This post is available in: In English

Uudet avattavat päiväkodit syksy 2023

Espoo

Avaamme luontopäiväkodin Espoon Lystimäkeen elokuussa 2023

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Ylismäenkuja 12, 02200, Espoo

Luontopäiväkoti Unikko aukeaa Espoon Lystimäkeen elokuussa 2023.  Unikko tarjoaa monipuolista varhaiskasvatusta toiminnallisessa päiväkodissa, jossa on 44 hoitopaikkaa.

Unikko on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely, säännöllinen retkeily ja luonnossa liikkuminen. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea.

Tutustu päiväkotiin tästä. 

Järvenpää

Avaamme musiikkipäiväkodin Järvenpäähän elokuussa 2023 upouuteen hirsirakennukseen

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Laurilantie 45, 04410 Järvenpää.

Pilke musiikkipäiväkoti Sonaatti avaa ovensa elokuussa 2023. Päiväkoti Sonaatti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta kodikkaassa päiväkodissa. Päiväkodissamme jokainen lapsi on oman elämänsä supertähti, juuri sellaisena kuin on.

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus näkyy arjessamme rakkautena musiikkiin, ja meillä muun muassa lauletaan, soitetaan, tanssitaan ja improvisoidaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Tutustu päiväkotiin tästä. 

Mikkeli

Avaamme liikuntapäiväkodin Mikkelin keskustaan elokuussa 2023

Päiväkoti sijaitsee osoitteessaa Nuijamiestenkatu 12, 50100 Mikkeli.

Pilke liikuntapäiväkoti Kieppi aukeaa Mikkelin keskustaan upouusiin tiloihin elokuussa 2023. Päiväkoti Kieppi tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille.

Pilke Kieppi on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tukea lapsen fyysistä aktiivisuutta päiväkodin arjessa, vahvistaa lapsen kiinnostusta liikuntaan ja liikunnalliseen elämäntapaan sekä opettaa lapselle terveellistä ja turvallista suhtautumista omaan kehoon ja ympäristöönsä.

Tutustu päiväkotiin tästä. 

Oulu

Avaamme tiedepäiväkodin Pateniemenrantaan elokuussa 2023

Päiväkoti sijaitsee osoitteessaa Pateniemenranta 23 , 90800 Oulu

Tiedepäiväkoti Usva aukeaa Pateniemenrantaan elokuussa 2023. Usva tarjoaa monipuolista varhaiskasvatusta toiminnallisessa päiväkodissa, jossa on 66 hoitopaikkaa.

Usva on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa keskitytään lasten ajatuksista ja kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tarkastelua, aurinkokunnan tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua.

Alle kolmevuotiaiden tiedekasvatus perustuu aistien käyttämiseen, havaitsemiseen, ihmettelyyn, kyselemiseen, tarinoihin ja satuihin.

Tutustu päiväkotiin tästä. 

Tutustu ekologiseen hirsipäiväkotiin!

Löydä lähin päiväkotisi