Pilke språkbadsdaghemmet Merituuli

Glatt och hemtrevligt, svenskspråkigt daghem!

Pilke språkbadsdaghemmet Merituuli

Glatt och hemtrevligt, svenskspråkigt daghem!

Öppettider

Må–Fr kl. 7.30–17 (enligt behov)

Grupper

  • Tfn. 0400 461 214

Priser

Vårt daghem använder Esbo stads servicesedel från och med 1.8.2021. Läs mer här!

Från och med 1.8.2021 är klientavgiften som högst 318 €/månad med Esbos servicesedel. Servicesedelns värde och den avtalade vårdtiden påverkar avgiften.

Daghemmet deltar i Esbo stads experiment med 20 kostnadsfria timmars småbarnspedagogik i veckan för 5-åriga barn. Be om mer information av daghemschefen.

Merituuli är et språkbadsdaghemmet i Olari

Vi är ett litet och hemtrevligt, privat daghem med språkbad i svenska i närheten av invånarparken i Olars. Hos oss lär sig barnen svenska i en trygg miljö genom lek, sång, ramsor och vardagssysslor. Våra utrymmen är hemtrevliga och vårt mål är att skapa en miljö där varje barn har något meningsfullt att göra.

Det viktigaste för oss är en positiv atomsfär och glada barn som trivs på vårt daghem. I en liten grupp är det möjligt att se och höra varje barn. En annan central aspekt är samarbete och ömsesidigt förtroende med föräldrarna. Vårt mångsidiga veckoprogram innehåller bland annat musik, motion, skapande verksamhet (pyssel/bakning), smågruppsverksamhet samt fri lek. Vi har dagligen uteaktiviteter där vi på olika sätt använder lekparkerna, naturen och idrottsplanen som finns i vår närmiljö.

Läs mer om fördelarna med flerspråkighet i managers blogginlägg.

 

”Som mamma kunde jag inte vara lyckligare och nöjdare med Merituuli dagis som dagvårdsplats. Min son, 3 år, går gärna till dagis varje morgon, tycker om det mycket och utvecklas enormt. Pedagogerna är supertrevliga, alla mammors dröm. Och det är inte alls en nackdel att det svenska språket redan är en stor del i vardagen. Jag är förvånad över de enorma framstegen som har ägt rum både språkligt, men också i vardagliga sysslor på så kort tid … tack vare de underbara och professionella pedagogerna❤️”

Pilke språkbadsdaghemmet Merituuli - Fokus

Pilke språkbadsdaghemmet Merituuli - Plats

Meteorinkatu 6 A, 02210 ESPOO

Kontakt

Kontaktuppgifter

Föreståndare

Johanna Haaga

Tel. 040 455 8288
johanna.haaga@pilkepaivakodit.fi

Meteorinkatu 6 A
02210 ESPOO

Ansöker om dagvårdsplatserna

Fyll i Pilke-daghemmens dagvårdsansökan!

This post is available in: Suomi In English