PILKE PÄIVÄKODIT HELSINKI

Helsingin yksityiset päiväkodit

Päiväkodit Helsinki

Pilke liikuntapäiväkoti TaikapomppuHERTTONIEMI

Pilke liikuntapäiväkoti Taikapomppu on kodikas ja lämminhenkinen päiväkoti, joka tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0–5-vuotiaille lapsille. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Päiväkodin johtaja Katariina Lemmetti
Puh. 040 4564 676
katariina.lemmetti@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke musiikkipäiväkoti TaikahelmiMALMI

Pilke musiikkipäiväkoti Taikahelmi on kodinomainen, musiikkipainotteinen päiväkoti. Sijaitsemme aivan Malmin aseman tuntumassa, joten meille pääsee hyvin julkisilla kulkuvälineillä. Käytämme paljon Malmin palveluita: kirjastoa, Malmi –taloa ja leikkipuistoja. Päiväkoti Taikahelmessä luomme lasten kanssa lämpimän, iloisen ja jokaista arvostavan tunnelman: ”Laulaen iloa saamme, sitä myös toisille jaamme!”

Päiväkodin johtaja Inka Karhunsuo
Puh. 040 457 0438
inka.karhunsuo@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke musiikkipäiväkoti TaikakuuKIVIKKO

Pilke musiikkipäiväkoti Taikakuu sijaitsee Helsingin Kivikossa, hyvien kulkuyhteyksien varressa, Kehä ykkösen välittömässä läheisyydessä. Taikakuun päiväkoti on musiikkipainotteinen ja tarjoamme lapsille monipuolisia musiikillisia maistiaisia rytmitellen, laulaen, soittaen ja leikkien. Taikakuussa alkaa kaikille avoin perhekerho keväällä 2018. Perhekerho on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessä oloa kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä. Tervetuloa!

Päiväkodin johtaja Laura Saarinen
Puh. 040 414 3952
laura.saarinen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke musiikkipäiväkoti TaikalauluHERTTONIEMI

Pilke musiikkipäiväkoti Taikalaulu on kodikas ja lämminhenkinen päiväkoti, joka tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0–5-vuotiaille lapsille. Hae nyt päivähoitopaikkaa!

Päiväkodin johtaja Katariina Lemmetti
Puh. 040 4564 676
katariina.lemmetti@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke TaikamaaRUSKEASUO

Pilke Taikamaa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Mannerheimintiellä Ruskeasuolla. Retkeilemme viikoittain lähiympäristössämme, kuten metsässä tai läheisissä leikkipuistoissa. Meillä opitaan leikkimällä, tutkimalla, itse tehden, liikkuen ja pohtien - yhdessä muiden kanssa.

Päiväkodin johtaja Suvi Kedonperä
Puh. 040 9051 522
suvi.kedonpera@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke TaikapirttiPITÄJÄNMÄKI

Pilke Taikapirtti sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä. Taikapirtissä leikitään, lauletaan ja liikutaan joka päivä! Päiväkodissa järjestetään yli 3-vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta. Lisäksi päiväkodissa järjestetään tiedekerhoa yli 3-vuotiaille lapsille kerran viikossa.

Päiväkodin johtaja Mirka Czéh
Puh. 0404174542
mirka.czeh@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke TaikapolkuVUOSAARI

Pilke Taikapolku on montessoripäiväkoti, joka tarjoaa myös esiopetusta. Taikapolku sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vuosaaressa,  lähellä metro- ja linja-autoliikenneyhteyksiä. Päiväkoti ovat avoinna arkisin kello 7:30-17:00.

Päiväkodin johtaja Annika Haavisto
Puh. 040 457 8344
annika.haavisto@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke TaikatähtiVUOSAARI

Pilke Taikatähti on kaksikielinen päiväkoti, jossa puhutaan sekä suomea että englantia. Taikatähdessä lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä. Keskeinen sijainti tarjoaa mahdollisuuksia lähiympäristöön tutustumiseen ja päiväkodissa retkeilläänkin usein.

Päiväkodin johtaja Annika Haavisto
Puh. 040 457 8344
annika.haavisto@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke TaikavuoriKALLIO

Pilke Taikavuori on pieni ja kodikas englanninkielinen päiväkoti hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalliossa. Päiväkodissa on 33 hoitopaikkaa 10 kk – 5-vuotiaille lapsille.

Päiväkodin johtaja Janaina Bittencourt
Puh. 040 4559 706
janaina.bittencourt@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke tiedepäiväkoti TaikasaariLEHTISAARI


Pilke tiedepäiväkoti Taikasaari tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa järjestetään myös englanninkielistä toimintaa sekä perhekahvilatoimintaa. Perhekahvila on avoinna joka toinen torstai klo 9.30-11. Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessä oloa kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä. Tervetuloa!

Päiväkodin johtaja Sari Retva
Puh.040 457 1439
sari.retva@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit