Pilke päiväkodit
Kaupunki: Kouvola

Pilke musiikkipäiväkoti Sointu

Pilke Musiikkipäiväkoti Sointu avasi ovensa helmikuussa 2016 Kouvolan Tornionmäessä. Musiikkipäiväkodin toiminnassa tärkeimpinä elementteinä ovat yhdessä tekeminen, kokeminen ja ihmettely leikin avulla, huumoria unohtamatta. Lasten osallisuudella on tärkeä osa toiminnassamme ja yhdessä perheiden kanssa teemme toiminnastamme lasten näköistä

Päiväkodin johtaja Henna Rämä
Puh. 040 354 0381
henna.rama@pilkepaivakodit.fi

Pilke liikuntapäiväkoti Kuperkeikka

Pilke liikuntapäiväkoti Kuperkeikka on pieni ja lämminhenkinen yksityinen päiväkoti Kouvolan keskustassa, lähellä hyviä liikunta- ja retkeilymahdollisuuksia. Toimintamme lähtökohtana on lasten halu liikkua, leikkiä, oppia ja tutkia. Tavoitteenamme on pienryhmätoiminnan kautta luoda lämmin, turvallinen ja kiireetön ilmapiiri, jossa leikille ja lapsen yksilölliselle huomioimiselle on tilaa.

Päiväkodin johtaja Eeri Hirsi
Puh. 040 905 2927
eeri.hirsi@pilkepaivakodit.fi

Päiväkoti Smile

Päiväkoti Smile on pieni, leppoisa reilun 20 lapsen päiväkoti. Tunnelma on turvallisen kodikas. Päiväkoti on 3-6 -vuotiaille lapsille, harkinnan mukaan lapsi voi aloittaa jo aiemmin. Päiväkoti Smile on englanninkielipainotteinen. Englannin kieli on mukana päivittäin; kohteliaisuuksina, sanontoina, tietyissä peleissä ja leikeissä, lauluissa ja loruissa.

Päiväkodin johtaja Sanna Pakkanen
Puh. 040 457 8206
sanna.pakkanen@pilkepaivakodit.fi

pk_samplekuva

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päivähoitopaikkaa