Pilke tiedottaa

Tiedote: Espoolaiset Garden City Playschool -päiväkodit Pilkkeelle

LEHDISTÖTIEDOTE 20.9.2016

Pilke päiväkodit Oy on ostanut kolme englanninkielistä päiväkotia Espoossa

Pilke päiväkodit Oy on ostanut Junior Daycare Oy:ltä sen kolme Espoossa sijaitsevaa englanninkielistä päiväkotia. Yrityskauppa sinetöitiin perjantaina 16. syyskuuta 2016.

Päiväkodit ovat nimeltään Garden City Playschool –päiväkoteja eli Tapiola Playschool, Westend Playschool ja Mäntyviita Playschool. Päiväkodeista kaksi sijaitsee Espoon Tapiolassa Kaskenkaatajantiellä sekä Mäntyviidassa. Kolmas päiväkoti sijaitsee Espoon Westendissä Westendintiellä.

Päiväkodeissa on yhteensä n. 120 päivähoitopaikkaa 1–6-vuotiaille lapsille. Westendissä sekä Kaskenkaatajantiellä päivähoidossa olevat lapset ovat 3–6-vuotiaita ja Mäntyviidassa 1–5-vuotiaita. Päiväkodit jatkavat edelleen englanninkielisellä painotuksella.

Yrityskaupan myötä Pilkkeen englanninkielinen päiväkotitoiminta vahvistuu entisestään. Pilke päiväkodeilla on ennestään seitsemän englanninkielipainotteista päiväkotia Helsingissä, Espoossa, Turussa, Keravalla, Porissa ja Nokialla.

”Olemme todella innoissamme saadessamme vahvistusta Pilkkeen kaksikieliseen opetukseen ja voimme jakaa osaamista sekä välineistöä nykyisten englanninkielipainotteisten päiväkotiemme kanssa.” kommentoi Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tuottava yritys, jolla on yhteensä 51 päiväkotia Uudellamaalla, Lahdessa, Kouvolassa ja Turun seudulla, Porissa, Tampereella sekä Nokialla.

Lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 23
koululla Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa, Lahdessa, Porissa, Vantaalla ja Kirkkonummella. Pilkkeen toiminnassa on mukana noin 3300 lasta. Työntekijöitä on noin 600.

Lisätietoja:

Minna Martikainen
Toimitusjohtaja
p. 044 5212 159
minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi