Pilke yksityiset päiväkodit
Liminka

hirsipäiväkodit

Pilke tiedepäiväkoti Loimu

Pilke tiedepäiväkoti Loimu avasi ovensa elokuussa 2022 upouuteen hirsirakennukseen Saunarannantielle. Päiväkoti Loimu tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa keskitytään lasten ajatuksista ja kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä. Alle kolmevuotiaiden tiedekasvatus perustuu aistien käyttämiseen, havaitsemiseen, ihmettelyyn, kyselemiseen, tarinoihin ja satuihin. Päiväkodissa järjestetään myös yli 3-vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi. Hae nyt!

Päiväkodin johtaja
Tiina Lehtomäki
tiina.lehtomaki@pilkepaivakodit.fi
044 5756 563

Saunarannantie 2,
91910 Tupos

Pilke Jekku

Pilke-päiväkoti Jekku sijaitsee Limingan Pappilanpellossa. Päiväkodin viihtyisät, kodinomaiset tilat toimivat loistavana lähtökohtana päiväkodin monipuoliselle toiminnalle. Tutkimme lasten ja aikuisten kesken ympäröivää maailmaa kaikilla aisteilla. Matkaamme mielikuvituksen siivin satuseikkailuihin, musiikkimatkoille, temppuradoille ja taiteellisen kokemisen poluille. Päiväkodilla on suuri piha peleihin, leikkeihin ja erilaisiin mielikuvitusmatkoihin. Pihaleikkivälineiden lisäksi pihaltamme löytyy on leikkimökki ja laavu nuotiopaikkoineen, joka onkin ahkerassa käytössä. Pihalla kasvaa myös omenapuita ja marjapensaita, joiden hoitoa voimme yhdessä harjoitella.

Päiväkodin johtaja Saara Yli
Puh. 040 592 4551
saara.yli@pilkepaivakodit.fi

Lithoviuksenlaita 2
91900 Liminka

Pilke liikuntapäiväkoti Liminka

Pilke liikuntapäiväkoti Liminka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Liminganportissa. Päiväkotimme tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille. Ympäristömme tarjoaa lapsille monipuolisen mahdollisuuden liikkumiseen, tutkimiseen ja aistimiseen. Liikunnan ilo ja riemu ovat osa päivittäistä arkeamme. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Päiväkodin johtaja Saara Yli
Puh. 040 592 4551
saara.yli@pilkepaivakodit.fi

Pitkäkoskentie 1
91900 Liminka

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa