Tulossa!

Uudet Pilke päiväkodit

Uudet Pilke päiväkodit

Uudet avattavat päiväkodit 2018-2019

VANTAA

KOIVUHAKA

Vantaan Pilke päiväkoti Pohjantähteä laajennetaan, minkä jälkeen päiväkotiin mahtuu neljä lapsiryhmää lisää. Pohjantähti sijaitsee Koivuhaassa Mesikukantielle ja se on kansainvälinen ja kaksikielinen päiväkoti, jossa sekä englanti että suomi ovat arkikieliä lapsille ja aikuisille. Laajennusosa valmistuu loppuvuonna 2018.

Lue lisää ja hae nyt päivähoitopaikkaa Pohjantähdestä.

Taidepäiväkoti Aarteiden Talon uusi päiväkotirakennus valmistui toukokuussa 2018 Tuusulan Hyrylässä Korkin alueella ja lapset sekä varhaiskasvattajat ovat asettuneet taloksi vastavalmistuneeseen hirsipäiväkotiin, jossa saa nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

 

Aarteiden Talon vanha päiväkotirakennus puretaan kesän aikana ja sen tilalle aletaan syksyllä 2018 rakentaa päiväkodin lisäosaa. Lisäosaan mahtuu kaksi lapsiryhmää lisää ja se valmistuu alkuvuonna 2019.

Uudet avattavat päiväkodit alkuvuosi 2019

VAASA

Avaamme tammikuussa 2019 päiväkodin Vaasan Pukinjärveen uudisrakennukseen. Päiväkoti Pikkuponi tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 75 päivähoitopaikkaa  0-5-vuotiaille lapsille.

Pikkuponi on kaksikielinen päiväkoti, jossa puhutaan sekä suomea että englantia. Tavoitteenamme on monipuolista kehittymistä ja oppimista tukevan varhaiskasvatuksen lisäksi tutustuttaa lapset englannin kieleen ja rohkaista heitä uuden kielen aktiiviseen käyttöön.

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa täältä.

KANGASALA

Avaamme alkuvuonna 2019 päiväkodin Ruutanaan uudisrakennukseen. Päiväkoti Kiuru tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 100 päivähoitopaikkaa  0-5-vuotiaille lapsille.

Kiuru on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Luontopäiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely ja säännöllinen retkeily. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea. 

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa täältä.

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa ja Twitterissä!

© Copyright 2016 Pilke Päiväkodit