Pilke tiedottaaPäiväkoti Seinäjoki

Tiedote: Pilke päiväkodit Oy on ostanut seinäjokelaisen päiväkoti Vihreä Willan

Pilke päiväkodit Oy on ostanut Seinäjoen luontopäiväkoti Vihreä Willan päiväkotiliiketoiminnan. Päiväkoti siirtyi Pilke päiväkodeille 1.12.2018.

 

Päiväkoti Vihreä Willa sijaitsee uudessa ekologisin arvoin, heille varta vasten, rakennetussa kiinteistössä, osoitteessa Laanikatu 33, 60200 Seinäjoki. Vihreä Willa tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 72 päiväkotipaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille. Vihreän Willan toiminta ja varhaiskasvatus perustuvat yhteisökasvatukseen ja ekologisuuteen. Päiväkodissa valmistetaan muun muassa omaa luomuruokaa.

 

“Olemme todella iloisia saadessamme Pilke-perheeseen uuden vihreä lippu –jäsenen päiväkoti Vihreä Willan Seinäjoelta. Vihreässä Willassa on tehty hienoa työtä ekologisuuden, kierrätyksen ja luomuruuan parissa. Erikoisuutena ovat metsäryhmät, jonne kuljetaan omalla bussilla päivittäin.”kommentoi Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

 

”Tuntui hyvältä, kun Pilke toi neuvotteluissa esille, että he arvostavat meitä juuri tällaisena kuin olemme. Vihreän Willan vahvat ekologiset arvot sekä pedagogiset ratkaisut olivat myös heille tärkeitä. Päiväkotimme jatkaa toimintaa samojen asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa samoilla arvoilla ja suurella sydämellä.” myyjät Miira Häggblom ja Laura Laukka kommentoivat.

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on nyt 105 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 6200 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

 

Lue lisää Pilke päiväkodeista täältä!