Pilke tiedottaa

Tiedote: Pilke päiväkodit Oy on ostanut Lappeenrannan MLL:n Tirikan päiväkodin

Pilke avaa Lappeenrantaan kaksi uutta päiväkotia syksyllä 2019.

 

Pilke päiväkodit Oy on ostanut Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lappeenrannan yhdistykseltä Tirikan päiväkodin liiketoiminnan. Päiväkoti siirtyy Pilke päiväkodeille 1.1.2019.

 

Tirikan päiväkoti sijaitsee Lappeenrannassa osoitteessa Armilankatu 33 A, 53100 Lappeenranta. Tirikka tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta kuudessa päiväkotiryhmässä. Päiväkodin arkitoiminta jatkuu tuttuun tapaan.

 

”Olemme tyytyväisiä, että Tirikan päiväkodin toiminta jatkuu kotimaisen yrityksen voimin. Lappeenrannan kaupungin siirryttyä palvelusetelimalliin meidän pieni yhdistyksemme ei enää pysty tuottamaan varhaiskasvatuspalveluja entiseen tapaan. Pilke-konsernilla on leveämmät hartiat laadukkaan toiminnan takaamiseen”, sanoo MLL:n Lappeenrannan yhdistyksen puheenjohtaja Ritva Virransalo.

 

“Tirikan päiväkodin arvot ja toiminta ovat Pilke päiväkotien kaltaiset. Olemmekin iloisia saadessammejatkaa MLL:n vuosien aikana tekemää hyvää päiväkotitoimintaa. Tirikan päiväkodin pitkät perinteet jatkuvat nyt Pilke-perheen kanssa.” kommentoi Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

 

Pilke avaa Lappeenrantaan kaksi uutta päiväkotia syksyllä 2019. Pilke luontopäiväkoti Kuutti aukeaa Palstakujalle ja Pilke musiikkipäiväkoti Norppa aukeaa Minkinkadulle uudisrakennuksiin. Päiväkotien päivähoitomaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on nyt 104 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 6200 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

 

Lisätietoja:
Minna Martikainen
Toimitusjohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 044 5212 159
minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi