PILKE PÄIVÄKODIT TURKU

Turun yksityiset päiväkodit

Päiväkodit Turku

Pilke ÄppelboMARTTI

Pilke Äppelbo daghem är beläget i Åbo och är Pilke Päiväkotis svenskspråkiga daghem. Äppelbo är ett varmt och hemtrevligt daghem med 33 platser . Daghemmet har stora och ljusa utrymmen.  Gården är skyddad och solig och vänd mot en lugn trähusbebyggelse vid Dikesbrinken. Bussförbindelserna är mycket goda, därmed är både naturen i Hirvensalo och centrum nära.

Päiväkodin johtaja Linda Särs
Puh. 040 455 7481
linda.sars@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke AuringonnousuHARITTU

Pilke Auringonnousu sijaitsee Turun Haritussa, aivan Kaarinan rajalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Auringonnousua ympäröi rauhallinen asuinalue sekä lähes päiväkodin pihalta avautuva metsä.Auringonnousu on pieni, vain 33 paikkainen, päiväkoti, jossa toiminnassa painottuvat pienryhmätoiminta sekä lapsen yksilöllinen kohtaaminen. Toimintamme koostuu monipuolisesti leikistä, liikkumisesta, kädentaidoista sekä musisoinnista.

Päiväkodin johtaja Tiina Kärri
Puh. 040 455 7483
tiina.karri@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke TähtimetsäHAARLA

Pilke Tähtimetsä sijaitsee Hirvensalon Haarlassa Tammistontien varrella lähellä Haarlan koulua. Päiväkodissa on 73 paikkaa 1–6-vuotiaille lapsille ja päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta sekä kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi. Lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä. Lisäksi päiväkodissa järjestetään tiedekerhoa yli 3-vuotiaille lapsille kerran viikossa.

Päiväkodin johtaja Emilia Lassila
Puh. 040 4559 712
emilia.lassila@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke Pikku-OmppuHIRVENSALO

Pilke Pikku-Omppu n 26 lapsen pieni kodinomainen päiväkoti keskellä meren ympäröimää metsäistä luontoa Hirvensalossa. Meillä Päivänsäteille ja Menninkäisille luodaan rakkautta ja rajoja vaaliva turvallinen kasvuympäristö, jossa annamme lapsille aikaa leikkiä ja kokea iloa, rauhaa ja luonnonläheisyyttä. Monipuolinen toiminta tarjoaa jokaiselle lapselle mahdollisuuden kokea onnistumisen iloa.

Päiväkodin johtaja Emilia Lassila
Puh. 040 4559 712
emilia.lassila@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke PuolikkoKASTU

Päiväkoti Puolikko tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 30 päivähoitopaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Toteutamme päiväkodissa projektityöskentelyä, jossa toimintaa suunnitellaan ja arvioidaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Projektityöskentelyssä toiminta lähtee lasten vahvuuksista, oivalluksista ja mielenkiinnokohteista käsin. Se on monipuolista ja mielenkiintoista, lapsen osallisuutta ja kehitystä tukevaa, kuitenkaan lapsen omaehtoista leikkiä unohtamatta.

Päiväkodin johtaja Tiina Kärri
Puh. 040 455 7483
tiina.karri@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke musiikkipäiväkoti SinikelloKESKUSTA

Pilke Sinikello on musiikkipainotteinen päiväkoti, joka on toiminut Turussa jo vuodesta 1963. Pilke Sinikello sijaitsee aivan Turun keskustan tuntumassa lähellä linja-autoasemaa. Meille tuleekin lapsia myös Turun lähikunnista. Sinikellon päiväkodin kukkasille eli Vuokoille, Kissantassuille, Orvokeille ja Esikoille luodaan turvallinen ja ravinnerikas kasvuympäristö, joka on perustana kestävälle kasvulle ja kukoistukselle. Jos juuret on tiukasti maassa, ei pieni tuuli pääse tulevaisuudessakaan heilauttamaan.

Päiväkodin johtaja Maiju Oksanen
Puh. 040 455 7484
maiju.oksanen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke VälskäriKOIVULA

Päiväkoti Välskäri avasi ovensa elokuussa 2010 Skanssin kulmilla Koivulassa. Tarjoamme laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 75 päivähoitopaikkaa. Välskäri sijaitsee rauhallisella asuinalueella omppupuiden katveessa ja tarjoaa hyviä liikunta- ja metsäretkimahdollisuuksia lähiympäristöön. Päiväkodissa järjestetään Metsämörri-toimintaa ja metsäretkiä tehdään viikoittain.

Päiväkodin johtaja Laura Hellsten
Puh. 044 757 7551
laura.hellsten@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke VienolaVIENOLA

Päiväkoti Vienola tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 40 päivähoitopaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Toteutamme päiväkodissa projektityöskentelyä, jossa toimintaa suunnitellaan ja arvioidaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Projektityöskentelyssä toiminta lähtee lasten vahvuuksista, oivalluksista ja mielenkiinnokohteista käsin. Se on monipuolista ja mielenkiintoista, lapsen osallisuutta ja kehitystä tukevaa, kuitenkaan lapsen omaehtoista leikkiä unohtamatta.

Päiväkodin johtaja Tiina Kärri
Puh. 040 455 7483
tiina.karri@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit