PILKE PÄIVÄKODIT ESPOO

Espoon yksityiset päiväkodit

Päiväkodit Espoo

Pilke Playschool Mäntyviita



TAPIOLA

Pilke Playschool Mäntyviita on kokonaan englanninkielinen päiväkoti, joka sijaitsee Espoon Tapiolassa osoitteessa Mäntyviita 6. Päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella museoiden, puistojen ja luonnon läheisyydessä. Pilke Playschool Mäntyviita tarjoaa laadukasta ja lämminhenkistä varhaiskasvatusta 1- 5- vuotiaille lapsille.

Päiväkodin johtaja Natasha von Deringer
Puh. 0504 686 060
natasha.vonderinger@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke Aftonstjärnan



LEPPÄVAARA

Päiväkoti Aftonstjärnan on ruotsinkielinen ostopalvelupäiväkoti Espoon Leppävaarassa. Aftonstjärnan on pieni, kodinomainen 23-paikkainen päiväkoti, jolla on lähes 20 vuoden perinteet Espoon ruotsinkielisen varhaiskasvatuksen parissa.

Päiväkodin johtaja Kaisa Mäki
Puh. 050 581 4329
kaisa.maki@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke Aurinkorinne



MANKKAA

Pilke Aurinkorinne sijaitsee Espoon Mankkaalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkotimme toimii rauhallisessa, luonnonläheisessä ympäristössä, joka tarjoaa virikkeitä luonnossa toimimiseen, liikuntaan sekä erilaisiin taiteellisiin sisältöihin.

Päiväkodin johtaja Mika Järvenpää
Puh. 040 456 6226
mika.jarvenpaa@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke Kanin kolo



LEPPÄVAARA

Pilke Kanin kolo sijaitsee Leppävaaran Kyyhkysmäessä hyvien kulkuyhteyksien päässä kauppakeskus Sellolta ja Leppävaaran juna-asemalta.Rakennuksemme on pieni, kahden lapsiryhmän talo. Lapsiryhmien sisällä toimimme pienryhmissä, jotta lapsen päivä sisältää mahdollisimman vähän odottelua ja jonotusta ja mahdollisimman paljon aikuisen läsnäoloa. Päiväkodillamme on turvallinen ja rauhallinen piha, mutta retkeilemme paljon myös lähimaastossa: metsäretkillä, Leppävaaran urheilupuistossa ja Sellon kirjastossa.

Päiväkodin johtaja Ulla Keskinen
Puh. 040 905 2925
ulla.keskinen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke Kattimatti



MATINKYLÄ

Pilke Kattimatti sijaitsee Espoon Matinkylässä ja on avannut ovensa syksyllä 2013. Tarjoamme laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa. 46-paikkaisessa Kattimatissa tarjotaan englannin kielirikasteista varhaiskasvatusta yli 3-vuotiaille lapsille. Lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan arjesta tuttuja käsitteitä englanniksi yhdessä laulaen ja leikkien. Pidämme tärkeänä, että lapset pääsevät liikkumaan riittävästi päivän aikana. Teemme viikoittain kävelyretkiä lähimaastoon eli merenrannalle, lähimetsään tai leikkipuistoon.

Päiväkodin johtaja Mariangela Bizzo
Puh. 045 773 48514
mariangela.bizzo@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke kielikylpypäiväkoti Kissankulma



SOUKKA

Pilke kielikylpypäiväkoti Kissankulma on ruotsinkielinen kielikylpypäiväkoti Espoon Soukassa. Päiväkoti sopii 1-5-vuotiaille lapsille ja toimimme kielikylpyperiaatteella. Kissankulmassa kieltä opitaan arjen toimintojen lisäksi laulujen, leikkien, lorujen ja satujen avulla. Lisäksi päiväkodissa järjestetään tiedekerhoa yli 3-vuotiaille lapsille kerran viikossa sekä tenniskerhoa.

Päiväkodin johtaja Mirka Czéh
Puh. 040 4174 542
mirka.czeh@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke kielikylpypäiväkoti Merituuli



OLARI

Pilke kielikylpypäiväkoti Merituuli on pieni ja kodikas yksityinen ruotsin kielen kielikylpypäiväkoti Olarissa asukaspuiston läheisyydessä. Meillä lapset omaksuvat ruotsin kielen turvallisessa ympäristössä leikkien, laulujen, lorujen ja arkiaskareiden lomassa. Tilamme ovat viihtyisät ja kodinomaiset ja pyrimme luomaan toimintaympäristön, jossa jokaiselle lapselle löytyisi mieluista tekemistä.

Päiväkodin johtaja Martina Hamberg
Puh. 040 9052 695
martina.hamberg@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke liikuntapäiväkoti Martinmäki



MARTINMÄKI

Pilke liikuntapäiväkoti Martinmäki sijaitsee Espoon Martinmäessä hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä rauhallisella omakotialueella.  Tarjoamme laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa luodaan lapsille turvallinen ja rauhallinen kasvuympäristö. Ulkoilemme myös runsaasti ja teemme viikoittain retkiä lähiympäristöön kuten esimerkiksi metsään, urheilukentälle ja puistoihin. Järjestämme myös hauskoja koko perheen liikunnallisia tapahtumia.

Päiväkodin johtaja Reetta Hakamäki
Puh. 044 218 4420
reetta.hakamaki@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke Merikatti



KIVENLAHTI

Pilke Merikatti on pieni ja kodinomainen päiväkoti 1-5-vuotiaille lapsille. Päiväkoti sijaitsee Espoon Kivenlahdessa rauhallisella alueella pirteissä tiloissa. Syksystä 2017 alkaen Merikatti on ollut kaksikielinen päiväkoti, jossa sekä englanti että suomi ovat arkikieliä lapsille ja aikuisille.

Päiväkodin johtaja Martina Hamberg
Puh. 040 9052 695
martina.hamberg@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikello



PERKKAA

Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikelloon viihtyisä yksityinen päiväkoti Espoon Perkkaalla Kauppakeskus Sellon läheisyydessä. Meille pääsee helposti bussilla, junalla ja omilla kulkuneuvoilla. Tuulikello tarjoaa monipuolista varhaiskasvatusta toiminnallisessa päiväkodissa, jossa on 28 hoitopaikkaa 10kk-5-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa on viikoittaisia musiikkihetkiä, joissa muun muassa lauletaan, soitetaan ja loruillaan.

Päiväkodin johtaja Kaisa Mäki
Puh. 050 581 4329
kaisa.maki@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke Nallentupa



NIIPPERI

Pilke Nallentupa sijaitsee Espoon Niipperissä, rauhallisella pientaloalueella. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta kodinomaisessa päiväkodissa ja opimme ja ihmettelemme uusia asioita yhdessä ennakkoluulottomasti. Päiväkodin vieressä sijaitseva hiekkakenttä mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja lähistöllä olevat puistot ja metsä ovat aktiivisessa käytössä viikoittaisilla retkillä.

Päiväkodin johtaja Jenna Poduschkin
Puh. 050 9194 992
jenna.poduschkin@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke luontopäiväkoti Pihlajarinne



PIHLAJARINNE

Pilke Pihlajarinteen päiväkoti on Pohjois-Espoossa vehreällä pientaloalueella Kehä kolmosen kupeessa sijaitseva ostopalvelupäiväkoti. Alueella on kylämäinen tunnelma ja perheet asuvat usein lähellä päiväkotia. Kuitenkin Espoon keskus ja Leppävaara ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Päiväkodin lähialueella on hyviä ulkoilumaastoja sekä puistoja

Päiväkodin johtaja Susanna Keränen
Puh. 040 550 8553
susanna.keranen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke liikuntapäiväkoti Pupuna



LAAJALAHTI

Pilke Pupuna sijaitsee Laajalahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella Kehä ykkösen läheisyydessä. Pidämme tärkeänä sitä, että lapsi saa päiväkodissa erilaisia elämyksiä ja kokemuksia, tutustuu lähiympäristöön ja oppii ottamaan toiset huomioon. Hassuttelu on meillä sallittua ja teemmekin työtä Pilke silmäkulmassa!

Päiväkodin johtaja Viika Tiainen
Puh. 050 321 7434
viika.tiainen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke Satupuu



KIVENLAHTI

Pilke Satupuu sijaitsee Espoon Kivenlahdessa ja se siirtyi Pilke päiväkodeille 2.8.2017. Satupuu on pieni ja kodinomainen yksityinen päiväkoti 1,5-5-vuotiaille lapsille. Satupuu tarjoaa laadukasta ja monipuolista varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on aina aikaa leikille ja satu-lorutuokioille. Leikin ohessa tarttuvat myös tiedot ja taidot. Kävelyretkiä tehdään lähiympäristöön, joista suosikkina on merenranta ja  alueen leikkipuistoissa käydään myös ahkerasti.

Päiväkodin johtaja Eeva Pihlajamaa
Puh.050 361 8550
eeva.pihlajamaa@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke Sinipilvi



VIHERLAAKSO

Pilke Sinipilvi on Espoon Viherlaaksossa sijaitseva ostopalvelupäiväkoti. Päiväkodissamme on kolme lapsiryhmää, joissa jokaisessa työskentelee kaksi lastentarhanopettajaa ja yksi lastenhoitaja. Päiväkodin iso piha ja vehreä lähiympäristö luovat hyvät puitteet ulkoilulle ja ympäristön tutkimiselle. Päiväkodissamme luodaan lapsille turvallinen, kiireetön ja aidon lämmin kasvuympäristö, jossa jokainen lapsi huomioidaan ja kohdataan ainutlaatuisena yksilönä.

Päiväkodin johtaja Sari Retva
Puh.040 457 1439
sari.retva@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke tiedepäiväkoti Siru



LINTUVAARA

Pilke tiedepäiväkoti Siru aukeaa upouuteen hirsirakennukseen Espoon Lintuvaaraan syksyllä 2019. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Pilke Siru on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa lapset oppivat oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta. Hae nyt päivähoitopaikkaa!

Aluejohtaja Johanna Raski-Pitkänen
Puh.040 514 8370
johanna.raski-pitkanen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke Playschool Tapiola



TAPIOLA

Pilke Tapiola Playschool sijaitsee Espoossa Tapiolassa, lähellä luontoa, puistoja, kirjastoa ja museoita. Päiväkoti on kävelyetäisyyden päässä Urheilupuiston metroasemalta, joten päiväkodille on helppo tulla Helsingistä ja Espoosta. Pilke Playschool Tapiola on kokonaan englanninkielinen päiväkoti, joka tarjoaa lämminhenkistä varhaiskasvatusta 2-6-vuotiaille lapsille.

Manager Amandine Mäkelä
Puh.0432 113 321
amandine.makela@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Westend Playschool



WESTEND

Pilke Westend Playschool sijaitsee Espoon Westendissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodin läheisyydessä on leikkipuistoja, luontoa ja hyvät liikenneyhteydet. Noudatamme Playschool Westendissä suomalaista varhaiskasvatuslakia. Päiväkoti on kokonaan englanninkielinen, mutta siellä järjestetään kerhotoimintaa suomenkielellä kahdesti viikossa.

Päiväkodin johtaja Cornelia Tuoriniemi
Tel. 0432 113 602
cornelia.tuoriniemi@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit