Pilke tiedottaa

Tiedote: Reija Ketoja on aloittanut Pilke päiväkotien henkilöstöjohtajana

Tiedote 24.1.2018

Reija Ketoja on aloittanut Pilke päiväkotien henkilöstöjohtajana

Reija Ketoja on nimitetty Pilke päiväkotien henkilöstöjohtajaksi 10.1.2018 alkaen.

Reija on koulutukseltaan KTM ja ennen Pilkkeelle siirtymistä hän on toiminut 10 vuoden ajan henkilöstöhallinnon tehtävissä useissa kansainvälisissä yrityksissä kuten Nokialla, Accenturella, Citibankissa ja Kraft Foodsilla.

Pilke päiväkodeilla Reija on johtoryhmän jäsen ja hänen toimenkuvanaan on henkilöstöhallinnon erilaiset tehtävät kuten yrityksen rekrytoinnin kehittäminen, työsuhdeasiat sekä liitto- ja oppilaitosyhteistyöt.

”On tuntunut todella hyvältä aloittaa työt Pilkkeellä. Ihmiset ovat ystävällisiä ja auttavaisia, hyvä yhteishenki huokuu porukasta. Pilke vaikuttaa olevan nimensä veroinen työpaikka.” Reija Ketoja kommentoi.

 

Lisätietoja:

Minna Martikainen
Toimitusjohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 044 5212 159
minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi 

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 79 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi
Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 22 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 4000 lasta ja yritys työllistää noin 900 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilkkeen laatulupaus on – parasta pienelle!