Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Vantaan päiväkoti Hohdossa alkoi perhekerho

Pilke tiedepäiväkoti Hohdossa alkoi perhekerho- mukavaa ja leppoista tekemistä alueen perheille!

 

Vantaan Kivistössä Pilke tiedepäiväkoti Hohdossa on alkanut perhekerhotoiminta. Perheiden aamu järjestettiin ensimmäisen kerran torstaina 28 helmikuuta 2019 klo 9.30-11.00.

 

Perhekerho on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessäoloa kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä. Ohjelmassa on myös mm. satuhierontaa, mindfullnesia sekä improvisaatiota ja teatteriesityksiä.

 

”Haluamme tarjota alueen perheille kohtaamispaikan sekä mukavaa yhteistä tekemistä päiväkotimme monipuolisissa tiloissa. Toivomme Hohdon perheiden aamun olevan rento ja mukava tilaisuus, jonne kaikkien on helppo tulla.” kertoo päiväkodin johtaja Anu Avelin-Rahtu.

 

Perhekerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii. Perhekerho järjestetään joka toinen torstai alkaen 28.2. Seuraavat kerrat ovat 14.3., 28.3., 11.4. ja 25.4.

 

Tiedepainotteinen päiväkoti Hohto aukesi elokuussa 2018 Kivistöön juna-aseman läheisyyteen, osoitteeseen Spinellikuja 4, 01700 Vantaa. Päiväkoti Hohto tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 170 päiväkotipaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille.

 

Lisätietoja:
Anu Avelin-Rahtu
Pilke tiedepäiväkoti Hohdon johtaja
p. 040 457 3961
anu.avelin-rahtu@pilkepaivakodit.fi www.pilkepaivakodit.fi

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on nyt 112 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilkkeen laatulupaus on –parasta oppia pienelle!

 

Lue Pilke tiedepäiväkoti Hohdosta täältä!