Pilke yksityiset päiväkodit
Mikkeli

Pilke liikuntapäiväkoti Kieppi

Pilke liikuntapäiväkoti Kieppi aukeaa Mikkelin keskustaan upouusiin tiloihin. Päiväkoti Kieppi tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille. Pilke Kieppi on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tukea lapsen fyysistä aktiivisuutta päiväkodin arjessa, vahvistaa lapsen kiinnostusta liikuntaan ja liikunnalliseen elämäntapaan sekä opettaa lapselle terveellistä ja turvallista suhtautumista omaan kehoon ja ympäristöönsä.

Asiakkuusjohtaja
Riikka Mattsson
040 579 9066
riikka.mattsson@pilkepaivakodit.fi

Nuijamiestenkatu 12,
50100 Mikkeli.

Pilke tiedepäiväkoti Sirius

Pilke tiedepäiväkoti Sirius aukesi lokakuussa 2018 Kirkonvarkauteen Mikkeliin. Päiväkoti Siriuksessa lapset tutkivat, kokevat ja pohtivat itse hyödyntäen uusinta tekniikkaa tablettien, robottirakentelun ja muiden älylaitteiden avulla. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Hae nyt päiväkotipaikkaa!

Päiväkodin johtaja Susanna Parkkinen
puh. 040 4573 953
susanna.parkkinen@pilkepaivakodit.fi

Väänäsenpolku 2
50700 Mikkeli

Pilke musiikkipäiväkoti Sävelpolku

Pilke musiikkipäiväkoti Sävelpolku aukesi Poikolanrinteeseen Tupalaan elokuussa 2018. Musiikkipainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena. Hae nyt päiväkotipaikkaa!

Päiväkodin johtaja Susanna Parkkinen
puh.040 4573 953
susanna.parkkinen@pilkepaivakodit.fi

Poikolanrinne 1,
50170 Mikkeli

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa