Pilke iltapäiväkerhot
Espoo

Espoon yksityiset iltapäiväkerhot

Smedsbyn iltapäiväkerho

Smedsbyn iltapäiväkerhossa lapsi osallistuu moninaiseen toimintaan turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä osaavien ohjaajien läsnä ollessa. Läksyt tehdään aikuisen valvonnassa ja lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikuntaan, kädentaitoihin ja mediataitoihin ohjatun toiminnan kautta.
Smedsbyn koulu

Vanha-Stens 5,
02750 Espoo
kerhopuhelin 044 493 8542
smedsby@pilkepaivakodit.fi

Mattlidenin iltapäiväkerho

Mattlidenin iltapäiväkerhossa lapsi osallistuu moninaiseen toimintaan turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä osaavien ohjaajien läsnä ollessa. Läksyt tehdään aikuisen valvonnassa ja lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikuntaan, kädentaitoihin ja mediataitoihin ohjatun toiminnan kautta.

Mattlidenin koulu

Matinsyrjä 1,
02230 Espoo
kerhopuhelin 044 493 8541
mattlidens1@pilkepaivakodit.fi

Kungsgårdsin iltapäiväkerho

Kungsgårdsin iltapäiväkerhossa lapsi osallistuu moninaiseen toimintaan turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä osaavien ohjaajien läsnä ollessa. Läksyt tehdään aikuisen valvonnassa ja lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikuntaan, kädentaitoihin ja mediataitoihin ohjatun toiminnan kautta.
Kungsgårdsin koulu

Hans Westerlundintie 7,
02780 Espoo
kerhopuhelin 044 493 8539
kungsgardsskolan@pilkepaivakodit.fi

Lagstadin iltapäiväkerho

Lagstadin iltapäiväkerhossa lapsi osallistuu moninaiseen toimintaan turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä osaavien ohjaajien läsnä ollessa. Läksyt tehdään aikuisen valvonnassa ja lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikuntaan, kädentaitoihin ja mediataitoihin ohjatun toiminnan kautta.

Lagstadin koulu

Espoonkatu 7
02770 Espoo
kerhopuhelin 044 493 8537
lagstads@pilkepaivakodit.fi

Albergan iltapäiväkerho

Albergan iltapäiväkerhossa lapsi osallistuu moninaiseen toimintaan turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä osaavien ohjaajien läsnä ollessa. Läksyt tehdään aikuisen valvonnassa ja lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikuntaan, kädentaitoihin ja mediataitoihin ohjatun toiminnan kautta.
Albergan koulu

Veräjäpellonkatu 2-4,
02650 Espoo
kerhopuhelin 044 493 8833
alberga@pilkepaivakodit.fi

Westendinpuiston iltapäiväkerho

Westendinpuiston iltapäiväkerhossa lapsi osallistuu moninaiseen toimintaan turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä osaavien ohjaajien läsnä ollessa. Läksyt tehdään aikuisen valvonnassa ja lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikuntaan, kädentaitoihin ja mediataitoihin ohjatun toiminnan kautta.
Westendinpuiston koulu

Hiiralantie 6
02160 Espoo
kerhopuhelin 040 905 1815
westendinpuisto@pilkepaivakodit.fi

Vanttilan iltapäiväkerho

Vanttilan iltapäiväkerhossa lapsi osallistuu moninaiseen toimintaan turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä osaavien ohjaajien läsnä ollessa. Läksyt tehdään aikuisen valvonnassa ja lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikuntaan, kädentaitoihin ja mediataitoihin ohjatun toiminnan kautta.

Vanttilan koulu

Nissintie 2,
02780 Espoo
kerhopuhelin 045 77348 566
vanttila@pilkepaivakodit.fi

Laajalahden iltapäiväkerho

Laajalahden iltapäiväkerhossa lapsi osallistuu moninaiseen toimintaan turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä osaavien ohjaajien läsnä ollessa. Läksyt tehdään aikuisen valvonnassa ja lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikuntaan, kädentaitoihin ja mediataitoihin ohjatun toiminnan kautta.

Laajalahden koulu

Lämpömiehenkuja 2-3
02150 Espoo
kerhopuhelin 040 905 2918
laajalahtiiltapaivakerho@pilkepaivakodit.fi

Kivimiehen iltapäiväkerho

Kivimiehen iltapäiväkerhossa lapsi osallistuu moninaiseen toimintaan turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä osaavien ohjaajien läsnä ollessa. Läksyt tehdään aikuisen valvonnassa ja lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikuntaan, kädentaitoihin ja mediataitoihin ohjatun toiminnan kautta.

Iivisniemen koulu
Lämpömiehenkuja 2
02150 Espoo
kerhopuhelin 040 1843 610
kivimies@pilkepaivakodit.fi

Friisilän iltapäiväkerho

Friisilän iltapäiväkerhossa lapsi pääsee turvallisten aikuisten kanssa tutustumaan uusiin ystäviin ja monipuoliseen toimintaan. Ulkoilemme paljon, liikumme ja leikimme, askartelemme ja taiteilemme. Kerhossa tehdään myös läksyt. Yhteistyö koulun kanssa toimii joustavasti yhteisen henkilökunnan avulla.

Friisilän koulu

Holmanniitynkuja 10,
02240 Espoo
kerhopuhelin 040 513 39 09
friisila@pilkepaivakodit.fi

Ymmerstan iltapäiväkerho

Ymmerstan iltapäiväkerhossa lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikunnan, kädentaitojen, luovan toiminnan ja musiikin maailmaan päivittäin tarjottavissa harrastekerhoissa. Turvalliset, kokeneet ohjaajat toimivat vahvassa yhteistyössä kodin ja koulun kanssa.

Ristihaantie 5, 02750 Espoo
kerhopuhelin 050 432 1253
ymmersta@pilkepaivakodit.fi

Kuitinmäen iltapäiväkerho Duck Club

Duck club -iltapäiväkerho tarjoaa lapsille monipuolista toimintaa Kuitinmäen koululla liikunnan, ulkoilun, retkeilyn ja askartelun parissa. Läksyjä varten lapsille on varattu rauhallisia luokkatiloja. Näemme tärkeänä vahvan yhteistyön rakentamisen koulun ja perheiden kanssa.

Friisinkalliontie 4, 02240 Espoo
kerhopuhelin 045 773 10 760
duckclub@pilkepaivakodit.fi

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa