Uudet avattavat päiväkodit syksy 2019

ESPOO

Avaamme elokuussa 2019 tiedepäiväkoti Sirun Espoon Lintuvaaraan.

Päiväkoti Siru on uusi ekologinen hirsipäiväkoti, jossa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta.

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Sirusta.

Avaamme elokuussa 2019 päiväkodin Espoon Lintuvaaraan uuteen hirsirakennukseen. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Tiedepainotteisuus kirjataan päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelmaan ja se näkyy monella eri tavalla päiväkodin arjessa. Päiväkotiin rakennetaan mm. leikkitilat siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun. Päiväkotiin tulee myös erillinen tutkimusleikkitila, jossa pienet professorit voivat tehdä tutkimuksiaan muun muassa pipeteillä, luupeilla, koeputkilla ja suurennuslaseilla. Lapsen leikki, luovuus ja aistien käyttö ovat hyviä alustoja harjoitella tieteellistä ajattelua, joka kehittää lapsen muistin ja oppimisen taitoja.

Meille on tärkeää, että lapset oppivat tiedepäiväkodissa oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta.

KAARINA

Avaamme elokuussa 2019 musiikkipäiväkoti Auroran Kaarinaan Piispanristiin.

Päiväkoti Aurora tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Aurorasta!

Päiväkoti  on musiikkipainotteinen ja siellä järjestetään varhaiskasvatusta myös ruotsin kielellä. Lapset käyttävät kieltä oman ryhmänsä ruotsinkielisten kasvattajien kanssa kaikessa päiväkodin toiminnassa, leikeissä ja arjen hetkissä. Suomenkielisillä lapsilla on mahdollisuus osallistua halutessaan ruotsinkielikylpy-toimintaan.

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Pienten lasten päivään sisältyy musiikki- ja ilmaisupedagogian lisäksi monipuolista toimintaa uuden päiväkodin sisätiloissa, pihalla ja retkillä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten retkeilyt, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

RAAHE

Avaamme elokuussa 2019 musiikkipäiväkoti Majakan Raaheen Aisapolulle.

Päiväkoti Majakka tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Majakasta.

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen.

Musiikkipainotteisuus toteutuu arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena.Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten retkeilyt, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

Keminmaa

Avaamme elokuussa 2019 luontopäiväkoti Virran Keminmaahan.

Päiväkoti Virta tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Virrasta.

Luontopäiväkoti Virrassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely.  Leikki, yhdessä tekeminen ja lasten ajatusten kuuleminen ohjaavat toimintaa. Lapsen arjessa kokemat ja havainnoimat ilmiöt ovat oppimisen lähtökohtana. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä.

Päiväkoti Kuutti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Kuutista.

Luontopäiväkoti Kuutissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely.  Leikki, yhdessä tekeminen ja lasten ajatusten kuuleminen ohjaavat toimintaa. Lapsen arjessa kokemat ja havainnoimat ilmiöt ovat oppimisen lähtökohtana. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea. 

Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

Kiuruvesi

Avaamme elokuussa 2019 musiikkipainotteisen päiväkoti Temmon uudisrakennukseen.

Päiväkoti Temmossa on päivähoitopaikkoja 0–5-vuotiaille lapsille. Pilke Tempo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Temmosta.

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on myös läsnä joka hetkessä.

Uudet avattavat päiväkodit 2020

Siilinjärvi

Avaamme elokuussa 2020 musiikkipainotteisen päiväkoti Nuotin uudisrakennukseen.

Ekologinen hirsipäiväkoti Nuotti Temmossa on satsaus lasten ja työntekijöiden hyvinvointiin.

Pilke päiväkodit Oy avaa hirsipäiväkodin Taivallahdelle osoitteeseen Linnuntie 4, 71800 Siilinjärvi elokuussa 2020. Rakennustyöt aloitetaan syksyn 2019 aikana.

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena.

Hirsipäiväkoti on vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja. Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Löydä lähin päiväkotisi