This post is available in: In English

Uudet avattavat päiväkodit syksy 2021

Kemijärvi

Avaamme uuden musiikkipäiväkodin Kemijärvelle syksyllä 2021

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Jääsköntie, 98100 Kemijärvi. 

Pilke musiikkipäiväkoti Lounatuuli aukeaa Kemijärven keskustaan uudisrakennukseen syksyllä 2021. Päiväkodin toiminta alkaa elokuussa väistötiloissa Kallaanvaarassa. Uuden päiväkotirakennuksen valmistuttua syksyn mittaan, päiväkoti muuttaa Jääsköntielle keskustaan.

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus näkyy arjessamme rakkautena musiikkiin, ja meillä muun muassa lauletaan, soitetaan, tanssitaan ja improvisoidaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Tutustu päiväkotiin tästä. 

Joensuu

Avaamme hirsipäiväkodin Joensuuhun elokuussa 2021

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Opotantie 5, 80230 Joensuu.

Avaamme upouuden hirsipäiväkodin Joensuuhun Opotantielle elokuussa 2021. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Lue lisää Pilkkeen hirsipäiväkodeista täältä. 

Luontopäiväkoti Pihlajassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen, ihmettely ja retkeily.

Tutustu päiväkotiin tästä. 

Espoo

Avaamme englanninkielisen päiväkodin Laajalahteen elokuussa 2021

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Kivennavantie 21, 02130 Espoo. 

Avaamme englanninkielisen päiväkodin Laajalahteen elokuussa 2021. Pilke Playshool Laajalahti on lämminhenkinen, englanninkielinen päiväkoti, jossa lapsi pääsee sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa. Toteutamme päiväkodissa suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa englannin kielellä.

Päiväkodissa lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä. Haluamme tutustuttaa lapset erilaisiin kulttuureihin ja auttaa heitä kehittymään uteliaaksi maailmankansalaisiksi. Meillä on yli 20-vuoden kokemus englanninkielisen varhaiskasvatuksen parissa ja henkilökunta, joka välittää aidosti lapsesta.

Tutustu päiväkotiin tästä. 

Espoo

Pilke-päiväkoti Peippo aukeaa Espoon keskukseen syksyllä 2021

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Kirstinpiha 3, 02760 Espoo.

Peipossa järjestetään kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi ja lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä. Kielirikasteisessa toiminnassa lapsen on helppo tutustua uuteen kieleen vähitellen.

Varhaiskasvatuksen toteuttamisessa koemme tärkeänä lasten leikin, oivaltamisen ja osallisuuden toteutumisen lämpimässä vuorovaikutuksessa kasvattajien kanssa. Lasten päivään sisältyy monipuolista toimintaa uuden päiväkodin sisätiloissa, pihalla ja retkillä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Tutustu päiväkotiin tästä. 

Orivesi

Avaamme liikuntapäiväkodin Orivedelle elokuussa 2021

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Riihitie 4, 35100 Orivesi. 

Avaamme upouuden hirsipäiväkodin Orivedelle Riihitielle elokuussa 2021. Päiväkodissa on 72 päiväkotipaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Lue lisää Pilkkeen hirsipäiväkodeista täältä. 

Pilke Huippu on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Tutustu päiväkotiin tästä. 

Kauniainen

Avaamme englanninkielisen ICEC hirsipäiväkodin Kauniaisiin elokuussa 2021

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Kasavuorentie 6, 02700 Kauniainen

Avaamme englanninkielisen päiväkoti ICEC:n hirsirakennukseen Kauniaisiin elokuussa 2021. ICEC-päiväkodeissa noudatetaan sekä suomalaista valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa että englantilaista EYFS-varhaiskasvatussuunnitelmaa. Päiväkodin toiminnassa korostetaan  lasten luovuutta, leikkiä, monikulttuurisuutta ja osallistavaa oppimista.

Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Terveellinen ja aistiystävällinen ympäristö lisää niin lasten kuin kasvattajienkin hyvinvointia päivän aikana.  Lue lisää Pilkkeen hirsipäiväkodeista täältä. 

Tutustu päiväkotiin tästä!

Tampere

Avaamme tiedepäiväkodin Vuorekseen elokuussa 2021

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Mäyränmäenkatu 2, 33720 Tampere. 

