Pilke tiedottaa

Tiedote: Pilke avasi Poriin kaksi uutta päiväkotia

Lehdistötiedote julkaisuvapaa 15.8.2016

Pilke päiväkodit Oy avasi Poriin kaksi uutta päiväkotia

Pilke päiväkodit Oy avasi elokuussa 2016 kaksi päiväkotia Poriin. Pilke musiikkipäiväkoti Rytmi aukesi Porin Murtosenmutkaan Palokärjentielle tänään 15.8.2016 ja Pilke Tiilimäki Porin Tiilimäkeen 1.8.2016.

Pilke musiikkipäiväkoti Rytmi on uudisrakennus, jossa on 108 hoitopaikkaa viidessä ryhmässä 0–6-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa tarjotaan myös esiopetusta.

”Pilke musiikkipäiväkoti Rytmin valmistuminen helpottaa koko Ruosniemen alueen päivähoitopaikkatilannetta, joka on ollut haasteellinen”, kertoo Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

Päiväkoti Rytmissä musiikilla on tärkeä merkitys. Päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja.

Pilke Tiilimäessä tarjolla englannin kielikerhoa

Pilke musiikkipäiväkoti Rytmin lisäksi Pilke päiväkodit avasi toisen yksityisen päiväkodin Poriin Tiilimäentielle. Porin kaupunki lopetti päiväkotitoiminnan Tiilimäen päiväkodissa kesäkuussa.

Pilke päiväkodit vuokrasi päiväkotitilan Porin ensi- ja turvakotiyhdistykseltä ja jatkaa siinä päivähoitotoimintaa 1. elokuuta alkaen. Päiväkodin nimi säilyy Tiilimäkenä.

Päiväkodissa toimii kaksi päivähoitoryhmää ja siellä tarjotaan englannin kielen opetusta kielikerhossa 3–5-vuotialle lapsille.

Molempiin päiväkoteihin voi hakea tulosidonnaista palvelusetelihoitopaikkaa Porin kaupungin verkkosivuilta ja täyttää Pilke päiväkotien päivähoitohakemuksen Pilkkeen verkkosivuilla.

Perheiden päivähoitomaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan. Korkeimmillaan se on sama kuin kunnallisessa päivähoidossa.

”Aloitimme Porissa iltapäiväkerhotoiminnan syksyllä 2015 useassa koulussa. On hienoa, että nyt voimme tuoda myös Pilkkeen päiväkotitoiminnan osaksi Porin varhaiskasvatuspalveluverkostoa”, iloitsee Martikainen.

Lisätietoja:

Minna Martikainen
Toimitusjohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 044 5212 159
minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

 

Pilke päiväkodit Oy:llä on yhteensä 51 päiväkotia Uudellamaalla, Lahdessa, Turussa, Kouvolassa, Porissa, Nokialla ja Tampereella. Lisäksi se järjestää perusopetuksen iltapäiväkerhotoimintaa 23 koululla. Pilkkeen toiminnassa on mukana n. 3300 lasta. Työntekijöitä on n. 630.

 

Tutustu Pilke musiikkipäiväkoti Rytmiin täältä.
Tutustu Pilke Tiilimäkeen täältä.