PILKE PÄIVÄKODIT KOUVOLA

Kouvolan yksityiset päiväkodit

Päiväkodit Kouvola

Päiväkoti SmilePäiväkoti Smile on pieni, leppoisa reilun 20 lapsen päiväkoti. Tunnelma on turvallisen kodikas. Päiväkoti on 3-6 -vuotiaille lapsille, harkinnan mukaan lapsi voi aloittaa jo aiemmin. Päiväkoti Smile on englanninkielipainotteinen. Englannin kieli on mukana päivittäin; kohteliaisuuksina, sanontoina, tietyissä peleissä ja leikeissä, lauluissa ja loruissa.

Päiväkodin johtaja Sanna Pakkanen
Puh. 040 457 8206
sanna.pakkanen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke liikuntapäiväkoti KuperkeikkaPilke liikuntapäiväkoti Kuperkeikka on pieni ja lämminhenkinen yksityinen päiväkoti Kouvolan keskustassa, lähellä hyviä liikunta- ja retkeilymahdollisuuksia. Toimintamme lähtökohtana on lasten halu liikkua, leikkiä, oppia ja tutkia. Tavoitteenamme on pienryhmätoiminnan kautta luoda lämmin, turvallinen ja kiireetön ilmapiiri, jossa leikille ja lapsen yksilölliselle huomioimiselle on tilaa.

Päiväkodin johtaja Eeri Hirsi
Puh. 040 905 2927
eeri.hirsi@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke musiikkipäiväkoti SointuPilke musiikkipäiväkoti Sointu avasi ovensa helmikuussa 2016 Kouvolan Tornionmäessä. Päiväkotimme on uudisrakennus, joka sijaitsee lähellä Kouvolan keskustaa. Tarjoamme päivähoitopaikkoja 0-6vuotiaille lapsille. Päiväkodissamme toimii myös esikouluryhmä. Päiväkodin tilat toimivat monipuolisena oppimisympäristönä jokapäiväisessä toiminnassamme.  Painotuksena toiminnassamme on musiikki, joka kulkee käsi kädessä arjen pedagogiikan kanssa.

Päiväkodin johtaja Henna Rämä
Puh. 040 354 0381
henna.rama@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit