This post is available in: In English

Uudet avattavat päiväkodit tammikuu 2021

Kirkkonummi

Avaamme hirsipäiväkodin Sundsbergiin tammikuussa 2021

Ekologisessa hirsipäiväkoti Kasteessa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta.

Päiväkoti Kaste tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta suomeksi ja ruotsiksi lämminhenkisessä hirsipäiväkodissa, jossa on kuusi päiväkotiryhmää 0–5-vuotiaille lapsille. Yksi lapsiryhmistä on ruotsinkielinen. 

Tiedepäiväkodissa keskitytään lasten ajatuksista ja kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tarkastelua, aurinkokunnan tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua. Alle kolmevuotiaiden tiedekasvatus perustuu aistien käyttämiseen, havaitsemiseen, ihmettelyyn, kyselemiseen, tarinoihin ja satuihin.

Päiväkodin oppimisympäristöt on rakennettu siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun. Päiväkodissa on muun muassa erillinen tutkimusleikkitila, jossa pienet professorit voivat tehdä tutkimuksiaan pipeteillä, luupeilla, koeputkilla ja suurennuslaseilla. Päiväkodin piha, lähiympäristö ja erilaiset retkikohteet toimivat myös hyvinä tutkimuspaikkoina.

Tutustu päiväkotiin tästä!

 Lue lisää Pilkkeen hirsipäiväkodeista täältä. 

Helsinki

Avaamme musiikkipäiväkodin Vallilaan tammikuussa 2021

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Sturenkatu 21, 00510 Helsinki.

Avaamme upouuden musiikkipainotteisen päiväkodin Sturenkadulle tammikuussa 2021. Päiväkoti Paahtimo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on päiväkotipaikkoja 69 lapselle. Päiväkodissamme jokainen lapsi on oman elämänsä supertähti, juuri sellaisena kuin on.

Musiikkipainotteisuus näkyy arjessamme rakkautena musiikkiin, ja meillä muun muassa lauletaan, soitetaan, tanssitaan ja improvisoidaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Pienten lasten päivään sisältyy musiikki- ja ilmaisupedagogian lisäksi monipuolista toimintaa uuden päiväkodin sisätiloissa, pihalla ja retkillä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Tutustu päiväkotiin tästä!

Uudet avattavat päiväkodit elokuu 2021

Helsinki

Avaamme englanninkielisen päiväkodin Pasilaan elokuussa 2021

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Höyrykatu, 00240 Helsinki. 

Avaamme englanninkielisen päiväkodin Pasilaan elokuussa 2021. Pilke Playshool on lämminhenkinen, englanninkielinen päiväkoti, jossa lapsi pääsee sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa. Toteutamme päiväkodissa suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa englannin kielellä. 

Päiväkodissa lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä. Haluamme tutustuttaa lapset erilaisiin kulttuureihin ja auttaa heitä kehittymään uteliaaksi maailmankansalaisiksi. Meillä on yli 20-vuoden kokemus englanninkielisen varhaiskasvatuksen parissa ja henkilökunta, joka välittää aidosti lapsesta.

Tutustu päiväkotiin tästä. 

Orivesi

Avaamme liikuntapäiväkodin Orivedelle elokuussa 2021

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Riihitie 4, 35100 Orivesi. 

Avaamme upouuden hirsipäiväkodin Orivedelle Riihitielle elokuussa 2021. Päiväkodissa on 72 päiväkotipaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Lue lisää Pilkkeen hirsipäiväkodeista täältä. 

Pilke Huippu on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Tutustu päiväkotiin tästä. 

Kauniainen

Avaamme englanninkielisen ICEC hirsipäiväkodin Kauniaisiin elokuussa 2021

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Kasavuorentie 6, 02700 Kauniainen

Avaamme englanninkielisen päiväkoti ICEC:n hirsirakennukseen Kauniaisiin elokuussa 2021. ICEC-päiväkodeissa noudatetaan sekä suomalaista valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa että englantilaista EYFS-varhaiskasvatussuunnitelmaa. Päiväkodin toiminnassa korostetaan  lasten luovuutta, leikkiä, monikulttuurisuutta ja osallistavaa oppimista.

Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Terveellinen ja aistiystävällinen ympäristö lisää niin lasten kuin kasvattajienkin hyvinvointia päivän aikana.  Lue lisää Pilkkeen hirsipäiväkodeista täältä. 

Tutustu päiväkotiin tästä!

Tampere

Avaamme tiedepäiväkodin Vuorekseen elokuussa 2021

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Mäyränmäenkatu 2, 33720 Tampere. 

Pilke tiedepäiväkoti Komeetta aukeaa Vuorekseen tiedepäiväkoti Hokauksen naapuriin elokuussa 2021. Luonnontiedepainotteinen päiväkoti asettuu luonnikkaasti Tampereen moderniin kaupunginosaan, jossa yhdistyy luonnonläheisyys, laadukas arkkitehtuuri, ekologisuus, uusimmat tekniset ratkaisut ja pikkukaupunkimaiset palvelut. Päiväkodissa on 72-päiväkotipaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille.

Komeetta on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa keskitytään lasten ajatuksista ja kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tarkastelua, aurinkokunnan tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua. Alle kolmevuotiaiden tiedekasvatus perustuu aistien käyttämiseen, havaitsemiseen, ihmettelyyn, kyselemiseen, tarinoihin ja satuihin.

Tutustu päiväkotiin tästä!

Lohja

Avaamme luontopäiväkodin Lohjan asuntomessualueelle elokuussa 2021

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Sahapiha 2, 08100 Lohja. 

Pilke luontopäiväkoti Ulappa aukeaa Lohjan asuntomessualueelle elokuussa 2021. Päiväkoti Ulappa tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 60 päiväkotipaikkaa 0–5-vuotiaille lapsille.

Luontopäiväkoti Ulapassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen, ihmettely ja retkeily.  Leikki, yhdessä tekeminen ja lasten ajatusten kuuleminen ohjaavat toimintaa ja lapsen arjessa kokemat ja havainnoimat ilmiöt ovat oppimisen lähtökohtana.

Tutustu päiväkotiin tästä!

Tutustu ekologiseen hirsipäiväkotiin!

Löydä lähin päiväkotisi