Tulossa!

Uudet Pilke päiväkodit

Uudet Pilke päiväkodit

Uudet avattavat päiväkodit syksy 2019

KAARINA

Avaamme elokuussa 2019 musiikkipäiväkoti Auroran Kaarinaan Piispanristiin.  Päiväkoti Aurora tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

Päiväkoti  on musiikkipainotteinen ja siellä järjestetään varhaiskasvatusta myös ruotsin kielellä. Lapset käyttävät kieltä oman ryhmänsä ruotsinkielisten kasvattajien kanssa kaikessa päiväkodin toiminnassa, leikeissä ja arjen hetkissä. Suomenkielisillä lapsilla on mahdollisuus osallistua halutessaan ruotsinkielikylpy-toimintaan.

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Pienten lasten päivään sisältyy musiikki- ja ilmaisupedagogian lisäksi monipuolista toimintaa uuden päiväkodin sisätiloissa, pihalla ja retkillä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten retkeilyt, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

 

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Aurorasta!

RAAHE

Avaamme elokuussa 2019 musiikkipäiväkoti Majakan Raaheen Aisapolulle.  Päiväkoti Majakka tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena.Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten retkeilyt, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

 

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Majakasta.

KEMINMAA

Avaamme elokuussa 2019 luontopäiväkodin Keminmaahan. Päiväkoti Virta tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

 

Luontopäiväkoti Virrassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely.  Leikki, yhdessä tekeminen ja lasten ajatusten kuuleminen ohjaavat toimintaa. Lapsen arjessa kokemat ja havainnoimat ilmiöt ovat oppimisen lähtökohtana. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä.

 

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Virrasta.

LAPPEENRANTA

Avaamme elokuussa 2019 luontopäiväkoti Kuutin Lappeenrantaan, Joutsenoon, uudisrakennukseen. Päiväkoti Kuutti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

 

Luontopäiväkoti Kuutissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely.  Leikki, yhdessä tekeminen ja lasten ajatusten kuuleminen ohjaavat toimintaa. Lapsen arjessa kokemat ja havainnoimat ilmiöt ovat oppimisen lähtökohtana. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea. 

 

Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

 

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Kuutista.

KIURUVESI

Avaamme elokuussa 2019 musiikkipainotteisen päiväkodin Kiuruvedelle uudisrakennukseen. Päiväkoti Temmossa on päivähoitopaikkoja 0–5-vuotiaille lapsille. Pilke Tempo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

 

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on myös läsnä joka hetkessä.

 

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Pilke Temmosta.

Tulossa myös syksyllä 2019

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit