Pilke tiedottaa

Pilke sai jälleen laatusertifikaatin päiväkodeilleen ja iltapäiväkerhotoiminnalleen

Pilke on tehnyt järjestelmällisesti ja pitkään työtä laadukkaan toiminnan puolesta ja tämä työ näkyy, sillä vuonna 2017 saatu laatusertifikaatti pysyy edelleen voimassa. Pilkkeen varhaiskasvatuksen ja iltapäiväkerhojen ulkoinen auditointi toteutettiin keväällä. Uutena osuutena tänä vuonna sertifioitiin myös koululaisille järjestettävän iltapäiväkerhotoiminnan laatu.

Pilkkeen päiväkotien ja koululaisten iltapäiväkerhojen toimintaa on arvioitu. Keväällä toteutetun ulkoisen auditoinnin tuloksena syntynyt loppuraportti kiittää Pilkkeen pitkään jatkunutta ja systemaattista työtä laadun eteen.

Laatutyömme tärkeimpiä tavoitteita on, että kaikki Pilkkeen varhaiskasvatus- ja iltapäiväkerhotoiminta on korkealaatuista kaikissa toimipisteissämme ympäri Suomea.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen toimintaa arvioidaan jatkuvasti monin tavoin. Sen lisäksi, että kunnissa valvotaan alueen päiväkotien toimintaa, teemme jatkuvasti omaa laadun kehitystyötä, jota varmennamme ulkopuolisella ja meistä riippumattomalla laatuauditoinnilla.

Laadun lisäksi Pilke korostaa toiminnassaan kestävää kehitystä.

– Työskentelemme sen eteen, että saamme Pilkkeen varhaiskasvatus- ja iltapäiväkerhotoiminnalle seuraavaksi ympäristösertifikaatin. Tavoitteemme on saada ympäristösertifikaatti vuoden 2021 aikana, Pilkkeen toimitusjohtaja Minna Martikainen kertoo.

Pilkkeen laatutyöhön kuuluvat sisäisesti toteutettavat havainnointikäynnit, laatukatsaukset, joissa tarkastetaan erilaiset ohjeistukset ja käsikirjat, yrityksen hallinnon käytäntöjen arviointi neljästi vuodessa sekä vuosittainen ulkopuolinen auditointi.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen yksiköillä on ollut kansainväliseen ISO-standardiin perustuva laatusertifikaatti vuodesta 2017, ja vuonna 2020 sertifioitiin myös iltapäiväkerhotoiminta. Ulkoisen auditoinnin toteutti Kiwa Inspect.

 

Lisätietoja:
Minna Martikainen
toimitusjohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 044 5212 159
minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi

 

Pilke päiväkodit Oy on kasvava ja monipuolisesti suomalaisia lapsiperheitä palveleva yritys. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta, esiopetusta, iltapäiväkerhotoimintaa sekä lastenhoidon palveluja, ja autamme perheitä tasapainottamaan lasten ja aikuisten tarpeet sujuvaksi arjeksi. Ennen kaikkea haluamme luoda lapselle hyvän päivän – joka päivä. www.pilkepaivakodit.fi