Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Raaheen aukeaa elokuussa uusi musiikkipainotteinen päiväkoti

Raahen varhaiskasvatustarjonta monipuolistuu syksyllä

 

Pilke päiväkodit Oy avaa musiikkipainotteisen päiväkoti Majakan Aisapolulle uudisrakennukseen. Pilke musiikkipäiväkoti Majakassa on 60 paikkaa 0–5-vuotiaille lapsille. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen.

 

Musiikkipainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena. Päiväkodin toimintaan kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten liikuntaa, luontoretkiä, teatteriesityksiä ja askartelu- ja maalaustuokioita lepohetkiä unohtamatta.

 

”Pilke tulee mielellään osaksi Raahen varhaiskasvatuspalveluita ja tarjoamaan musiikkipainotteista varhaiskasvatusta raahelaisille lapsille.” sanoo Pilke päiväkotien Pohjois-Suomen aluejohtaja Sanna Paukkunen.

 

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 114 päiväkotia ympäri Suomen. Pilke järjestää myös perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa leikkii ja kasvaa yli  7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

 

 

Lisätietoja:
Pohjois-Suomen aluejohtaja
Sanna Paukkunen
Pilke päiväkodit Oy
Puh. 040 450 6304
sanna.paukkunen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

 

Tutustu musiikkipäiväkoti Majakkaan täältä!