Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Uusi liikuntapäiväkoti Lahden Vuorikadulle kirkkokiinteistöön

Uusi liikuntapäiväkoti Lahden Vuorikadulle kirkkokiinteistöön

Pilke päiväkodit Oy avaa liikuntapainotteisen päiväkoti Hyppyrin Lahden keskustaan osoitteeseen Vuorikatu 7 elokuussa 2019. Päiväkoti avataan Lahden vapaaseurakunnan entiseen kirkkokiinteistöön ja remontoidaan täysin. Päiväkotitilan korkeat ikkunat tuovat sisään kauniin päivänvalon, joka sädehtii koko päiväkodin läpi sen avarissa ja valoisissa tiloissa.

Päiväkoti Hyppyrissä on 100 paikkaa 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkodin asiakasmaksu on korkeimmillaan sama kuin  kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkodin johtajana aloittaa Pilkkeen pidetty ja kokenut päiväkodin johtaja Maisa Jokinen, joka luotsaa myös Pilkkeen musiikkipäiväkoti Onnimannia Ahtialassa.

Liikuntapainotteisen päiväkodin tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina. Päiväkodissa kokeillaan myös monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja esimerkiksi uintia, nassikkapainia ja pyöräilyä.

Päiväkodin toimintaan kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

”Keskeinen, silti rauhallinen sijainti, lähellä urheilukeskusta sekä Radiomäen ja Salpausselän urheilumaastoja, tarjoavat hienot puitteet liikkumiseen ja retkeilyyn päiväkodin lähiympäristössä. Laadukkaasti remontoidut tiloissa, unohtamatta valoisaa ja avaraa liikuntasalia, voidaan toteuttaa monenlaista pedagogista toimintaa ja ne ovat muunneltavissa lasten tarpeiden mukaan.” kertoo Pilke päiväkodit Oy:n aluejohtaja Merituuli Rein.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 114 päiväkotia ympäri Suomen. Hyppyri on Pilkkeen neljäs päiväkoti Lahdessa, jossa yrityksellä on ennestään päiväkodit Ahtialassa ja Kärpäsenmäellä. Pilke avaa elokuussa myös tiedepäiväkoti Otavan hirsirakennukseen Kytökadulle.

Pilke järjestää myös perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa leikkii ja kasvaa yli 7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

Lisätietoja:
Aluejohtaja
Merituuli Rein
Pilke päiväkodit Oy
Puh. 040 905 2661
merituuli.rein@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 114 päiväkotia ympäri Suomen. Pilke järjestää myös perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa leikkii ja kasvaa yli 7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!