Pilke yksityiset päiväkodit
Nokia

Pilke musiikkipäiväkoti Melodia

Avaamme uuden musiikkipäiväkodin Nokian ydinkeskustaan tammikuussa 2023. Päiväkoti Melodia tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta kodikkaassa päiväkodissa, jossa jokainen lapsi on oman elämänsä supertähti, juuri sellaisena kuin on. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Hae nyt päiväkotipaikkaa!

Päiväkodinjohtaja Alina Laurila
Puh. 050 303 7552
alina.laurila@pilkepaivakodit.fi

Välikatu 22
37100 Nokia

Pilke liikuntapäiväkoti Nokia

Liikuntapainotteinen päiväkoti Nokia toimii avarissa tiloissa Tervasuon alueella. Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille. Päiväkodin ympäristö on viihtyisä ja siellä on hyvin tilaa juosta ja touhuta. Päiväkodin tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Päiväkodin johtaja Hanna-Mari Autioniemi
p. 044 4918 546
hanna-mari.autioniemi@pilkepaivakodit.fi

Laivurinkatu 1
37120 Nokia

Englanninkieliset päiväkodit

Peppi & Bobby

Päiväkoti Peppi & Bobby sijaitsee Nokian Vikkulankadulla. Päiväkodissa on 120 hoitopaikkaa 10kk-6-vuotiaille lapsille kolmessa englannin- ja kolmessa suomenkielisessä ryhmässä. Päiväkodin arjessa luetaan paljon satuja, sadutellaan ja leikitään sanoilla.

Päiväkodinjohtaja Alina Laurila
Puh. 050 303 7552
alina.laurila@pilkepaivakodit.fi

Vikkulankatu 6
37150 Nokia

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa