Etsitkö varhaiskasvatuksen asiantuntijaa haastatteluun? Tarvitsetko taustatietoja yksityisen varhaiskasvatuksen toiminnasta? Kaipaatko kuvia Pilke päiväkotien toiminnasta tai toimipaikoista? Ota yhteyttä, asiantuntijamme ja avainhenkilömme ovat käytettävissä haastatteluihin ja taustoittaviin keskusteluihin. Autamme mielellämme!

Pilke päiväkodit Oy on kasvava ja monipuolisesti suomalaisia lapsiperheitä palveleva yritys. Haluamme luoda lapselle hyvän päivän joka päivä.

Toimimme suomalaisten kuntien kumppanina varhaiskasvatuksessa ja lapsiperheiden kotipalvelussa, perhetyössä sekä tehostetussa perhetyössä. Palvelemme perheystävällisiä yrityksiä, jotka tarjoavat lastenhoitoa työsuhde-etuna omille työntekijöilleen. Autamme perheitä tasapainottamaan lasten ja aikuisten tarpeet sujuvaksi arjeksi.

Pilke päiväkotien viestinnän ja yhteyskuntasuhteiden yhteystiedot

Toimitusjohtaja
Mari Puoskari
050 537 2595
mari.puoskari@pilkepaivakodit.fi

Viestintäjohtaja
Kirsi Ristaniemi
040 779 3776
kirsi.ristaniemi@pilkepaivakodit.fi

Yhteiskuntasuhdejohtaja
Olli-Pekka Koljonen
040 779 3776
olli-pekka.koljonen@pilkepaivakodit.fi

Mediapankki

Lisätiedustelut ja muut kuva-aineistotarpeet: Ota yhteyttä markkinointi- ja viestintäjohtaja Kirsi Ristaniemeen, puh.040 779 3776, e-mail: kirsi.ristaniemi@pilkepaivakodit.fi

Uusimmat tiedotteemme

Varhaiskasvatuksen asiantuntijat vastaavat lapsiperheiden kysymyksiin

Yksityinen vai kunnallinen päiväkoti, mitä eroa niillä on?

Mitä eroa on yksityisen ja kunnallisen päiväkodin välillä? Yksityiset toimijat ovat olleet osa suomalaista varhaiskasvatusta jo 1800-luvulta saakka. Nykyään perheet voivat valita päiväkodin omien tarpeidensa ja mieltymystensä mukaan. Asiakkuusjohtajamme Riikka Mattsson vastaa perheiden usein esittämiin kysymyksiin siitä, miten yksityinen varhaiskasvatus eroaa kunnallisista päiväkodeista ja mitä se voi perheille tarjota.

Read more

Miten lasten kaveritaitoja tuetaan päiväkodissa? Miten lapseni löytää leikkikavereita?

Kun lapsi aloittaa uudessa päiväkodissa tai siirtyy uuteen ryhmään, moni vanhempi pohtii, miten oma lapsi tutustuu uusiin kavereihin. Löytääkö ja saako lapsi varmasti uusia ystäviä leikkeihin? Kysyimme Pilke tiedepäiväkoti Oivalluksen varajohtaja Sirpa Sarénilta, millaisin pedagogisin keinoin lasten vuorovaikutusta, leikkitaitoja ja ystävyyksiä tuetaan päiväkodin arjessa. Lue lisää blogista!

Read more

Hyötylinkkejä verkkopalveluumme