Pilke yksityiset päiväkodit
Järvenpää

hirsipäiväkodit

Pilke musiikkipäiväkoti Sonaatti

Musiikkipäiväkoti Sonaatti  tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta upouudessa hirsirakennuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella Laurilantiellä. Haarajoen juna-asemalle on alle kilometrin matka päiväkodilta. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Päiväkodissa järjestetään myös yli 3-vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi. Päiväkodissamme jokainen lapsi on oman elämänsä supertähti, juuri sellaisena kuin on. Hae nyt!

Asiakkuusjohtaja
Riikka Mattsson
040 579 9066
riikka.mattsson@pilkepaivakodit.fi

Laurilantie 45,
04410 Järvenpää.

Pilke liikuntapäiväkoti Kurkiaura

Liikuntapäiväkoti Kurkiaura aloitti toimintansa Lepolan alueella elokuussa 2017. Päiväkodin avarat ja valoisat tilat ovat lasta liikkumaan innostavat ja siellä on hyvin tilaa juosta ja touhuta. Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkodin tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Päiväkodin johtaja Mari Sissala
Puh. 040 9053 689
mari.sissala@pilkepaivakodit.fi

Kurkiaurankatu 5
04420 Järvenpää

päiväkoti järvenpää

Pilke Hilma

Pilke Hilma on pieni, lämminhenkinen ja kodinomainen yksityinen päiväkoti Järvenpäässä. Toimimme mielellämme pienryhmissä, jolloin kasvattajalla on mahdollisuus keskittyä paremmin yksilöllisesti jokaiseen lapseen ja ottaa kunkin mielenkiinnon kohteet huomioon. Meillä sisarustenkin on mahdollisuus leikkiä yhdessä.

Päiväkodin johtaja Mari Sissala
Puh. 040 9053 689
mari.sissala@pilkepaivakodit.fi

Kinnarinkatu 1
04430 Järvenpää

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa