Pilke tiedottaa

Tiedote: Pilke päiväkodit Oy on ostanut helsinkiläisen Ankkalampi- päiväkotiketjun Vuosaaren yksikön

LEHDISTÖTIEDOTE 13.8.2018

Pilke päiväkodit Oy osti kesällä helsinkiläisen Ankkalampi- päiväkotiketjun Vuosaaren yksikön

Pilke päiväkodit Oy:n toiminta laajenee entisestään Helsingissä uuden yrityskaupan myötä. Pilke on ostanut Oy Ankkalampi – Ankdammen Ab:ltä sen Vuosaaren päiväkodin liiketoiminnan. Yrityskauppa vahvistettiin 1. heinäkuuta 2018.

Päiväkoti sijaitsee Vuosaaren Aurinkolahdessa osoitteessa Leikosaarentie 24, 00980 Helsinki. Päiväkodin uusi nimi on Pilke Taikatähti.

Päiväkodin toiminta jatkuu tuttuun tapaan myös englanninkielisenä. Päiväkodin johtajaksi on valittu Pilkkeen pitkäaikainen päiväkodin johtaja Emmi Hellsten, joka luotsaa myös toista englanninkielistä päiväkotia, Pilke Taikavuorta, Helsingin Kalliossa.

”Pilkkeen valinta toiminnan jatkajaksi tuntui luontevalta ja uskon kaupan myötä kielirikasteisen ja lapsilähtöisen toiminnan jatkuvan päiväkodissa.” toteaa Heidi Ruhala, Oy Ankkalampi-Ankdammen Ab päiväkotien toimitusjohtaja.

”Olemme iloisia Pilke Taika-perheen kasvusta Helsingissä. Toiminta jatkuu englanninkielipainotteisena siten, että aloitamme siihen tutustumisen jo alle 3-vuotiaiden kanssa.” kertoo Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 94 päiväkotia ympäri Suomen. Helsingissä Pilkkeellä on ennestään kuusi päiväkotia ja kaksi uutta aukeaa vielä syksyn 2018 aikana Herttoniemeen ja Lehtisaareen.

Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi
Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 6200 lasta ja yritys työllistää noin 1000 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilkkeen laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

 

Lisätietoja:

Minna Martikainen
Toimitusjohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 044 5212 159
minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi 

 

Heidi Ruhala
Toimitusjohtaja
Oy Ankkalampi Ankdammen Ab
p. 040 516 6554
heidi@ankkalampi-ankdammen.fi