Pilke tiedottaa

Tiedote: Pilke päiväkodit osti keravalaisen Kiddy House –päiväkotitoiminnan

LEHDISTÖTIEDOTE 6.6.2016

Pilke päiväkodit Oy laajentaa toimintaansa Keski-Uudellamaalla ostamalla keravalaisen Kiddy House –päiväkotitoiminnan – samalla yrityksen englanninkielinen päiväkotitoiminta vahvistuu

Pilke päiväkodit Oy on ostanut Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kalevan yhdistykseltä keravalaisen Kiddy House –päiväkotitoiminnan. Päiväkotitoiminnan siirto astuu voimaan 1. elokuuta 2016.

Päiväkoti Kiddy House sijaitsee Keravalla osoitteessa Marjatantie 19, 04230 Kerava. Kiddy House on kaksikielinen päiväkoti, jossa puhutaan sekä suomea että englantia.

Pilke päiväkodeilla on ennestään kolme englanninkielipainotteista päiväkotia: Taikapirtti Helsingissä, Merikatti Espoossa ja Tähtimetsä Turussa.

”Olemme todella innoissamme saadessamme vahvistusta
kaksikieliseen opetukseen Keravalla ja voimme jakaa osaamista ja välineistöä nykyisten englanninkielipainotteisten päiväkotiemme kanssa.” kommentoi Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

Pilke päiväkodeilla on ennestään viisi päiväkotia Keski-Uudellamaalla, yksi Järvenpäässä ja neljä Tuusulassa.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on yhteensä 45 päiväkotia Uudellamaalla, Lahdessa, Turussa ja Kouvolassa.

Lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 21
koululla Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa, Lahdessa, Porissa ja Vantaalla. Pilkkeen toiminnassa on mukana noin 3300 lasta. Työntekijöitä on noin 630.

Lisätietoja:

Minna Martikainen
Toimitusjohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 044 5212 159

Tarja Lehti
Hallituksen puheenjohtaja MLL Kaleva Kerava
p. 0400 462 147