Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa:Laukaan Pilke luontopäiväkoti Tähtiniittyyn aukeaa kesäkuun ajaksi perhekahvila Pörriäinen

Kesäisiä aamuja kavittelun ja lasten pihaleikkien merkeissä

 

Laukaan Pilke luontopäiväkoti Tähtiniitty avaa kesäkuun ajaksi perhekahvila Pörriäisen, joka on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessäoloa kahvittelun ja yhteisten pihaleikkien merkeissä. Pörriäinen on avoinna kesäkuussa perjantai aamuisin klo 911 alkaen 7.6.2019. Seuraavat kerrat ovat 14.6. ja 28.6.

 

Perhekahvila toimii Pilke päiväkoti Tähtiniityn pihalla Laukaan Vihtavuoressa osoitteessa Kuhamäenkatu 7, 41330 Vihtavuori. Ohjelmassa on vapaata keskustelua ja pihaleikkejä päiväkodin pihalla ja lähimetsissä. Kahvilaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii.

 

” Toivotamme perheet tervetulleiksi viettämään kanssamme kesäisiä aamuja perhekahvila Pörriäiseen. Pörriäinen on yhteinen kohtaamispaikka vanhemmille ja tarjoamme kahvilan aikana kesäistä puuhaa lapsille päiväkoti Tähtiniityn pihamaalla. Samalla perheillä on mahdollisuus tutustua päiväkotimme toimintaan ja iloiseen joukkoomme”, kertoo päiväkoti Tähtiniityn johtaja Jaana Rainio.

 

Pilke luontopäiväkoti Tähtiniitty aukesi upeaan hirsirakennukseen Laukaan Kuhamäkeen elokuussa 2018. Tähtiniitty on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Tähtiniitty tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 100 päiväkotipaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille.

 

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja
Jaana Rainio
p. 040 457 3955
jaana.rainio@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 112 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke-päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa leikkii ja kasvaa yli 7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!