Pilke yksityiset päiväkodit
Helsinki

Pilke musiikkipäiväkoti Paahtimo

Avaamme upouuden musiikkipainotteisen päiväkodin Sturenkadulle tammikuussa 2021. Päiväkoti Paahtimo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on päiväkotipaikkoja 69 lapselle. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Päiväkodissamme jokainen lapsi on oman elämänsä supertähti, juuri sellaisena kuin on. 

Helsingin aluejohtaja Johanna Raski-Pitkänen
040 514 8370
johanna.raski-pitkanen@pilkepaivakodit.fi

Sturenkatu 21
00510 Helsinki

,

Pilke Taikasaari

Pilke-päiväkoti Taikasaari on kaksikielinen (suomi – englanti), kansainvälinen päiväkoti, joka tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille. Kaksikielisen varhaiskasvatuksen tavoitteena on hyödyntää lasten varhaisen kielenoppimisen herkkyyskautta tarjoamalla lapsille tavanomaista monipuolisempaa kielikasvatusta. Lapsille tarjotaan tilaisuuksia omaksua kieliä ja käyttää niitä toiminnallisesti ja leikinomaisesti.

Päiväkodin johtaja Anneleen Burmansson
Puh. 0401856191
annaleen.burmansson@pilkepaivakodit.fi

Papinpöydänkuja 4
00340 Helsinki

,

Pilke Playschool Taikavuori

Pilke Playschool Taikavuori on pieni ja kodikas englanninkielinen päiväkoti hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalliossa. Päiväkodissa on 33 hoitopaikkaa 10 kk – 5-vuotiaille lapsille. Taikavuoressa lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä.

Päiväkodin johtaja Janaina Bittencourt
puh.  040 455 9706
janaina.bittencourt@pilkepaivakodit.fi

Alppikatu 22-24
00530 Helsinki

,

Pilke Taikatähti

Pilke Taikatähti on kaksikielinen päiväkoti, jossa puhutaan sekä suomea että englantia. Taikatähdessä lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat yhdessä. Keskeinen sijainti tarjoaa mahdollisuuksia lähiympäristöön tutustumiseen ja päiväkodissa retkeilläänkin usein mm. puistoissa, kirjastossa, museoissa ja muissa kulttuurikohteissa.

Päiväkodin johtaja Annika Haavisto
Puh. 040 457 8344
annika.haavisto@pilkepaivakodit.fi

Leikosaarentie 24
00980 Helsinki

,

Pilke liikuntapäiväkoti Taikapolku

Pilke liikuntapäiväkoti Taikapolku sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vuosaaressa,  lähellä metro- ja linja-autoliikenneyhteyksiä. Taikapolku tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-6-vuotiaille lapsille. Taikapolku on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina. Kokeilemme myös monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja esimerkiksi uintia ja pyöräilyä.

Päiväkodin johtaja Annika Haavisto
Puh. 040 457 8344
annika.haavisto@pilkepaivakodit.fi

Vedenottamontie 9
00980 Helsinki

,

Pilke Taikapirtti

Pilke Taikapirtti aukesi uusiin hienoihin tiloihin Helsingin Pitäjänmäkeen huhtikuussa 2020. Taikapirtissä leikitään, lauletaan ja liikutaan joka päivä! Päiväkodissa järjestetään yli 3-vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi ja Taikapirtissä järjestetään tarvittaessa myös esiopetusta. Päiväkoti Taikapirtissä viihtyvät niin lapset kuin henkilökuntakin.

Päiväkodin johtaja Pieta Raitala
puh. 040 1938 972
pieta.raitala@pilkepaivakodit.fi

Konalantie 6
00370 Helsinki

,

Pilke Taikamaa

Pilke Taikamaa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Mannerheimintiellä Ruskeasuolla. Retkeilemme viikoittain lähiympäristössämme, kuten metsässä tai läheisissä leikkipuistoissa. Meillä opitaan leikkimällä, tutkimalla, itse tehden, liikkuen ja pohtien – yhdessä muiden kanssa.

Päiväkodin johtaja Suvi Kedonperä
Puh. 040 9051 522
suvi.kedonpera@pilkepaivakodit.fi

Mannerheimintie 93
00270 Helsinki

,

Pilke musiikkipäiväkoti Taikalaulu

Pilke musiikkipäiväkoti Taikalaulu on kodikas ja lämminhenkinen päiväkoti, joka tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0–5-vuotiaille lapsille. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia.

Päiväkodin johtaja Katariina Lemmetti
Puh. 040 4564 676
katariina.lemmetti@pilkepaivakodit.fi

Laivalahdenkaari 22
00810 Helsinki

,

Pilke musiikkipäiväkoti Taikakuu

Pilke musiikkipäiväkoti Taikakuu sijaitsee Helsingin Kivikossa, hyvien kulkuyhteyksien varressa, Kehä ykkösen välittömässä läheisyydessä. Taikakuun päiväkoti on musiikkipainotteinen ja tarjoamme lapsille monipuolisia musiikillisia maistiaisia rytmitellen, laulaen, soittaen ja leikkien.

Päiväkodin johtaja Laura Saarinen
Puh. 040 414 3952
laura.saarinen@pilkepaivakodit.fi

Kivikonkaari 38 C
00940 Helsinki

,

Pilke musiikkipäiväkoti Taikahelmi

Pilke musiikkipäiväkoti Taikahelmi sijaitsee aivan Malmin aseman tuntumassa, joten meille pääsee hyvin julkisilla kulkuvälineillä. Päiväkoti Taikahelmessä luomme lasten kanssa lämpimän, iloisen ja jokaista arvostavan tunnelman: ”Laulaen iloa saamme, sitä myös toisille jaamme!”

Päiväkodin johtaja Johanna Kiviharju
Puh. 040 457 0438
johanna.kiviharju@pilkepaivakodit.fi

Pekankatu 5
00700 Helsinki

,

Pilke liikuntapäiväkoti Taikapomppu

Pilke liikuntapäiväkoti Taikapomppu on kodikas ja lämminhenkinen päiväkoti, joka tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0–5-vuotiaille lapsille. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Päiväkodin johtaja Katariina Lemmetti
Puh. 040 4564 676
katariina.lemmetti@pilkepaivakodit.fi

Laivalahdenkaari 5
00810 Helsinki

Etsitkö yksityistä päiväkotia Helsingistä lapsellesi? Tervetuloa Pilke päiväkoteihin, lupaamme tehdä jälkikasvusi jokaisesta päivästä hyvän. Tältä sivulta löydät kaikki Pilke päiväkodit Helsingissä. Sijaitsemme loistavien kulkuyhteyksien varrella ympäri kaupunkia.

Valitse yksityinen päiväkoti Helsingistä kaupunginosan mukaan: tule tutustumaan Kallion, Herttoniemen, Malmin, Pitäjänmäen, Vuosaaren, Lehtisaaren tai Kivikon päiväkoteihimme!

Unelmiesi yksityinen päiväkoti Helsingistä

Meille on tärkeää, että lapsesi saa paikan juuri teille sopivasta päiväkodista Helsingistä. Jos jälkikasvusi rakastaa musisointia, voivat svengaavat musiikkipäiväkotimme sopia teille.

Valinnanvaraa kuitenkin riittää: löydät Pilke päiväkodit Helsingistä niin liikunta- ja tiedepainotuksella, englanninkielisenä kuin myös kaksikielisenä!

Tervetuloa tutustumaan

Olipa valintasi mikä tahansa Pilke päiväkoti Helsingissä, varhaiskasvatuksen ammattilaisemme tukevat lapsesi oppimista ja kasvua parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme ylpeitä aktiivisesta ja lapsia osallistavasta kulttuuristamme ja turvallisten aikuistemme rautaisesta pedagogisesta osaamisesta.

Ota yhteyttä ja tule piipahtamaan päiväkoteihimme yhdessä lapsesi kanssa. Kun mielessäsi on tietty Pilke päiväkoti Helsingistä, hae päiväkotipaikkaa suoraan sivuiltamme. Pian tavataan!

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa