PILKE PÄIVÄKODIT LAHTI

Lahden yksityiset päiväkodit

Päiväkodit Lahti

Pilke KärpänenPilke Kärpänen sijaitsee  hyvien kulkuyhteyksien varrella Kärpäsenmäellä ja se tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ja kodikkaassa päiväkodissa. Lapsia varten on avarat, valoisat ja toimivat tilat kahdessa kerroksessa. Päiväkodissa on omat tilat mm. liikunnalle ja musiikille, kädentaidoille ja erilaisille leikeille. Päiväkodin vaihtelevamaastoinen, avara ja suojaisa piha tarjoaa myös monipuoliset mahdollisuudet leikkiin, liikuntaan ja yhteisiin juhliin.

Päiväkodin johtaja Riitta-Sisko Niemistö
Puh. 050 364 0919
riitta-sisko.niemisto@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke musiikkipäiväkoti OnnimanniPilke musiikkipäiväkoti Onnimanni sijaitsee Lahden Ahtialassa. Musiikkipainotteinen päiväkoti aukesi tammikuussa 2016. Onnimannin musiikkikasvatus on kasvamista musiikkiin sekä kasvamista musiikin avulla laulaen, liikkuen, kunnellen, rytmitellen ja soittaen yhdessä ja erikseen. Onnimannin naapurina on hoivakoti Vallesmanni. Teemme suunniteltua ja säännöllistä yhteistyötä hoiva-asukkaiden kanssa heidän vointinsa ja kuntonsa huomioon ottaen esimerkiksi yhteisillä ruokailu- ja lukuhetkillä.

Päiväkodin johtaja Maisa Jokinen
Puh. 040 905 2919
maisa.jokinen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke tiedepäiväkoti Otava
Pilke tiedepäiväkoti Otava aukeaa upouuteen hirsirakennukseen Lahteen Kytökadulle elokuussa 2019. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Pilke Otava on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa lapset oppivat oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta. Hae nyt päiväkotipaikkaa!

Aluejohtaja Merituuli Rein
Puh.040 905 2661
merituuli.rein@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit