Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Sotkamoon avattiin uusi yksityinen päiväkoti Pajupilli

Pilke-päiväkoti Pajupilli aukesi Sotkamon Kirkkotielle uudisrakennukseen 7. tammikuuta 2019. Pajupilli on musiikki- ja luontopainotteinen päiväkoti, jossa on 75 päiväkotipaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille.

 

Päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Musiikkipainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena.

 

Lisäksi lapsi oppii Pajupillissä myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta ja toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely ja säännöllinen retkeily.

 

”Kuullessani, että pääsemme rakentamaan päiväkotia Sotkamoon, olin innoissani siitä, että saamme päiväkodin Kainuun kauniiseen luontoon ja perinteiseen liikuntapaikkakuntaan. Oli itsestään selvää, että ammennamme näistä valteista lasten arkeen asioita, jotka tekevät oppimisesta ja kasvusta hauskaa ja rikasta yhdessäoloa.” kuvailee Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

 

Pilke Pajupilli on yksityinen päiväkoti, joihin haetaan palveluseteliä Sotkamon kunnalta. Päiväkodin päivähoitomaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 110 päiväkotia ympäri Suomen. Päiväkoti Pajupilli on Pilkkeen ensimmäinen uudisrakennus Kainuussa. Pilkkeellä on ennestään kaksi päiväkotia Kajaanissa.

 

Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke-päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa leikkii ja kasvaa yli 7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

 

Lisätietoja:
Minna Martikainen
Toimitusjohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 044 5212 159
minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

 

Lue lisää Pilke musiikkipäiväkoti Pajupillistä täältä!