Pilke iltapäiväkerhot
Espoo

Espoon yksityiset iltapäiväkerhot

Tiistilän iltapäiväkerho

Tiistilän iltapäiväkerhossa lapsi pääsee turvallisten aikuisten kanssa tutustumaan uusiin ystäviin ja monipuoliseen toimintaan. Ulkoilemme paljon, liikumme ja leikimme, askartelemme ja taiteilemme. Kerhossa tehdään myös läksyt. Yhteistyö koulun kanssa toimii joustavasti yhteisen henkilökunnan avulla. Tiistilän iltapäiväkerho siirtyy vuodenvaihteessa koulun mukana Tuomarilan koululle.

Tiistilän koulu
Tiistilänkuja 4, 02230 Espoo
kerhopuhelin 040 513 3909
tiistila@pilkepaivakodit.fi

Ymmerstan iltapäiväkerho

Ymmerstan iltapäiväkerhossa lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikunnan, kädentaitojen, luovan toiminnan ja musiikin maailmaan päivittäin tarjottavissa harrastekerhoissa. Turvalliset, kokeneet ohjaajat toimivat vahvassa yhteistyössä kodin ja koulun kanssa.

Ristihaantie 5, 02750 Espoo
kerhopuhelin 050 432 1253
ymmersta@pilkepaivakodit.fi

Soukan iltapäiväkerho

Soukan iltapäiväkerhossa toiminta on lapsilähtöistä, iloista ja aktiivista. Lapsen päivään kuuluu leikin, ulkoilun, läksyjen ja välipalan lisäksi hauskoja harrastekerhoja, kuten liikuntaa, kädentaitoja ja kokkausta. Omat tutut ohjaajat huolehtivat siitä, että jokainen lapsi huomioidaan yksilöllisesti.

Soukankuja 5, 02360 Espoo
kerhopuhelin 040 905 2918
soukka@pilkepaivakodit.fi

Karamzinin iltapäiväkerho

Karamzinin iltapäiväkerho on toiminnallinen ja hyväntuulinen iltapäiväkerho, jossa päällimmäisenä ovat leikkiminen, yhdessä tekeminen ja kaverit. Lapset tutustuvat vaivattomasti toisiinsa ja uusia kaverisuhteita syntyy kuin itsestään. Päivittäisissä harrastekerhoissamme lapset pääsevät tutustumaan kädentaitoihin, monipuoliseen liikuntaan, peleihin, luontoon ja retkeilyyn.

Kulloonmäentie 20, 02940 Espoo
Kerhopuhelin:
0509123669 1. luokat
0509108440 2. luokat
karamzin@pilkepaivakodit.fi

Jousenkaaren iltapäiväkerho

Jousenkaaren iltapäiväkerho toimii Uusikummun koulun uusissa ja hienoissa tiloissa. Iltapäiväkerhossa ulkoillaan runsaasti, leikitään, pelataan ja liikutaan yhdessä sekä herätellään luovuutta tarinoiden, askartelun, kuvataiteen ja luontoretkien avulla. Yhteistyössä koulun kanssa rakennamme pikkukoululaisille turvallisen kasvuympäristön. Tervetuloa!

Uusikummun koulu
Riihitontuntie 7 C,
02200 Espoo
Puh. 040 905 1815

Iivisniemen iltapäiväkerho

Iivisniemen iltapäiväkerhossa lapsi osallistuu monipuoliseen toimintaan turvallisessa ympäristössä osaavien ohjaajien läsnä ollessa. Läksyt tehdään aikuisen valvonnassa ja lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikuntaan, kädentaitoihin ja mediataitoihin ohjatun toiminnan kautta.

Arttelikuja 4, 02260 Espoo
kerhopuhelin 045 773 48566
iivisniemi@pilkepaivakodit.fi

Kuitinmäen iltapäiväkerho Duck Club

Duck club -iltapäiväkerho tarjoaa lapsille monipuolista toimintaa Kuitinmäen koululla liikunnan, ulkoilun, retkeilyn ja askartelun parissa. Läksyjä varten lapsille on varattu rauhallisia luokkatiloja. Näemme tärkeänä vahvan yhteistyön rakentamisen koulun ja perheiden kanssa.

Friisinkalliontie 4, 02240 Espoo
kerhopuhelin 045 773 10 760
duckclub@pilkepaivakodit.fi

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa