Pilke tiedottaa

Raahen päiväkoti Majakka perustaa avoimen perhekerho Musa-Majakan

Mukavia aamupäiviä kahvittelun ja lasten pihaleikkien merkeissä raahelaisille perheille

Pilkkeen yksityinen päiväkoti Majakka avaa musiikkipainotteisen perhekerhon Musa-Majakan keskiviikkona 30.9.2020. Musa-Majakka toimii päiväkodin pihalla keskiviikkoisin klo 10-11 osoitteessa Aisapolku 3, 92150 Raahe.

Musa-Majakka tarjoaa mukavaa ja leppoista yhdessäoloa alueen perheille kahvittelun ja lasten omien pihaleikkien merkeissä. Musa-Majakassa musisoidaan päiväkodin opettajan Jaanan johdolla.

Musa-Majakka on avoin, maksuton kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Perhekerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii.

”Haluamme tarjota alueemme kotona oleville vanhemmille ”olohuoneen”, jossa sekä lapset että aikuiset voivat viettää mukavan aamupäivän toisiinsa tutustuen ja vertaistukea saaden. Toivomme Musa-Majakan olevan paikka, jonne kaikkien halukkaiden on helppo tulla. Perhekerho antaa mukavan mahdollisuuden lapsille ja vanhemmille tutustua päiväkotiympäristöön ennen päiväkodin alkua.” kertoo päiväkoti Majakan johtaja Vuokko Vinberg.

Päiväkoti Majakka aukesi Raaheen elokuussa 2019. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia.

Musiikkipainotteisuus näkyy päiväkodin arjessa rakkautena musiikkiin, ja päiväkodissa muun muassa lauletaan, soitetaan, tanssitaan ja improvisoidaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Lue lisää päiväkoti Majakasta. 

 

Lisätietoja:

Päiväkodin johtaja Vuokko Vinberg
Puh. 044 3281 896
vuokko.vinberg@pilkepaivakodit.fi

 

Pilke päiväkodit Oy on kasvava ja monipuolisesti suomalaisia lapsiperheitä palveleva yritys. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta, esiopetusta, iltapäiväkerhotoimintaa sekä lastenhoidon palveluja, ja autamme perheitä tasapainottamaan lasten ja aikuisten tarpeet sujuvaksi arjeksi. Ennen kaikkea haluamme luoda lapselle hyvän päivän – joka päivä.