Pilke tiedottaa

Olemme mukana Varhaiskasvatus-messuilla Espoon Dipolissa 28.10.2022

Pilke päiväkodit on mukana Varhaiskasvatus-messuilla Espoon Dipolissa 28.10.2022.

Varhaiskasvatus-messut on varhaiskasvatusalan tärkein vuosittainen oma tapahtuma. Tänä vuonna Varhaiskasvatus-messut kokoaa varhaiskasvatuksen asiantuntijat, kollegat ja opiskelijat Espoon Dipoliin ja virtuaalisesti verkkoon. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu täällä:

”Pilkkeellä tehdään luovaa ja joustavaa varhaiskasvatustyötä. Pilke-akatemiassa opimme paitsi toisiltamme, voimme myös jokainen kehittää omaa osaamistamme omien mielenkiintojemme mukaan. Meillä on vapaus toteuttaa itseään! Ja koska päiväkoteihimme tulee koko ajan lisää lapsia, haemme myös uusia kollegoita ympäri Suomea.” – Elina Kutila, varhaiskasvatuksen asiantuntija

Varhaiskasvatustyötä, jossa on vapaus toteuttaa itseään!

Varhaiskasvatuksen ja lastenhoidon yli 2000 ammattilaistamme tukee lapsen oppimista ja kasvua parhaalla mahdollisella tavalla – ja samalla toisiaan. Kaikkea toimintaamme ohjaa laatu, yhdessä tekeminen ja kannustaminen.

Pilke-akatemia on pilkeläisten oma ammatillisen kehittymisen ohjelma. Kerromme Varhaiskasvatus-messujen seminaariohjelman tietoiskuissa ja tietenkin myös osastollamme koko tapahtuman ajan Pilke-akatemian tarjoamista osaamisen kehittämisen mahdollisuuksista:

  • Klo 11.00–11.25 Pilke-akatemian tietoisku Palaver-salissa
  • Klo 13.30–13.55 Pilke-akatemian tietoisku Palaver-salissa

Tule tutustumaan Pilke-akatemiaan ja tapaaman varhaiskasvatuksen asiantuntijoitamme!

Sinustako uusi hyvän päivän tekijä? Rekrytoimme parhaillaan ympäri Suomea uusia työntekijöitä erityisesti päiväkoteihimme – lue lisää, tutustu ja hae meille töihin!

Pilkkeen varhaiskasvatuksen, päiväkotien ja esikoulujen sydämen muodostavat hyvän päivän tekijämme. Heitä kaikkia yhdistää halu tehdä lapsen päivästä hyvä, joka päivä.

Yli 2000 pilkeläisen joukkoon mahtuu yhtä monta omaa uraunelmaa ja -polkua. Pilkkeellä on lähes rajaton mahdollisuus oppia, kehittyä ja kasvaa – tai jopa vaihtaa suuntaa.

Hyvän päivän ainekset Pilkkeellä löytyvät erilaisista tehtävistä, erikoistumisesta, eri liiketoiminnoissamme, eri-ikäisten lasten ja nuorten parissa, eri puolella Suomea ja erilaisissa työn muodoissa: avoimien työpaikkojen lisäksi meillä on jatkuvasti tarjolla töitä myös sijaisille ja osa-aikaisille työntekijöille.