Pilke päiväkodit
Kaupunki: Helsinki

,

Pilke tiedepäiväkoti Taikasaari

Pilke tiedepäiväkoti Taikasaari tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa järjestetään myös englanninkielistä toimintaa sekä perhekahvilatoimintaa. Perhekahvila on avoinna joka toinen torstai klo 9.30-11. Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessä oloa kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä. Tervetuloa!

Päiväkodin johtaja Sari Retva
Puh. 040 457 1439
sari.retva@pilkepaivakodit.fi

,

Pilke Taikatähti

Pilke Taikatähti on kaksikielinen päiväkoti, jossa puhutaan sekä suomea että englantia. Taikatähdessä lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä. Keskeinen sijainti tarjoaa mahdollisuuksia lähiympäristöön tutustumiseen ja päiväkodissa retkeilläänkin usein.

Päiväkodin johtaja Annika Haavisto
Puh. 040 457 8344
annika.haavisto@pilkepaivakodit.fi

,

Pilke Taikapolku

Pilke Taikapolku sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vuosaaressa,  lähellä metro- ja linja-autoliikenneyhteyksiä. Taikapolku tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkodin arki täyttyy monipuolisista aktiviteeteista kuten retkeilyistä, teatteriesityksistä ja askartelu- ja maalaustuokioista lepohetkiä unohtamatta.

Päiväkodin johtaja Annika Haavisto
Puh. 040 457 8344
annika.haavisto@pilkepaivakodit.fi

,

Pilke Taikamaa

Pilke Taikamaa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Mannerheimintiellä Ruskeasuolla. Retkeilemme viikoittain lähiympäristössämme, kuten metsässä tai läheisissä leikkipuistoissa. Meillä opitaan leikkimällä, tutkimalla, itse tehden, liikkuen ja pohtien – yhdessä muiden kanssa.

Päiväkodin johtaja Suvi Kedonperä
Puh. 040 9051 522
suvi.kedonpera@pilkepaivakodit.fi

,

Pilke musiikkipäiväkoti Taikalaulu

Pilke musiikkipäiväkoti Taikalaulu on kodikas ja lämminhenkinen päiväkoti, joka tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0–5-vuotiaille lapsille. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Musiikkikasvatuksen rakennuspalikoina toimivat laulut, laululeikit, lorut, soittaminen, liikunta ja musiikin kuuntelu.

Päiväkodin johtaja Katariina Lemmetti
Puh. 040 4564 676
katariina.lemmetti@pilkepaivakodit.fi

,

Pilke musiikkipäiväkoti Taikakuu

Pilke musiikkipäiväkoti Taikakuu sijaitsee Helsingin Kivikossa, hyvien kulkuyhteyksien varressa, Kehä ykkösen välittömässä läheisyydessä. Taikakuun päiväkoti on musiikkipainotteinen ja tarjoamme lapsille monipuolisia musiikillisia maistiaisia rytmitellen, laulaen, soittaen ja leikkien.

Päiväkodin johtaja Laura Saarinen
Puh. 040 414 3952
laura.saarinen@pilkepaivakodit.fi

,

Pilke musiikkipäiväkoti Taikahelmi

Pilke musiikkipäiväkoti Taikahelmi on kodinomainen, musiikkipainotteinen päiväkoti. Sijaitsemme aivan Malmin aseman tuntumassa, joten meille pääsee hyvin julkisilla kulkuvälineillä. Käytämme paljon Malmin palveluita: kirjastoa, Malmi –taloa ja leikkipuistoja. Päiväkoti Taikahelmessä luomme lasten kanssa lämpimän, iloisen ja jokaista arvostavan tunnelman: ”Laulaen iloa saamme, sitä myös toisille jaamme!”

Päiväkodin johtaja Inka Karhunsuo
Puh. 040 457 0438
inka.karhunsuo@pilkepaivakodit.fi

,

Pilke liikuntapäiväkoti Taikapomppu

Pilke liikuntapäiväkoti Taikapomppu on kodikas ja lämminhenkinen päiväkoti, joka tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0–5-vuotiaille lapsille. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Päiväkodin johtaja Katariina Lemmetti
Puh. 040 4564 676
katariina.lemmetti@pilkepaivakodit.fi

pk_samplekuva

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päivähoitopaikkaa