Pilke yksityiset päiväkodit
Hyvinkää

Englanninkieliset päiväkodit

Pilke taidepäiväkoti Taikahattu

Hyvinkään keskustassa sijaitsevassa Pilke taidepäiväkoti Taikahatussa lapsi saa sukeltaa taiteen maailmaan. Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille. Taide- ja ilmaisupainotteisuuden tarkoituksena on vahvistaa lapsen luovuutta, uteliaisuutta ja kokeilumieltä. Ilmaisun monet muodot toteutuvat päiväkodin arjessa kuvallisena, sanallisena ja kehollisena ilmaisuna. Taikahatussa järjestetään kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi ja lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä.

Päiväkodin johtaja Niina Berg
p. 040 559 0323
niina.berg@pilkepaivakodit.fi

Sähkökatu 14
05800 Hyvinkää

Pilke taidepäiväkoti Ihmekone

Hyvinkään keskustassa sijaitsevassa Pilke taidepäiväkoti Ihmekoneessa lapsi saa sukeltaa taiteen maailmaan. Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille. Taide- ja ilmaisupainotteisuuden tarkoituksena on vahvistaa lapsen luovuutta, uteliaisuutta ja kokeilumieltä. Ilmaisun monet muodot toteutuvat päiväkodin arjessa kuvallisena, sanallisena ja kehollisena ilmaisuna.

Päiväkodin johtaja Tarja Honkaharju
Puh. 045 881 8945
tarja.honkaharju@pilkepaivakodit.fi

Parantolankatu 11
05800 Hyvinkää

Englanninkieliset päiväkodit

Kids’ Valley

Kids’ Valley sijaitsee Hyvinkäällä Hanneksenkadulla omakotitalossa. Kids’ Valley on lämmin, kodinomainen päiväkoti, jossa on 29 hoitopaikkaa. Päiväkoti on täysin englanninkielinen. Kids’ Valley tarjoaa hienon mahdollisuuden lapsille oppia englantia leikin, musiikin, taiteen, liikunnan sekä luonnon välityksellä.

Päiväkodin johtaja Nina Epie
Puh. 040 839 9932
nina.epie@pilkepaivakodit.fi

Hanneksenkatu 4
05880 Hyvinkää

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa