Pilke yksityiset päiväkodit
Espoo

,

Pilke liikuntapäiväkoti Laajalahti

Pilke liikuntapäiväkoti Laajalahti avasi ovensa tammikuussa 2017. Päiväkotimme avarissa tiloissa lapsilla on tilaa liikkua ja leikkiä mielin määrin, mutta tilat antavat mahdollisuuden myös hiljaisiin ja rauhallisiin pienryhmäleikkeihin. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Päiväkodin johtaja Sari Mononen
Puh. 040 586 5031
sari.mononen@pilkepaivakodit.fi

Kivennavantie 21
02130 Espoo

,

Pilke Kilo

Pilke-päiväkoti Kilo sijaitsee luonnonhelmassa, Kilonkallion suojaisalla ja rauhallisella asuinalueella. Kilon juna-asema ja Leppävaaran palvelut löytyvät päiväkotimme läheltä. Päiväkodin pihassa sekä läheisessä metsässä on tilaa seikkailla turvallisesti. Lähiympäristöstämme löytyvät myös Leppävaaran kirjasto, Urheilupuisto, Angry Birds -puisto sekä hevostalli. Päiväkodissa järjestetään monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Aktiviteetteihin kuuluvat myös liikuntatuokiot, metsäretket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

Päiväkodin johtaja Henna Franzen
Puh. 040 357 5308
henna.franzen@pilkepaivakodit.fi

Kilonkallionkuja 8
02610 Espoo

,

Pilke Maria Montessori

Maria Montessori on pieni ja kodikas montessoripäiväkoti Espoon Olarissa. Montessori-pedagogiikka on lasta kunnioittava ja arvostava. Päiväkodissa tuetaan lapsen luovuutta, joka kukoistaa luottamuksen ja hyväksynnän ilmapiirissä. Taiteellinen toiminta – musiikki, kuvataide, kirjallisuus ja draama – kuuluu päiväkodin jokapäiväiseen toimintaan. Päiväkodin arkeen kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten ulkoilu, liikunta, askartelutuokiot ja retket lähimaastoon.

Päiväkodin johtaja Tiia Hongisto
Puh. 050 581 4329
tiia.hongisto@pilkepaivakodit.fi

Kuunsäde 2 C
02210 Espoo

,

Pilke Playschool Westend

Pilke Westend Playschool sijaitsee Espoon Haukilahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodin läheisyydessä on leikkipuistoja, luontoa ja hyvät liikenneyhteydet. Noudatamme Playschool Westendissä suomalaista varhaiskasvatuslakia. Päiväkoti on kokonaan englanninkielinen, mutta siellä järjestetään kerhotoimintaa suomenkielellä kahdesti viikossa.

Päiväkodin johtaja Cornelia Tuoriniemi
Puh. 0432 113 602
cornelia.tuoriniemi@pilkepaivakodit.fi

Ukkohauentie 13
02170 Espoo

,

Pilke Playschool Tapiola

Pilke Tapiola Playschool sijaitsee Espoossa Tapiolassa, lähellä luontoa, puistoja, kirjastoa ja museoita. Päiväkoti on kävelyetäisyyden päässä Urheilupuiston metroasemalta, joten päiväkodille on helppo tulla Helsingistä ja Espoosta. Pilke Playschool Tapiola on kokonaan englanninkielinen päiväkoti, joka tarjoaa lämminhenkistä varhaiskasvatusta 2-6-vuotiaille lapsille.

Päiväkodin johtaja Amandine Mäkelä
Puh. 0432 113 321
amandine.makela@pilkepaivakodit.fi

Kaskenkaatajantie 5
02100 Espoo

,

Pilke Playschool Mäntyviita

Pilke Playschool Mäntyviita on englanninkielinen päiväkoti, joka sijaitsee Espoon Tapiolassa osoitteessa Mäntyviita 6. Päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella museoiden, puistojen ja luonnon läheisyydessä. Pilke Playschool Mäntyviita tarjoaa laadukasta ja lämminhenkistä varhaiskasvatusta 1-5-vuotiaille lapsille.

Päiväkodin johtaja Amandine Mäkelä
Puh. 0432 113 321
amandine.makela@pilkepaivakodit.fi

Mäntyviita 6
02110 Espoo

,

Pilke kielikylpypäiväkoti Merituuli

Pilke kielikylpypäiväkoti Merituuli on pieni ja kodikas yksityinen ruotsin kielen kielikylpypäiväkoti Olarissa asukaspuiston läheisyydessä. Meillä lapset omaksuvat ruotsin kielen turvallisessa ympäristössä leikkien, laulujen, lorujen ja arkiaskareiden lomassa. Tilamme ovat viihtyisät ja kodinomaiset.

Päiväkodin johtaja Johanna Haaga
Puh. 040 455 8288
johanna.haaga@pilkepaivakodit.fi

Meteorinkatu 6 A
02210 Espoo

,

Pilke kielikylpypäiväkoti Kissankulma

Pilke kielikylpypäiväkoti Kissankulma on ruotsinkielinen kielikylpypäiväkoti Espoon Soukassa. Kissankulmassa kieltä opitaan arjen toimintojen lisäksi laulujen, leikkien, lorujen ja satujen avulla. Lisäksi päiväkodissa järjestetään tenniskerhoa yli 3-vuotiaille lapsille.

Päiväkodin johtaja Johanna Haaga
Puh. 040 455 8288
johanna.haaga@pilkepaivakodit.fi

Yläkartanontie 24
02360 Espoo

,

Pilke tiedepäiväkoti Siru

Pilke tiedepäiväkoti Siru on Suomen suurin hirsipäiväkoti ja sijaitsee Espoon Lintuvaarassa. Pilke Siru on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa lapset oppivat oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta. Keskiössä on ihmettely ja tutkiminen yhdessä lapsen kanssa. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Hae nyt päiväkotipaikkaa!

Päiväkodin johtaja Martina Hamberg
Puh. 040 9052 695
martina.hamberg@pilkepaivakodit.fi

Lintukorpi 16
02660 Espoo

,

Pilke Sinipilvi

Pilke Sinipilvi sijaitsee Espoon Viherlaaksossa. Päiväkodin iso piha ja vehreä lähiympäristö luovat hyvät puitteet ulkoilulle ja ympäristön tutkimiselle. Päiväkodissamme luodaan lapsille turvallinen, kiireetön ja aidon lämmin kasvuympäristö, jossa jokainen lapsi huomioidaan ja kohdataan ainutlaatuisena yksilönä.

Päiväkodin Johtaja Kirsi Järvinen
Puh. 040 457 1439
kirsi.jarvinen@pilkepaivakodit.fi

Kahisevankuja 2
02710 Espoo

,

Pilke Merikisu

Pilke Merikisu on Kivenlahdessa sijaitseva kaksikielinen, kansainvälinen päiväkoti, joka tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille suomeksi ja englanniksi. Lapsille tarjotaan tilaisuuksia omaksua kieliä ja käyttää niitä toiminnallisesti ja leikinomaisesti. Samalla luodaan pohjaa elinikäiselle kielten opiskelulle.

Päiväkodin johtaja Mariangela Bizzo
Puh. 045 773 48514
mariangela.bizzo@pilkepaivakodit.fi

Merivalkama 4
02320 Espoo

,

Pilke liikuntapäiväkoti Pupuna

Pilke Pupuna sijaitsee Laajalahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella Kehä ykkösen läheisyydessä. Pidämme tärkeänä sitä, että lapsi saa päiväkodissa erilaisia elämyksiä ja kokemuksia, tutustuu lähiympäristöön ja oppii ottamaan toiset huomioon. Hassuttelu on meillä sallittua ja teemmekin työtä Pilke silmäkulmassa!

Päiväkodin johtaja Katja Jukka
Puh. 050 321 7434
katja.jukka@pilkepaivakodit.fi

Kirvuntie 45
02140 Espoo

,

Pilke luontopäiväkoti Pihlajarinne

Pilke Pihlajarinteen päiväkoti on Pohjois-Espoossa vehreällä pientaloalueella Kehä kolmosen kupeessa sijaitseva ostopalvelupäiväkoti. Alueella on kylämäinen tunnelma ja perheet asuvat usein lähellä päiväkotia. Kuitenkin Espoon keskus ja Leppävaara ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Päiväkodin johtaja Hanna Viilomaa 
Puh. 040 457 1787
hanna.viilomaa@pilkepaivakodit.fi

Ollaksentie 21
02940 ESPOO

,

Pilke Nallentupa

Pilke Nallentupa sijaitsee Espoon Niipperissä, rauhallisella pientaloalueella. Opimme ja ihmettelemme uusia asioita yhdessä ennakkoluulottomasti. Päiväkodin vieressä sijaitseva hiekkakenttä mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja lähistöllä olevat puistot ja metsä ovat aktiivisessa käytössä viikoittaisilla retkillä.

Päiväkodin johtaja Emilia Kotonen
Puh. 050 9194 992
emilia.kotonen@pilkepaivakodit.fi

Niipperintie 33
02920 Espoo

,

Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikello

Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikelloon viihtyisä yksityinen päiväkoti Espoon Perkkaalla Kauppakeskus Sellon läheisyydessä. Meille pääsee helposti bussilla, junalla ja omilla kulkuneuvoilla. Tuulikello tarjoaa monipuolista varhaiskasvatusta toiminnallisessa päiväkodissa, jossa on 28 hoitopaikkaa 10kk-5-vuotiaille lapsille.

Päiväkodin johtaja Tiia Hongisto
Puh. 050 581 4329
tiia.hongisto@pilkepaivakodit.fi

Luutnantinkuja 2 A
02600 Espoo

,

Pilke Merikatti

Pilke-päiväkoti Merikatti on Kivenlahdessa sijaitseva kaksikielinen, kansainvälinen päiväkoti, joka tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille. Englanti sekä suomi ovat arkikieliä lapsille ja aikuisille.

Päiväkodin johtaja Mariangela Bizzo
Puh. 045 773 48514
mariangela.bizzo@pilkepaivakodit.fi

Kivenlahdenkatu 5 D
02320 Espoo

Pilke liikuntapäiväkoti Martinmäki

Pilke liikuntapäiväkoti Martinmäki sijaitsee Espoon Martinmäessä hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä rauhallisella omakotialueella. Tarjoamme laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa. Ulkoilemme runsaasti ja teemme viikoittain retkiä lähiympäristöön kuten esimerkiksi metsään, urheilukentälle ja puistoihin.

Päiväkodin johtaja Anna Humla
Puh. 044 218 4420
anna.humla@pilkepaivakodit.fi

Martinniitty 7
02270 Espoo

päiväkoti espoo leppävaara

,

Pilke Aftonstjärnan

Päiväkoti Aftonstjärnan on ruotsinkielinen ostopalvelupäiväkoti Espoon Leppävaarassa. Aftonstjärnan on pieni, kodinomainen 23-paikkainen päiväkoti, jolla on lähes 20 vuoden perinteet Espoon ruotsinkielisen varhaiskasvatuksen parissa. Päiväkodin tavoitteena on auttaa lapsia kehittymään itsenäisiksi, osaaviksi yksilöiksi, jotka ottavat vastuun teoistaan ja ympäristöstään. Tule tutustumaan ja koe itse viihtyisä ilmapiirimme!

Päiväkodin johtaja Camilla Hilden-Pinola
camilla.hilden-pinola@pilkepaivakodit.fi
puh. 040-660 7248

Konstaapelinkatu 3
02650 Espoo

päiväkoti matinkylä

,

Pilke Kattimatti

Pilke-päiväkoti Kattimatti on Matinkylässä sijaitseva kaksikielinen, kansainvälinen päiväkoti, joka tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille. Englanti sekä suomi ovat arkikieliä lapsille ja aikuisille.

Päiväkodin johtaja Mariangela Bizzo
Puh. 045 773 48514
mariangela.bizzo@pilkepaivakodit.fi

Sepetlahdentie 7
02230 Espoo

päiväkoti espoo mankkaa

,

Pilke Aurinkorinne

Pilke Aurinkorinne sijaitsee Espoon Mankkaalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkotimme toimii rauhallisessa, luonnonläheisessä ympäristössä, joka tarjoaa virikkeitä luonnossa toimimiseen, liikuntaan sekä erilaisiin taiteellisiin sisältöihin. Pilke Aurinkorinteessä lapsi osallistuu aktiivisesti oman toimintansa suunnitteluun ja toteutukseen. Lapsi on aktiivinen toimija, joka otetaan mukaan oppimisympäristöjen rakentamiseen.

Päiväkodin johtaja Mika Järvenpää
Puh. 040 456 6226
mika.jarvenpaa@pilkepaivakodit.fi

Vanhan-Mankkaankuja 2 D
02180 Espoo

Harkitsetko päivähoitopaikan hakemista lapsellesi yksityisestä päiväkodista Espoosta? Pilkkeellä on 18 päiväkotia Espoossa ympäri kaupunkia sujuvien kulkuyhteyksien varrella.

Etsi Pilkkeen lähimmät päiväkodit näppärän työkalumme avulla. Monet perheet tulevat yksityiseen päiväkotiin Espooseen naapurikunnista bussilla, metrolla tai omalla kulkuneuvolla.

Yksityinen päiväkoti Espoosta painotuksen mukaan

Espoossa sijaitsevat päiväkotimme edistävät lapsesi kielitaitoa. Meillä on useampia englanninkielisiä päiväkoteja, kaksikielisiä päiväkoteja ja kielikylpypäiväkoteja. Voit valita myös ruotsinkielisen yksityisen päiväkodin Espoosta.

Yksityinen tiedepäiväkotimme Espoossa on samalla Suomen suurin hirsipäiväkoti. Ihmettelemme ja tutkimme ympäristöämme yhdessä lasten kanssa. Oivallusten riemu on jokapäiväistä!

Jos tahdot painottaa musiikin merkitystä lapsesi arjessa, tule tutustumaan musiikkipainotteiseen päiväkotiimme Espoossa. Laulaminen, soittaminen ja loruttelu värittävät päiviämme.

Pilkkeellä on lisäksi kaksi liikuntapainotteista yksityistä päiväkotia Espoossa, ja yksi montessoripäiväkoti.

Kiireetön ilmapiiri Pilkkeen yksityisessä päiväkodissa Espoossa

Kaikissa Pilkkeen päiväkodeissa Espoossa on monipuolisia aktiviteetteja lapsille. Huolehdimme myös kiireettömistä ja rauhallisista hetkistä päivien aikana.

Tule rohkeasti tutustumaan, kun kiinnostut Pilkkeen yksityisestä päiväkodista Espoossa. Kun olet tehnyt päätöksen, hae päiväkotipaikkaa suoraan sivujemme kautta.

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa