Pilke tiedottaa

Tiedote: Pilke päiväkodeille toinen päiväkoti Lahteen

LEHDISTÖTIEDOTE 3.8.2017

Pilke päiväkodeille toinen päiväkoti Lahteen – Päiväkoti Kärpänen siirtyi Pilke päiväkodeille 1.8.2017

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistys luopui päiväkoti Kärpäsen päiväkotitoiminnasta, joka siirtyi Pilke päiväkodeille 1. elokuuta 2017.

Päiväkoti Kärpäsellä on pitkät perinteet Lahdessa ja se on toiminut Kärpäsenmäellä osoitteessa Kiekkostenkatu 3 jo 60 vuoden ajan.

Päiväkoti Kärpäsessä on 60 päivähoitopaikkaa 1–6-vuotiaille lapsille. Päivähoitotoiminta jatkuu tuttuun tapaan. Myös MLL Lahden yhdistyksen muskari- ja perhekahvilatoiminta jatkuu päiväkodissa.

”Pilke päiväkodit Oy on erittäin iloinen saadessaan jatkaa päiväkoti Kärpäsen jo tutuksi tullutta monipuolista ja lasten näköistä toimintaa. Kärpäsen arvomaailma ja lasten kohtaaminen ovat meidän kanssa samankaltaisia ja niinpä Kärpänen on loistava lisäys Lahden Pilke-perheeseen.” iloitsee Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

”MLL Lahden yhdistys luovuttaa luottavaisin mielin päiväkotitoimintansa vankan aseman Suomessa saavuttaneelle Pilke päiväkodit Oy:lle. Yhdistys jatkaa edelleen lapsiperheitä tukevilla palveluillaan kuten muskarit, perhekahvilat ja lastenhoidon välitys”, puheenjohtaja Marika Sipilä toteaa.

Pilke päiväkodeilla on ennestään Lahdessa musiikkipäiväkoti Onnimanni, joka aukesi Ahtialaan tammikuussa 2016 uudisrakennukseen. Onnimannin kanssa samassa palvelukorttelissa sijaitsee hoivakoti Vallesmanni.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 69 päiväkotia ympäri Suomen. Lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 22 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilkkeen toiminnassa on mukana noin 4000 lasta. Työntekijöitä on noin 750. Yrityksen laatulupaus on – parasta pienelle!

LISÄTIETOJA:

Minna Martikainen
Toimitusjohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 044 5212 159
minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

Marika Sipilä
Puheenjohtaja
MLL Lahden yhdistys
p. 040 741 7515
marika.sipila@kliittouusimaa.fi

Pilke päiväkodeilla ja iltapäiväkerhoilla on yksi tavoite: tarjota lapselle hyvä päivä – joka päivä. Ja koska hyvään päivään ei ole yhtä kaavaa, tärkeintä on luoda turvallinen ja ilmapiiriltään kannustava hoitopaikka, jonne lapsen kiva mennä ja jossa on hyvä olla. Loppu tuleekin sitten luonnostaan – kunhan on vain pilkettä silmässä.