Pilke tiedottaa

Tiedote: Pilke tiedepäiväkoti Väläyksessä alkoi perhekahvilatoiminta

Lehdistötiedote 14.9.2018

 

MLL Kuopion yhdistyksen perhekahvilatoiminta alkoi Pilke tiedepäiväkoti Väläyksessä

 

Kuopion Saaristokaupungin Pilke tiedepäiväkoti Väläyksessä alkoi perhekerho tiistaina 11. syyskuuta 2018. Perhekerho on avoin kohtaamispaikka tiistaiaamuisin klo 9.15–10.45 kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessä oloa seurustelun ja lasten omien leikkien merkeissä. Kerhossa myös askarrellaan, musisoidaan ja jumpataan.

 

Perhekerho toimii Pilke-päiväkoti Väläyksen tiloissa osoitteessa Retiisikatu 1,70820 Kuopio. Kahvilaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii.

 

Haluamme tarjota alueemme kotona oleville vanhemmille ”olohuoneen”, jossa sekä lapset että aikuiset voivat viettää mukavan aamupäivän toisiinsa tutustuen ja vertaistukea saaden. Toivomme Väläyksen perhekahvilan olevan paikka, jonne kaikkien halukkaiden on helppo tulla. Perhekerho antaa mukavan mahdollisuuden lapsille ja vanhemmille tutustua päiväkotiympäristöön ennen päiväkodin alkua.” kertoo päiväkoti Väläyksen johtaja Susanna Nissinen.

 

Pilke tiedepäiväkoti Väläys aukesi Kuopion Saaristokaupunkiin elokuussa 2017. Päiväkodissa on 96 hoitopaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille ja päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta. Päiväkodin oppimisympäristöt on suunniteltu siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun. Päiväkodissa on muun muassa erillinen tutkimusleikkitila, jossa pienet tieteilijät voivat tehdä tutkimuksiaan pipeteillä, luupeilla, koeputkilla, suurennuslaseilla, mikroskoopeilla ja valopöydällä. Päiväkodissa järjestetään myös muskaria sekä tiedekerhoa.

 

Lisätietoja:

 

Päiväkodin johtaja Susanna Nissinen
puh. 040 457 0076
susanna.nissinen@pilkepaivakodit.fi

 

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on nyt 99 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi
Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 6200 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilkkeen laatulupaus on – parasta oppia pienelle!