikkö. Äppelbo on 33 paikkainen lämminhenkinen päiväkoti valoisilla ja avarilla tiloilla sekä aurinkoisella ja suojatulla pihalla. Päiväkodilta on hyvät kulkuyhteydet muun muassa Hirvensalon luontoon ja Turun keskustaan.

Päiväkodin johtaja Linda Särs
Puh. 040 455 7481
linda.sars@pilkepaivakodit.fi

pk_samplekuva

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päivähoitopaikkaa