Pilke yksityiset päiväkodit
Rovaniemi

Pilke Englantilainen Leikkikoulu

Englantilaisen Leikkikoulun sijainti rauhallisella keskustan alueella, Kirkkolammen kupeessa, mahdollistaa päiväkotimme monipuolisen toiminnan. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta meillä on lyhyt matka keskustan suomiin kulttuuripalveluihin. Lapsiryhmämme ovatkin tuttu näky kirjaston satutuokioilla, minikinossa, Arktikumissa, tiedekeskus Pilkkeessä sekä Vesihiiden uimakoulussa. Lapsiryhmät retkeilevät mielellään myös Kirkkolammen ympäristössä; leikkipuistossa, hiekkakentällä, hiihtoladulla sekä pilkkiretkellä.

Päiväkodin johtaja Katri Kari
Puh. 040 1988 155
katri.kari@pilkepaivakodit.fi

Vapaudentie 6
96100 Rovaniemi

Pilke Taikametsä

Päiväkoti Taikametsän sijainti rauhallisella keskustan alueella, Kirkkolammen kupeessa mahdollistaa päiväkotimme monipuolisen toiminnan. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta meillä on lyhyt matka keskustan monipuolisiin kulttuuripalveluihin. Lapsiryhmämme ovatkin tuttu näky kirjaston satutuokioilla, minikinossa, Arktikumissa ja tiedekeskus Pilkkeessä. Lapsiryhmät retkeilevät mielellään myös Kirkkolammen ympäristössä.

Päiväkodin johtaja Katri Kari
Puh. 040 1988 155
katri.kari@pilkepaivakodit.fi

Vapaudentie 6
96100 Rovaniemi

Pilke Mäkiranta

Päiväkoti Mäkiranta sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella alueella, vaaramaisemien kupeessa. Mäkirannan välittömässä läheisyydessä sijaitsee kenttä, jota käytämme mm. yleisurheilu- ja luistelukoulun pitämiseen. Retkeilemme ahkerasti lähimetsissä Ounasvaaralla.

Päiväkodin johtaja Elina Lotvonen
Puh. 0400 289 724
elina.lotvonen@pilkepaivakodit.fi

Mäkiranta 3
96200 Rovaniemi

Pilke Saarenkylä

Päiväkoti Saarenkylä toimii vuonna 2017 valmistuneissa, uusissa ja moderneissa päiväkotitiloissa. Päiväkoti sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella alueella Saarenkylässä, vaaramaisemien kupeessa. Saarenkylässä on runsaasti hienoja paikkoja retkeilyyn ja vierailuihin mm. Sanun urheilukenttä, kirjasto, palvelukoti, leikkipuistoja, luontoa, metsiä marjastukseen, tutkimiseen ja geo-kätkeilyyn.

Päiväkodin johtaja Heidi Kenttälä
Puh. 0400 289 734
heidi.kenttala@pilkepaivakodit.fi

Ritarinne 10
96900 Rovaniemi

Pilke tiedepäiväkoti Kuukkeli

Pilke tiedepäiväkoti Kuukkeli aukesi Rovaniemelle elokuussa 2020. Kuukkeli on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa keskitytään lasten ajatuksista ja kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tarkastelua, aurinkokunnan tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua.

Päiväkodin johtaja Erja Laukkanen
Puh. 040 619 5756
erja.laukkanen@pilkepaivakodit.fi

Gardininkuja 1,
96800 Rovaniemi

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa