Uudet avattavat päiväkodit 2020

Kaarina

Avaamme tammikuussa 2020 luontopäväkoti Kanervan uuteen hirsirakennukseen!

Päiväkoti Kanerva aukeaa tammikuussa 2020!

Pilke päiväkodit Oy Päiväkoti avaa luontopainotteisen päiväkodin Kaarinaan Silvolankaareen tammikuussa 2020. Kanerva tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä hirsipäiväkodissa, jossa on 60 päiväkotipaikkaa 0–5-vuotiaille lapsille.

Luontopäiväkoti Kanervassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely.  Leikki, yhdessä tekeminen ja lasten ajatusten kuuleminen ohjaavat toimintaa.

Päiväkoti on hirsipäiväkoti, joka on vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja. Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Lue lisää päiväkodista täältä.

Siilinjärvi

Avaamme elokuussa 2020 musiikkipainotteisen päiväkoti Nuotin uudisrakennukseen.

Ekologinen hirsipäiväkoti Nuotti on satsaus lasten ja työntekijöiden hyvinvointiin.

Pilke päiväkodit Oy avaa hirsipäiväkodin Taivallahdelle osoitteeseen Silkkiuikuntie 1, 71800 Siilinjärvi elokuussa 2020. Rakennustyöt aloitetaan syksyn 2019 aikana.

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena.

Hirsipäiväkoti on vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja. Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Lue lisää päiväkodista täältä.

Saarijärvi

Avaamme elokuussa 2020 Saarijärvelle luontopainotteisen päiväkodin hirsirakennukseen.

Ekologisessa hirsipäiväkoti Solmussa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta.

Pilke luontopäiväkoti Solmu aukeaa Saarijärvelle elokuussa 2020. Päiväkoti Solmu tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä hirsipäiväkodissa, jossa on 72 päiväkotipaikkaa 0–5 lapsille. Hirsipäiväkoti on vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja. Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Terveellinen ja aistiystävällinen ympäristö lisää niin lasten kuin kasvattajienkin hyvinvointia päivän aikana.

Luontopäiväkoti Solmussa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely.  Leikki, yhdessä tekeminen ja lasten ajatusten kuuleminen ohjaavat toimintaa. Lapsen arjessa kokemat ja havainnoimat ilmiöt ovat oppimisen lähtökohtana. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea.

Lue lisää päiväkodista täältä.

Tutustu ekologiseen hirsipäiväkotiin!

Löydä lähin päiväkotisi