Pilke tiedottaa

Olli-Pekka Koljonen nimitetty Pilkkeen yhteiskuntasuhde- ja vastuullisuusjohtajaksi

Olli-Pekka Koljonen on nimitetty uudeksi Pilkkeen yhteiskuntasuhde- ja vastuullisuusjohtajaksi. Hän aloitti tehtävässään 13.2.2023.

Olli-Pekka Koljosella on vahvaa osaamista yhteiskuntasuhteista, vastuullisuudesta ja viestinnästä. Koljonen siirtyy Pilkkeelle viestintätoimisto Ellun Kanoista, jossa hän on työskennellyt johtavana asiantuntijana ja asiakkuusjohtajana. Aiempaa työkokemusta hänellä on lisäksi SOK:n yhteiskuntasuhteiden hoitamisesta sekä kahden ministerin erityisavustajana toimimisesta. Lisäksi Koljonen on ollut mukana järjestömaailmassa ja politiikassa.

– Minulle on tärkeää olla osaltani edistämässä laadukasta varhaiskasvatusta sekä lasten osallistumisasteen kasvua varhaiskasvatukseen. Uskon, että laadukkaalla varhaiskasvatuksella luodaan pohja koko elämän mittaiselle oppimispolulle, Olli-Pekka Koljonen sanoo.

Pilkkeellä Olli-Pekka Koljosen päävastuulla on auttaa yritystä rakentamaan aktiivisempaa ja tiiviimpää vuoropuhelua kuntien ja päättäjien kanssa sekä kasvattamaan toimialan merkitystä koko yhteiskunnalle.

Toimitusjohtaja Mari Puoskari toivottaa Olli-Pekka Koljosen tervetulleeksi Pilkkeelle:

–  Pilke haluaa vaikuttaa siihen, että kunnat ymmärtävät entistä paremmin yksityisen varhaiskasvatuksen toiminnan luonnetta ja tarpeita. Lisäksi meille on tärkeää käydä vuoropuhelua kansallisen tason päättäjien kanssa varhaiskasvatuksen lainsäädännön kehittämiseksi muun muassa palvelusetelien osalta. Toivotamme Olli-Pekka Koljosen meille sydämellisesti tervetulleeksi tekemään tätä tärkeää työtä,  toimitusjohtaja Mari Puoskari sanoo.

Lisätietoja:

Mari Puoskari, toimitusjohtaja, 050 537 2595, mari.puoskari@pilkepaivakodit.fi