Pilke tiedottaa

Tiedote: Pilke on ostanut oululaisen päiväkoti Pyramidin

LEHDISTÖTIEDOTE 10.9.2018

Pilke päiväkodit Oy on ostanut oululaisen päiväkoti Pyramidin

Pilke päiväkodit Oy kasvaa vauhdilla – 14 uutta päiväkotia ja 3 yrityskauppaa kesäkuun jälkeen.

Pilke päiväkodit Oy:n toiminta laajenee entisestään Oulussa uuden yrityskaupan myötä. Pilke on ostanut montessoripäiväkoti Pyramidin liiketoiminnan. Yrityskauppa vahvistettiin 1. syyskuuta 2018.

Montessorileikkikoulu Pyramidi on toiminut 21 vuotta Oulun Toppilassa osoitteessa Kauppaseurantie 10, 90520 Oulu. Pyramidissa tarjotaan montessoripedagogista varhaiskasvatusta ja esiopetusta 27 alle kouluikäiselle lapselle. Päiväkodin toiminta jatkuu tuttuun tapaan ja päiväkodin johtajana jatkaa päiväkodin entinen omistaja Kristiina Jernberg.

”Pilkkeen arvopohja vastasi todella hyvin montessoripedagogisia arvojamme ja näkemystämme varhaiskasvatuksesta yleensä. Kaupantekoprosessi sujui jouhevasti ja positiivisessa hengessä. Liityimme ilolla Pilke- perheen jäseneksi.” kommentoi Kristiina Jernberg.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on nyt 98 päiväkotia ympäri Suomen. Oulussa Pilkkeellä on ennestään kuusi päiväkotia.

”Olen iloinen montessoriosaamisen jalkautumisesta Pilkkeelle.” iloitsee Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

Pilke avasi elokuussa 2018 14 uutta Pilke-päiväkotia, joista pohjoisin sijaitsee Torniossa ja eteläisin Vantaalla. Kesäkuun 2018 jälkeen yritys on tehnyt myös kolme yrityskauppaa Turussa, Helsingissä ja Oulussa.

Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi
Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke-päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 6200 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilkkeen laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

 

Lisätietoja:

Minna Martikainen
Toimitusjohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 044 5212 159
minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi