Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Pilke päiväkodit Oy on ostanut päiväkoti Satulinnan Jyväskylästä

Pilke päiväkodit Oy on ostanut jyväskyläläisen päiväkoti Satulinnan liiketoiminnan. Päiväkoti siirtyi Pilke päiväkodeille 1.8.2019.

Päiväkoti Satulinna on toiminut Jyväskylässä vuodesta 1997. Satulinna sijaitsee osoitteessa Kekkolantie 25, 40520 Jyväskylä. Pienessä ja kodikkaassa päiväkodissa on 24 päiväkotipaikkaa 0–5- vuotiaille lapsille. Päiväkodin arkitoiminnot jatkuvat ennallaan ja päiväkodin johtajana jatkaa Tytti Sneck.

”Omistajanvaihdos tehdään hyvillä mielin tietäen, että Satulinnan ydinajatus yksilöllisestä huomioimisesta, inhimillisestä työotteesta ja lämpimästä välittämisestä säilyy edelleen.” kommentoi päiväkodin entinen omistaja Sanna Ruuth.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 128 päiväkotia ympäri Suomen. Pilkkeellä on ennestään kaksi päiväkotia Jyväskylässä, luontopäiväkoti Verso ja englanninkielinen Pilke Playschool Jyväskylä.

”Hienoa saada Satulinna mukaan Pilke-päiväkotien joukkoon ja päästä jatkamaan yhdessä sen pitkiä perinteitä. Satulinna on ihana, pieni päiväkoti, jossa tuntee olonsa tervetulleeksi.” kommentoi Pilke päiväkotien Keski-Suomen aluejohtaja Jenni Mäkelä.

Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 24 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke-päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa leikkii ja kasvaa yli 9000 lasta ja yritys työllistää noin 1450 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle.

Lisätietoja:
Jenni Mäkelä
Keski-Suomen aluejohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 040 457 0564
jenni.makela@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi