http://www.pilkepaivakodit.fi/wp-content/uploads/2016/02/nauru_parallax.jpg

PILKE PÄIVÄKODIT OULU

Oulun yksityiset päiväkodit

Päiväkodit Oulu

Pilke EmiliaPilke Emilia on toiminut vuodesta 1994 lähtien ja siellä on 24 päivähoitopaikkaa 0–6-vuotiaille lapsille. Päiväkoti Emiliassa tutkitaan ja ihmetellään yhdessä lasten kanssa. Lasten kanssa pidettävät keskustelutuokiot antavat ideoita yhdessä toteutettaviin aktiviteetteihin. Projektityöskentely antaa mahdollisuuden toimia ryhmässä, unohtamatta itsenäistä ajattelua.

Päiväkodin johtaja Karoliina Kakko
puh. 040 458 9317
karoliina.kakko@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke KanttarelliPilke Kanttarelli on luonto-ja liikuntapainotteinen päiväkoti Oulussa viihtyisällä Kynsilehdon alueella. Päiväkodin arjessa näkyvät kestävä kehitys ja liikunnan ilo. Kestävän kehityksen periaatteita toteutetaan mm. jätteiden lajittelun, kierrätyksen ja luontoa säästävien toimintojen kautta. Kanttarellissa näkyy ja kuuluu myös liikunnan ilo! Liikunta ei painotu pelkästään jumppatuokioihin vaan se on läsnä päiväkodissamme monessa muodossa.

Päiväkodin johtaja Pirjo Kultapuro
puh. 040 458 9315
pirjo.kultapuro@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke PikkukiuluPilke Pikkukiulu on luonto-ja liikuntapainotteinen päiväkoti viihtyisällä Kiulukankaan alueella. Pikkukiulu avasi ovensa elokuussa 2015. Päiväkotimme tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta alle kouluikäisille lapsille. Pikkukiulun suunnittelussa on otettu huomioon liikkuva ja tekevä lapsi. Sen hulppeat tilat antavatkin tähän erinomaiset puitteet. Pikkukiulussa on iso liikuntasali, jota pystymme vuokraamaan myös iltakäyttöön.

Päiväkodin johtaja Karoliina Kakko
puh. 040 458 9317
karoliina.kakko@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke PyramidiPilke Pyramidi on oululainen montessoripäiväkoti, joka tarjoaa myös esiopetusta. Päiväkoti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Toppilassa, Terva-Toppilan kartanon pihapiirissä. Vehmas, luonnonmukainen pihapiiri sekä kartanoa ympäröivät niityt, purot ja metsiköt tarjoavat ihanteelliset puitteet lasten ulkoilulle ja tutkimusretkille niin kesällä kuin talvella.

Päiväkodin johtaja Kristiina Jernberg
puh. 040 457 1900
kristiina.jernberg@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke TaikapursiPilke Taikapursi on toiminut Oulussa Etu-Lyötyssä vuodesta 2010 ja sen toiminta siirtyi Pilke päiväkodeille 31.10.2017. Taikapursi tarjoaa varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ja kodikkaassa päiväkodissa 1-5-vuotiaille lapsille. Päivähoitopaikkoja on 24.Taikapurressa noudatetaan ympäristöohjelmaa ja se on Vihreä Lippu –päiväkoti. Lisäksi päiväkodissa järjestetään tiedekerhoa yli 3-vuotiaille lapsille kerran viikossa.

Päiväkodin johtaja Elina Mettovaara
puh. 040 457 0177
elina.mettovaara@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke TaskuPilke Tasku on luontopainotteinen päiväkoti Oulussa Hintan kaupunginosassa. Taskulla on pitkät perinteet ja se on toiminut jo vuodesta 1998. Päiväkoti tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta alle kouluikäisille lapsille. Taskussa touhuaa 28 lasta kahdessa ryhmässä.  Päivän lomassa myös sisaruksilla on mahdollisuus viettää aikaa ja leikkiä yhdessä. Päiväkodissa järjestetään myös tiedekerhoa yli 3-vuotiaille lapsille kerran viikossa.

Päiväkodin johtaja Anna Komu
puh. 040 458 9316
anna.komu@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke luontopäiväkoti ViljamiPilke Viljami sijaitsee Oulun Metsokankaalla. Päiväkoti on elokuussa 2015 valmistunut kodinomainen yksikkö, jossa leikkii, kasvaa ja kehittyy 30 lasta. Viljamin kanssa samassa pihapiirissä on myös toinen päiväkotirakennus Benjamin, joka on auennut elokuussa 2017. Viljami on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely ja säännöllinen retkeily. 

Päiväkodin johtaja Mira Saloranta
puh. 046 922 7153
mira.saloranta@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke WilhelmiinaPilke Wilhelmiina sijaitsee Haukiputaan Haapakankaan II-alueella. Samassa pihapiirissä on kaksi pientä päiväkotirakennusta. Meillä on iso monipuolisesti varustettu leikkipiha ja lisäksi läheltä löytyy leikkipuiston lisäksi esim. Torpanmäki, jonne voidaan tehdä retkiä. Hiihtolatukin ilmestyy ihan talon viereen!

Päiväkodin johtaja Sanna Ainali
puh.050 410 5770
sanna.ainali@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2018 Pilke Päiväkodit