Tulossa!

Uudet Pilke päiväkodit

Uudet Pilke päiväkodit

Uudet avattavat päiväkodit alkuvuosi 2019

TUUSULA

HYRYLÄ

Taidepäiväkoti Aarteiden Talon uusi päiväkotirakennus valmistui toukokuussa 2018 Tuusulan Hyrylässä Korkin alueella ja lapset sekä varhaiskasvattajat ovat asettuneet taloksi vastavalmistuneeseen hirsipäiväkotiin, jossa saa nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Aarteiden Talon vanha päiväkotirakennus puretaan kesän aikana ja sen tilalle aletaan syksyllä 2018 rakentaa päiväkodin lisäosaa. Lisäosaan mahtuu kaksi lapsiryhmää lisää ja se valmistuu alkuvuonna 2019.

VAASA

Avaamme tammikuussa 2019 päiväkodin Vaasan Pukinjärveen uudisrakennukseen. Päiväkoti Pikkuponi tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 75 päivähoitopaikkaa  0-5-vuotiaille lapsille.

Pikkuponi on kaksikielinen päiväkoti, jossa puhutaan sekä suomea että englantia. Tavoitteenamme on monipuolista kehittymistä ja oppimista tukevan varhaiskasvatuksen lisäksi tutustuttaa lapset englannin kieleen ja rohkaista heitä uuden kielen aktiiviseen käyttöön.

 

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Pikku Ponista.

KANGASALA

Avaamme maaliskuussa 2019 päiväkodin Ruutanaan uudisrakennukseen. Päiväkoti Kiuru tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 100 päivähoitopaikkaa  0-5-vuotiaille lapsille.

Kiuru on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Luontopäiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely ja säännöllinen retkeily. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea. 

 

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Kiurusta.

LOHJA

Avaamme tammikuussa 2019 päiväkodin Lehtolankaaren uudisrakennukseen. Pilke musiikkipäiväkoti Marakassi tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 60 päivähoitopaikkaa  0-6-vuotiaille lapsille.

Marakassi on musiikkipainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena.

 

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Marakassista.

SOTKAMO

Avaamme tammikuussa 2019 päiväkodin Sotkamon Kirkkotielle uudisrakennukseen. Pilke musiikkipäiväkoti Pajupilli on musiikki- ja luontopainotteinen ja tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 75 päivähoitopaikkaa  0-5-vuotiaille lapsille.

Päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Lisäksi lapsi oppii päiväkodissa myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta ja toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely ja säännöllinen retkeily.

 

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Pajupillistä.

ISOKYRÖ

Pilke liikuntapäiväkoti Loikka muuttaa alkuvuodesta 2019 uuteen hienoon hirsirakennukseen osoitteeseen Piiloluolantie 61500 Isokyrö ja päiväkotiin tulee lisää päivähoitopaikkoja. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Terveellinen ja aistiystävällinen ympäristö lisää niin lasten kuin kasvattajienkin hyvinvointia päivän aikana.

Päiväkoti Loikka aloitti toimintansa 1.8.2018 päiväkoti Nuppulan tiloissa. Loikka on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. 

 

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Loikasta.

Uudet avattavat päiväkodit syksy 2019

RAAHE

Avaamme elokuussa 2019 musiikkipäiväkoti Majakan Raaheen Aisapolulle.  Päiväkoti Majakka tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena.Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten retkeilyt, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

 

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Majakasta.

KEMINMAA

Avaamme elokuussa 2019 luontopäiväkodin Keminmaahan. Päiväkoti Virta tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

 

Luontopäiväkoti Virrassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely.  Leikki, yhdessä tekeminen ja lasten ajatusten kuuleminen ohjaavat toimintaa. Lapsen arjessa kokemat ja havainnoimat ilmiöt ovat oppimisen lähtökohtana. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä.

 

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Virrasta.

LAPPEENRANTA

Avaamme elokuussa 2019 luontopäiväkoti Kuutin Lappeenrantaan uudisrakennukseen. Päiväkoti Kuutti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

 

Luontopäiväkoti Kuutissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely.  Leikki, yhdessä tekeminen ja lasten ajatusten kuuleminen ohjaavat toimintaa. Lapsen arjessa kokemat ja havainnoimat ilmiöt ovat oppimisen lähtökohtana. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea. 

 

Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

 

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Kuutista.

KIURUVESI

Avaamme syksyllä 2019 musiikkipainotteisen päiväkodin Kiuruvedelle uudisrakennukseen. Päiväkoti Temmossa on päivähoitopaikkoja 0–5-vuotiaille lapsille. Pilke Tempo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

 

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on myös läsnä joka hetkessä.

 

Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa Pilke Temmosta.

Tulossa 2019

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit