Pilke tiedottaa

Tiedote: Pilke päiväkodit osti Päivähoito Satumaa Oy:n Riihimäen liiketoiminnan.

Pilke päiväkodit Oy laajentaa toimintaansa ostamalla Päivähoito Satumaa Oy:n Riihimäen liiketoiminnan

 

Pilke päiväkodit Oy on ostanut Päivähoito Satumaan Riihimäen liiketoiminnan. Yrityskauppa vahvistettiin 1. huhtikuuta 2016.

Päiväkoti Satumaa sijaitsee Riihimäellä osoitteessa Koppelintie 40, 11710 Riihimäki. Päiväkodin toiminta jatkuu tuttuun tapaan. Myös hoitosuhde ja hoitomaksut jatkuvat ennallaan.

Päivähoito Satumaa Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2000. Yrityksellä on toimipisteitä Riihimäen lisäksi myös Hyvinkäällä ja Hausjärvellä.

Pilke Päiväkodeilla on entuudestaan toinenkin päiväkoti Riihimäellä, Pilke Sini-Emilia, joka sijaitsee Korttionmäessä.

“Päiväkoti Satumaa täydentää mukavasti Pilkkeen varhaiskasvatustoimintaa Riihimäellä. Satumaa ja Sini-Emilia sijaitsevat lähekkäin ja voimme järjestää lapsille esimerkiksi yhteisiä tapahtumia.” suunnittelee Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on yhteensä 44 päiväkotia Uudellamaalla, Lahdessa, Turussa ja Kouvolassa.

Lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 21
koululla Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa, Lahdessa, Porissa ja Vantaalla. Pilkkeen toiminnassa on mukana noin 2800 lasta. Työntekijöitä on noin 500.