Pilke tiedepäiväkoti Komeetta aukeaa Vuorekseen tiedepäiväkoti Hokauksen naapuriin elokuussa 2021. Luonnontiedepainotteinen päiväkoti asettuu luonnikkaasti Tampereen moderniin kaupunginosaan, jossa yhdistyy luonnonläheisyys, laadukas arkkitehtuuri, ekologisuus, uusimmat tekniset ratkaisut ja pikkukaupunkimaiset palvelut. Päiväkodissa on 72-päiväkotipaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille.

Komeetta on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa keskitytään lasten ajatuksista ja kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tarkastelua, aurinkokunnan tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua. Alle kolmevuotiaiden tiedekasvatus perustuu aistien käyttämiseen, havaitsemiseen, ihmettelyyn, kyselemiseen, tarinoihin ja satuihin.

Tutustu päiväkotiin tästä!

Tampere

Avaamme luontopäiväkodin Kaarilaan syyskuussa 2021

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Vaakonkatu 20, 33270 Tampere. 

Pilke-päiväkoti Lamminranta tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0–5-vuotiaille lapsille. Luontopäiväkoti Lamminrannassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen, ihmettely ja retkeily.

Päiväkoti sijaitsee ikäihmisten palvelutalon naapurissa. Rakennuksessa on yhteistiloja, jotka mahdollistavat sukupolvet yhdistävän ajanvieton.  Uskomme, että yhteisillä ulkoilu- ja leikkihetkillä rikastutetaan sekä lasten että ikääntyneiden asukkaiden arkea toki ottaen huomioon hoiva-asukkaiden voinnin ja kunnon.

Tutustu päiväkotiin tästä!

Lohja

Avaamme luontopäiväkodin Lohjan asuntomessualueelle elokuussa 2021

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Sahapiha 2, 08100 Lohja. 

Pilke luontopäiväkoti Ulappa aukeaa Lohjan asuntomessualueelle elokuussa 2021. Päiväkoti Ulappa tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 60 päiväkotipaikkaa 0–5-vuotiaille lapsille.

Luontopäiväkoti Ulapassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen, ihmettely ja retkeily.  Leikki, yhdessä tekeminen ja lasten ajatusten kuuleminen ohjaavat toimintaa ja lapsen arjessa kokemat ja havainnoimat ilmiöt ovat oppimisen lähtökohtana.

Tutustu päiväkotiin tästä!

Uudet avattavat päiväkodit tammikuu 2022

Helsinki

Avaamme englanninkielisen päiväkodin Pasilaan tammikuussa 2022

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Höyrykatu, 00240 Helsinki. 

Avaamme englanninkielisen päiväkodin Pasilaan tammikuussa 2022. Pilke Playshool on lämminhenkinen, englanninkielinen päiväkoti, jossa lapsi pääsee sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa. Toteutamme päiväkodissa suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa englannin kielellä. 

Päiväkodissa lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä. Haluamme tutustuttaa lapset erilaisiin kulttuureihin ja auttaa heitä kehittymään uteliaaksi maailmankansalaisiksi. Meillä on yli 20-vuoden kokemus englanninkielisen varhaiskasvatuksen parissa ja henkilökunta, joka välittää aidosti lapsesta.

Tutustu päiväkotiin tästä. 

Klaukkala

Avaamme tiedepäiväkodin Klaukkalaan tammikuussa 2022

Päiväkoti sijaitsee osoitteessa Kuusitie 4, 01840 Klaukkala

Pilke tiedepäiväkoti Hehku aukeaa Klaukkalan Vanha-Klaukan alueelle upouuteen hirsirakennukseen tammikuussa 2022. Päiväkodin toiminta alkaa jo elokuussa 2021 väistötiloissa Klaukkalan Kuusitiellä osoitteessa Kuusitie 4, 01840 Klaukkala. Uuden päiväkotirakennuksen valmistuttua alkuvuodesta 2022, päiväkoti muuttaa Vanha-Klaukan alueelle.

Hehku on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa keskitytään lasten ajatuksista ja kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tarkastelua, aurinkokunnan tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua. Alle kolmevuotiaiden tiedekasvatus perustuu aistien käyttämiseen, havaitsemiseen, ihmettelyyn, kyselemiseen, tarinoihin ja satuihin.

Tutustu päiväkotiin tästä. 

Tutustu ekologiseen hirsipäiväkotiin!

Löydä lähin päiväkotisi