Pilke yksityiset päiväkodit
Jyväskylä

Pilke liikuntapäiväkoti Mannisenmäki

Pilke liikuntapäiväkoti Mannisenmäki avasi ovensa Jyväskylän Mannilassa tammikuussa 2018. Uusissa ja avarissa tiloissa toimii viisi lapsiryhmää. Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkotimme toiminnassa painottuu liikunta ja seikkailu. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä sekä ohjattuina liikuntatuokioina. Meillä on käytössä oma liikuntasali ja lähiympäristöstä löytyy paljon metsiä ja puistoja, joihin retkeilemme viikoittain sekä pidämme erilaisia teemapäiviä.

Päiväkodin johtaja Satu Laksila
puh. 040 359 3265
satu.laksila@pilkepaivakodit.fi

Mannisenmäentie 2
40270 Jyväskylä

Pilke Meritähti

Pilke-päiväkoti Meritähti sijaitsee Kuokkalan Tikassa. Pieni ja kodikas päiväkotimme tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkotimme avarat ja valoisat tilat luovat toimivat puitteet lasten sisäpuuhille ja houkuttelevat seikkailemaan.  Päiväkodin turvallinen piha sekä sen ympäristö mahdollistavat erilaisten liikuntamuotojen harrastamisen sekä seikkailemisen myös ulkona. Vieressä sijaitseva Tikan koulu mahdollistaa kurkistuksen koulumaailmaan jo eskarivuoden aikana.

Päiväkodin johtaja Sanna-Kaisa Kuronen
Puh. 040 578 3218
sanna-kaisa.kuronen@pilkepaivakodit.fi

Toritie 24
40520 Jyväskylä

,

Pilke Satulinna

Pilke Satulinna sijaitsee Jyväskylässä Kekkolantiellä. Satulinna tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta. Päiväkodin arki täyttyy monipuolisista aktiviteeteista kuten retkeilyistä, teatteriesityksistä ja askartelu- ja maalaustuokioista lepohetkiä unohtamatta.

Päiväkodin johtaja Satu Laksila
puh. 040 359 3265
satu.laksila@pilkepaivakodit.fi

Kekkolantie 25,
40520 Jyväskylä

Päiväkodit Jyväskylä

, hirsipäiväkodit

Pilke luontopäiväkoti Verso

Pilke luontopäiväkoti Verso aukesi elokuussa 2019 Jyväskylään upeaan hirsirakennukseen. Päiväkoti Verso tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on hoitopaikkoja 96 lapselle. Luontopäiväkoti Versossa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely.

Päiväkodin johtaja Jaana Rainio
Puh. 040 457 3955
jaana.rainio@pilkepaivakodit.fi

Suopursutie 3
40530 Jyväskylä

, Englanninkieliset päiväkodit

Pilke Playschool Jyväskylä

Pilke Playschool Jyväskylä on englanninkielinen päiväkoti Jyväskylässä. Pilke Playschool Jyväskylä tarjoaa kaikille lapsille turvallisen oppimisympäristön ja toiminnan keskiössä on pedagogiikka. Meille on tärkeää lapsen sosiaalisten taitojen kehittyminen ja yksilöllinen kasvu. Päiväkodin arjessa käytetään sujuvasti sekä suomen että englannin kieltä.
Päiväkodin kielirikasteisessa ryhmässä pääkielenä on suomi ja englannin kieli näkyy kielirikasteisena toimintana, jossa lapsen on helppo tutustua uuteen kieleen vähitellen. Kielirikasteisessa varhaiskasvatuksessa lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä.

Päiväkodin johtaja Sanna-Kaisa Kuronen
Puh. 040 578 3218
sanna-kaisa.kuronen@pilkepaivakodit.fi

Vaasankatu 2
40100 Jyväskylä

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa