PILKE PÄIVÄKODIT ESPOO

Espoon yksityiset päiväkodit

Päiväkodit Espoo

Mäntyviita PlayschoolTAPIOLA

Garden City Mäntyviita Playschool is located in Espoo Tapiola. Our curriculum follows the National Core for Early Childhood Education and Care from Finland. We focus on the unique development of each child and the importance of a warm and nurturing environment. We make sure that your child can express their creativity and be an active participant in their learning journey with us.

Manager Natasha von Deringer
Tel. 0504 686 060
natasha.vonderinger@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke AftonstjärnanLEPPÄVAARA

Päiväkoti Aftonstjärnan on ruotsinkielinen ostopalvelupäiväkoti Espoon Leppävaarassa. Aftonstjärnan on pieni, kodinomainen 23-paikkainen päiväkoti, jolla on lähes 20 vuoden perinteet Espoon ruotsinkielisen varhaiskasvatuksen parissa.

Päiväkodin johtaja Ida-Sofia Eriksson
Puh. 040 455 8288
ida-sofia.eriksson@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke AurinkorinneMANKKAA

Pilke Aurinkorinne sijaitsee Espoon Mankkaalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkotimme toimii rauhallisessa, luonnonläheisessä ympäristössä, joka tarjoaa virikkeitä luonnossa toimimiseen, liikuntaan sekä erilaisiin taiteellisiin sisältöihin.

Päiväkodin johtaja Mika Järvenpää
Puh. 040 456 6226
mika.jarvenpaa@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke Kanin koloLEPPÄVAARA

Pilke Kanin kolo sijaitsee Leppävaaran Kyyhkysmäessä hyvien kulkuyhteyksien päässä kauppakeskus Sellolta ja Leppävaaran juna-asemalta.Rakennuksemme on pieni, kahden lapsiryhmän talo. Lapsiryhmien sisällä toimimme pienryhmissä, jotta lapsen päivä sisältää mahdollisimman vähän odottelua ja jonotusta ja mahdollisimman paljon aikuisen läsnäoloa. Päiväkodillamme on turvallinen ja rauhallinen piha, mutta retkeilemme paljon myös lähimaastossa: metsäretkillä, Leppävaaran urheilupuistossa ja Sellon kirjastossa.

Päiväkodin johtaja Ulla Keskinen
Puh. 040 905 2925
ulla.keskinen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke KattimattiMATINKYLÄ

Pilke Kattimatti sijaitsee Espoon Matinkylässä ja on avannut ovensa syksyllä 2013. Tarjoamme laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa. 46-paikkaisessa Kattimatissa tarjotaan englannin kielirikasteista varhaiskasvatusta yli 3-vuotiaille lapsille. Lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan arjesta tuttuja käsitteitä englanniksi yhdessä laulaen ja leikkien. Pidämme tärkeänä, että lapset pääsevät liikkumaan riittävästi päivän aikana. Teemme viikoittain kävelyretkiä lähimaastoon eli merenrannalle, lähimetsään tai leikkipuistoon.

Päiväkodin johtaja Katri Laukkanen
Puh. 045 773 48514
katri.laukkanen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke kielikylpypäiväkoti KissankulmaSOUKKA

Pilke kielikylpypäiväkoti Kissankulma on ruotsinkielinen kielikylpypäiväkoti Espoon Soukassa. Päiväkoti sopii 1-5-vuotiaille lapsille ja toimimme kielikylpyperiaatteella. Kissankulmassa kieltä opitaan arjen toimintojen lisäksi laulujen, leikkien, lorujen ja satujen avulla. Lisäksi päiväkodissa järjestetään tiedekerhoa yli 3-vuotiaille lapsille kerran viikossa sekä tenniskerhoa.

Päiväkodin johtaja Mirka Czéh
Puh. 040 4174 542
mirka.czeh@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke kielikylpypäiväkoti MerituuliOLARI

Pilke kielikylpypäiväkoti Merituuli on pieni ja kodikas yksityinen ruotsin kielen kielikylpypäiväkoti Olarissa asukaspuiston läheisyydessä. Meillä lapset omaksuvat ruotsin kielen turvallisessa ympäristössä leikkien, laulujen, lorujen ja arkiaskareiden lomassa. Tilamme ovat viihtyisät ja kodinomaiset ja pyrimme luomaan toimintaympäristön, jossa jokaiselle lapselle löytyisi mieluista tekemistä.

Päiväkodin johtaja Martina Hamberg
Puh. 040 9052 695
martina.hamberg@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke liikuntapäiväkoti MartinmäkiMARTINMÄKI

Pilke liikuntapäiväkoti Martinmäki sijaitsee Espoon Martinmäessä hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä rauhallisella omakotialueella.  Tarjoamme laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa luodaan lapsille turvallinen ja rauhallinen kasvuympäristö. Ulkoilemme myös runsaasti ja teemme viikoittain retkiä lähiympäristöön kuten esimerkiksi metsään, urheilukentälle ja puistoihin. Järjestämme myös hauskoja koko perheen liikunnallisia tapahtumia.

Päiväkodin johtaja Reetta Hakamäki
Puh. 044 218 4420
reetta.hakamaki@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke MerikattiKIVENLAHTI

Pilke Merikatti on pieni ja kodinomainen päiväkoti 1-5-vuotiaille lapsille. Päiväkoti sijaitsee Espoon Kivenlahdessa rauhallisella alueella pirteissä tiloissa. Syksystä 2017 alkaen Merikatti on ollut kaksikielinen päiväkoti, jossa sekä englanti että suomi ovat arkikieliä lapsille ja aikuisille.

Päiväkodin johtaja Martina Hamberg
Puh. 040 9052 695
martina.hamberg@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke musiikkipäiväkoti TuulikelloPERKKAA

Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikelloon viihtyisä yksityinen päiväkoti Espoon Perkkaalla Kauppakeskus Sellon läheisyydessä. Meille pääsee helposti bussilla, junalla ja omilla kulkuneuvoilla. Tuulikello tarjoaa monipuolista varhaiskasvatusta toiminnallisessa päiväkodissa, jossa on 28 hoitopaikkaa 10kk-5-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa on viikoittaisia musiikkihetkiä, joissa muun muassa lauletaan, soitetaan ja loruillaan.

Päiväkodin johtaja Kaisa Mäki
Puh. 050 581 4329
kaisa.maki@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke NallentupaNIIPPERI

Pilke Nallentupa sijaitsee Espoon Niipperissä, rauhallisella pientaloalueella. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta kodinomaisessa päiväkodissa ja opimme ja ihmettelemme uusia asioita yhdessä ennakkoluulottomasti. Päiväkodin vieressä sijaitseva hiekkakenttä mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja lähistöllä olevat puistot ja metsä ovat aktiivisessa käytössä viikoittaisilla retkillä.

Päiväkodin johtaja Jenna Poduschkin
Puh. 050 9194 992
jenna.poduschkin@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke luontopäiväkoti PihlajarinnePIHLAJARINNE

Pilke Pihlajarinteen päiväkoti on Pohjois-Espoossa vehreällä pientaloalueella Kehä kolmosen kupeessa sijaitseva ostopalvelupäiväkoti. Alueella on kylämäinen tunnelma ja perheet asuvat usein lähellä päiväkotia. Kuitenkin Espoon keskus ja Leppävaara ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Päiväkodin lähialueella on hyviä ulkoilumaastoja sekä puistoja

Päiväkodin johtaja Susanna Keränen
Puh. 040 550 8553
susanna.keranen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke PupunaLAAJALAHTI

Pilke Pupuna sijaitsee Laajalahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella Kehä ykkösen läheisyydessä. Pidämme tärkeänä sitä, että lapsi saa päiväkodissa erilaisia elämyksiä ja kokemuksia, tutustuu lähiympäristöön ja oppii ottamaan toiset huomioon. Hassuttelu on meillä sallittua ja teemmekin työtä Pilke silmäkulmassa!

Päiväkodin johtaja Heli Huttunen
Puh. 050 321 7434
heli.huttunen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke SatupuuKIVENLAHTI

Pilke Satupuu sijaitsee Espoon Kivenlahdessa ja se siirtyi Pilke päiväkodeille 2.8.2017. Satupuu on pieni ja kodinomainen yksityinen päiväkoti 1,5-5-vuotiaille lapsille. Satupuu tarjoaa laadukasta ja monipuolista varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on aina aikaa leikille ja satu-lorutuokioille. Leikin ohessa tarttuvat myös tiedot ja taidot. Kävelyretkiä tehdään lähiympäristöön, joista suosikkina on merenranta ja  alueen leikkipuistoissa käydään myös ahkerasti.

Päiväkodin johtaja Eeva Pihlajamaa
Puh.050 361 8550
eeva.pihlajamaa@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke SinipilviVIHERLAAKSO

Pilke Sinipilvi on Espoon Viherlaaksossa sijaitseva ostopalvelupäiväkoti. Päiväkodissamme on kolme lapsiryhmää, joissa jokaisessa työskentelee kaksi lastentarhanopettajaa ja yksi lastenhoitaja. Päiväkodin iso piha ja vehreä lähiympäristö luovat hyvät puitteet ulkoilulle ja ympäristön tutkimiselle. Päiväkodissamme luodaan lapsille turvallinen, kiireetön ja aidon lämmin kasvuympäristö, jossa jokainen lapsi huomioidaan ja kohdataan ainutlaatuisena yksilönä.

Päiväkodin johtaja Nelli Koskinen
Puh. 040 9051 754
nelli.koskinen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke tiedepäiväkoti SiruLINTUVAARA

Pilke tiedepäiväkoti Siru aukeaa upouuteen hirsirakennukseen Espoon Lintuvaaraan syksyllä 2019. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Pilke Siru on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa lapset oppivat oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta.

Aluejohtaja Johanna Raski-Pitkänen
Puh.040 514 8370
johanna.raski-pitkanen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Tapiola PlayschoolTAPIOLA

Garden City Tapiola Playschool is located in Espoo Tapiola. Our curriculum follows the National Core for Early Childhood Education and Care from Finland. We focus on the unique development of each child and the importance of a warm and nurturing environment. We make sure that your child can express their creativity and be an active participant in their learning journey with us.

Manager Amandine Mäkelä
Tel. 0432 113 321
amandine.makela@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Westend PlayschoolWESTEND

Garden City Westend Playschool is located in Espoo Westend. Our curriculum follows the National Core for Early Childhood Education and Care from Finland. We focus on the unique development of each child and the importance of a warm and nurturing environment. We make sure that your child can express their creativity and be an active participant in their learning journey with us.

Manager Cornelia Tuoriniemi
Tel. 0432 113 602
cornelia.tuoriniemi@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2018 Pilke Päiväkodit